Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-glaurung-

22 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát ez az, amit nehéz elviselni a magyar amerikaifutballban. Alig vannak hírek és ha lenne hír, az sem kerül fel semmilyen csapat vagy hírportál oldalára. Pedig gondolom pár embert érdekelne, mi is lesz idén a magyar fociban és úgy általában mi a helyzet. Ilyenkor felmerül bennem,…..
Legutóbb Guy Ritchie-t szerezte meg a Nike a minden fórumon körbeünnepelt focis filmjének rendezéséhez, ezúttal pedig egy talán még nagyobb rendezőistent, a Fight Club és a Hetedik rendezőjét, az általam hason csúszva imádott David Finchert nyerte meg az ügynek. A Jó, a Rossz és…..
Matt Ryan dolga nem lesz egyszerű, mert lehet, hogy az eddigi kedvence, Reggie White nélkül kell majd kiállniuk. Turner hiába volt eddig megbízható, a Bears ellen nehéz remekül futni. Orton úgy tűnik, feljövőben van, ám ha nem játszik olyan jól, mint legutóbb, akkor is elég lehet a…..
A Tennessee – Baltimore meccsen igazából csak a védelmeknek ment, a támadók nem sokat alkottak. A Titans valamivel szerencsésebb volt, illetve a labdákat jobb helyen szerezték, és jobb volt a mezőnypozíciójuk. Na persze arról sem szabad megfeledkezni, hogy Collins 11 játék alatt…..
A Titans nem véletlenül áll 4-0-val, idén elképesztően jók. Az sem okoz nekik gondot, hogy Young megsérült, Collins rutinja borzasztóan sokat jelent. A Ravens és a Titans védelme egyaránt nagyon erős, majdhogynem ugyanannyira, a két másik csapatrész azonban a Tennessee javára…..
Egyrészt mert nem ment nekik, másrészt, mert megsérültek. Willis McGahee a második félidő nagy részét kihagyta a Ravensnél, szerencsére őt McClain nagyon ügyesen pótolja már a szezon kezdete óta. A Steelers azonban ha lehet, még rosszabbul járt, ugyanis Mendenhall válla a…..
még 1 yard Upset weekend 2008.09.29 19:36:55
A hétvégi forduló tele volt meglepő eredményekkel és emberfeletti teljesítményekkel. Nézzük őket sorban.   A Panthers megfogta Turner futójátékát, így Ryan rögtön alig volt 50% fölött, és csak 158 yardot passzolt. Touchdownt sem tudtak elérni, kénytelenek voltak beérni…..
  Matt Ryan játéka nagyban függ Michael Turnertől. A Falcons irányítója nem játszik kimagaslóan, viszont ha megfogják a futóit, akkor annyi neki. És pont erre készül a Panthers is. Ryan eddig igazából csak White-tal találta a ritmust, ha őt levédik ketten, gondjai lehetnek.…..
Például azonnal a Kansas Citynél, már ha lehet a földön hasalva még jobban pofára esni. A KC 0-2-vel nyitott a szezont, két meccs alatt két irányítót vesztett el, így jöhetett az újonc Thigpen a Falcons ellen. Thigpen pedig inkább kettőt lépett hátra, mint egyet előre, egy TD,…..
még 1 yard Ennél izgalmasabbat? 2008.09.16 10:21:00
A Monday Night Football mindig is egy kiemelt esemény volt, idén azonban olyan meccsekkel kápráztatnak el minket, ami nem emberi. Ha ezt így folytatják, valahol a 8-9. hét közelében szívrohamot fogunk kapni. Hollywood sem írhatott volna jobb forgatókönyvet, hiszen lényegében itt…..
A Budapest Wolves Juniorsnak nem csak a négy győzelem, hanem a sok pont is kell a rájátszásba jutáshoz. Az első meccsükön megvolt mindkettő az LA Titans ellen.   Az LA Titans bár alsó ausztriai egyesület (Lower Austrian), mégis Bécsben játssza a meccseit. 17-en érkeztek…..
A Dallas és a Philadelphia meccsei amúgy is komoly meccsek szoktak lenni, pláne ha még hétfő este játszanak. A két csapat tavalyi második meccsén Jessica Simpson több figyelmet vont el, mint Romo és a Cowboys játéka, így van mit feledtetni dallasi oldalról. Mindkét csapat…..
