Regisztráció Blogot indítok
Adatok
horcrux

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nemzeti Színház komédiájának legfőbb erénye, hogy rövid. Nevetni viszont nem lehet rajta. Képzeljenek el egy férfit, akinek a „család jó hírneve a legfontosabb”. Éberen őrzi felesége erényét, s rettenetes féltékenységében mindenkit kivont karddal hajkurász, aki csak a…..
Vastagbőr Dráma a Városházán 2013.11.14 11:51:00
Nem csak bent, a budapesti Városházán zajlik a dráma, de már kint az utcán is:"Szentkirályi Alexandra panaszkodott, hogy az A3-assal nem fér be a bejáraton az LMP sajtótájékoztatója miatt." - írja az Index.Milyen érzés lehet, képzeljétek csak el ... felkelsz, összeszeded magad a…..
A múltat építik a Radnóti Színház előadásában. A csillagos égben rég tapasztalt egyértelműséggel beszélnek a Mohácsi-testvérek. Van benne korrupt polgármester; a kultúra jobboldali mindenhatója és Robi, a sztárszínész is. Az alkotóknál úgy látszik, betelt a…..
Nem éri el utolsó nemzetis rendezésének hatását, de kemény politikai színházat csinál Alföldi a Vígszínházban is. Danton belehal a fülkeforradalomba. Színházi közhely, hogy ha van egy puska a színpadon, az előbb-utóbb el fog sülni. Alföldi Róbert Danton…..
Kétmilliós átlagnézettséggel, komoly vetélytársak nékül letarolt szombat estékkel búcsúzott az X-Faktor harmadik évada, amiből ismét kiderült, hogy az RTL nagyon ért a műsorkészítéshez és a bulvárhoz. Már ha ez bárkinek is kétséges lett volna eddig. A kiválóan megírt…..
Azt hiszem, az új médiatörvénynek sikerült olyan eredményeket is hoznia, ami az internet egyes részeit idehaza visszalövi a statikus(abb) sajtó korába. Egészen konkrétan arra gondolok, hogy a kommentezés módja és lehetősége az, ami részben megváltozik. Ugyanis mostantól a…..
"Kitűnő thriller. Nagyszabású, ám hihető történet, amely eszeveszett tempóban, meggyőző díszletek között bontakozik ki, a megfelelő arányban kevert szeretetreméltó és gyűlöletes résztvevők szerepeltetésével. Akció és ármány finoman megmunkált…..
horcrux 2011.01.18 13:52:40
@libus_: Mi lenne, ha megtanulnál olvasni? Ernoke a csak úniós finanszírozású pályázatokról írt. Mert vannak csak úniós, és vannak a magyar állammal közös finanszírozású pályázatok. A közösek amúgy tényleg hasonlítanak egy disznóólra. És ez így volt 1998-2002 között is, volt szerencsém látni.
A Fidesz ahelyett, hogy megszabadulna a csúfosan megbukott polgármestertől, valamiért kiáll mellette. (Fotó: Mitter Balázs/szeretgom) Három dolgot biztosan megtudhattunk a tegnapi, Lázár Jánossal készült Magyar Nemzet-interjúból. Az első, hogy a Fidesz vezetősége végre…..
Nicolas Chartier, A bombák földjén egyik producere egyszer már sikeresen magára irányította a reflektorfényt azzal, hogy az Oscar ceremónia előtt e-maileket küldözgetett az Akadémia tagjainak, hogy Kathryn Bigelow filmjére adják le voksukat és ne az Avatarra. A szabályok tiltják az…..
Vajon hogyan fognak bűnhődni ezek a pöfeteg médiarohadékok? Miért gondolja bárki, hogy a nyereségvágyból szándékosan elkövetett szemétségért elég az egyszerű bocsánatkérés?! Pista bácsi 91 esztendős dudás, egy személyben megtestesíti a magyar kulturális hagyatékot. Több…..
horcrux 2010.05.13 14:43:00
@Brain$torming:
@Mikkamakkamocska:

Tényleg ilyen primitívek vagytok??? Hogy jön ez ide? Vagy csak zsigeri undormány?

A többivel, amit mindenki írt a gagyitv-ről, egyetetértek.
horcrux 2010.05.13 14:59:30
@kiwiman:

Te egyszerűen csak barom vagy.
Piroslap Szlovák Gárda alakul 2010.05.11 06:31:00
A nacionalizmus legnagyobb hibája a másik radikális elutasítása, a dolgot megfordítva a nacionalizmus legnagyobb előnye, hogy mással nem kell törődnöd, csak magaddal. Persze ez nemzeti szintjére felemelve. Az egy igazság köré csoportosuló ideológiák soha nem teszik fel maguknak azt…..
Tegnap éjjel  történelmi választási eredmény született: a Fidesz minden eddiginél nagyobb támogatottságot kapott, az MSZP csúnyán elbukott, a Jobbik és az LMP váltja a parlamentből kihullott MDF-et, SZDSZ-t. Minden újság, minden tévé a politikusokat leste, tele a net…..
Ismert változáson ment át a kéregetők pofátlansága az elmúlt 10 évben, a Fedél Nélkül igényesebb kiadást élt meg, hiszen már évek óta csak egyetlen példány van a kéregetőnél, annyira világos lett, hogy nem azért kap pénzt, mert ad valamit. Már gesztus sincs benne arra,…..
w Multiplayer 2010.03.26 06:00:00
Eddig a két új erő mutatkozott be az MTV interjúsorozatában. A köztévé kezdeményezése egyébként megérdemli a biccentést, annál többet csak azért nem, mert ez volna a default elvileg. Kockázatos riporteri feladat, és ahhoz képest eddig egészen ügyesen teljesítették. A…..
December 12-en egyszer már becsukták korán este a Magyar Televízió adását, a nézők meg menjenek aludni, vagy nézzenek pornót közszolgálatilag az XXL-en. Ahogy december közepén, a múlt szombaton is fél tizenegykor elsötétült az m1 és az m2 adása, ezért már-már arra…..