Talán a Chargers-Broncos meccs hozta a legnagyobb izgalmakat, de volt például hosszabbítás, vagy 15 pontos hátrányból való fordítás is. Week 2. A Chicagonak nem sikerült a duplázás, ellenben a Panthersnek igen. A két csapat főleg a futásokkal operált, sem Ortonnak, sem pedig…..
2005-ben a Katrina hurrikán miatt a New Orleans Saints egy teljes szezont távol töltött az otthonától. Idén ők megúszták, azonban a houstoniak nem, oda ugyanis Ike tette be a lábát.   Eredetileg még csak arról lett volna szó, hogy vasárnapról hétfőre teszik át a…..
még 1 yard Második esély 2008.09.12 17:45:00
New Orleans megúszta a hurrikánt, Houston azonban nem ilyen szerencsés, így a Ravens - Texans találkozót átrakták hétfőre. Ez azonban mit sem változtat a sorsolásokon. Nézzük a vasárnapi háborúkat. A Bears és a Panthers is remekelt az első fordulóban, most egymás ellen…..
még 1 yard Irányított sorsolás 2008.09.11 12:37:00
Illetve lehetne, ha sorsoltak volna, mert az nem tették. Észszerűségi (távolság, ilyesmi, egyeztetve a csapatokkal) alapon osztották be a csoportokat az osztrák junior ligában, azonban enyhén igazságtalanra sikerült. Hogy miért is?Mert a három legjobb csapatukat alaposan bevédték.…..
Adam Shefter, az NFL száguldó riportere, aki mindenhol ott van, és mindenről elsőként értesül, arról számolt be, hogy a Patriots mintegy mentalistaként előre látta Brady sérülését és mind Simmset, mind pedig Rattay-t már a meccs előtt Foxborough-ba vívták. Aztán amikor hétfő…..
Aki a munkát választotta a hajnali meccs helyett, és az esti vágott, vagy netán a felvett verzióra is kíváncsi annak minden izgalmával, az most lapozzon még odébb egy kicsit.Aaron Rodgers meglehetősen jó produkcióval mutatkozott be, 22 passzából 18 jó volt, és ugyan csak 178 yardig…..
még 1 yard Bradyn kívül a világ 2008.09.09 11:04:00
A nyitómeccsen a Giants jól kontrollálta a Redskinst, és bár a rengeteg yard ellenére nem hoztak annyi pontot, mint kellett volna, az egy TD és a három FG elég volt mostanra. Burress és Jacobs nagyszerű volt, rájuk és Eli Manningre lehet építeni, és a védelmen sem látszott nagyon…..
még 1 yard Hétfői csemegék 2008.09.08 22:09:36
Régen hétfő este csak egyetlen találkozót rendeztek az NFL-ben, ám 2006 óta már két egymás utáni meccs van a nyitó forduló hétfőjén.Nálunk a tévés meccs (eredeti kommentárral) a Minnesota Vikings és a Green Bay Packers csoportrangadója lesz. Ha szimplán a párosítást…..
még 1 yard 7 for 11, 76 yards 2008.09.08 16:16:15
Ennyi marad Tom Brady, a regnáló NFL MVP, a New England Patriots szupersztár irányítójának a 2008-as szezonra a statisztikája. Bradyt a Kansas City Chiefs elleni szezonnyitó első félidejében vitték le a pályáról térdsérüléssel, és bár a találkozó alatt még nem lehetett…..
még 1 yard A vasárnapi menü 2008.09.07 11:50:00
A koradélutáni sávban (persze kinti idő szerint) 9 meccset rendeznek. Az Atlanta Falcons és a Detriot Lions csatájában nagyon érdekes lesz Matt Ryan, az újonc irányító bemutatkozása a Sólymoknál, akinél csak Mike Smith, az új vezetőedző fog jobban izgulni. A Lions szintén új…..
A New York Giants a címvédő jogán két nappal a többiek előtt, elsőként kezdi meg az új NFL szezont. Ellenfelük a Washington Redskins lesz, akikkel amúgy is igen parázs meccseket szoktak vívni (csoport riválisokról lévén szó nem is lehet másképp), a mostani viszont akár a…..
 A Hall of Fame játékosok beiktatásának hete a Hall of Fame meccsel végződik, mely egyben a preseason megnyitója is. A kiemelt jelentőségű felkészülési meccs plusz egy lehetőséget biztosít a két csapat számára az alapszakasz kezdete előtt. Pro Football Hall of Fame…..