Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andreiground (törölt)

0 bejegyzést írt és 1131 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a csodás üzenetet a kecskeméti buszpályaudvaron, egy "riléj" ablakában találtam.Üdv!balgEz igen. Sejtettük mindig, hogy a homokon könnyebben fellobban az indulat, áttüzesedik a büszke magyar mell, a sarok meg amúgy kurucosan fúródik a laza, magas sziliciumtartalmú…..
Nemrég írtunk a Coca-Cola weboldalán olvasható undorító receptekről. Andrei nem tökölt, elkezdte megcsinálni a kólás kuglófot. Eddig jutott: Elkezdtem összekotyvasztani a kólás kuglófot, de a kóla hozzáadásakor feladtam... Eddig jutottam... Üdv, Andre..
Könnyed nyári poszt, fordítógéppel társat keresni. Ha Eliza mégsem egy robot és valóban érdeklődő és barátkozni szeretne, akkor  meg már mindegy hogy milyen nyelven szeretné, nem?Szia Homár! Rám jár a rúd. Kellett nekem a múltkor a kommentekben kifigurázni a múltkori…..
Ha valaki még emlékszik, szűk két hete közöltük T. sztoriját, aki az esztergomi buszpályudvaron megmentett egy nénit, aki beszorult a kilincseit nélkülöző vécéfülkébe, ám a volánosok - bocsánat az adekvát szóviccért - szartak a segélykiáltásaira. Képzeljék el, a cégnél…..
andreiground (törölt) 2008.06.24 11:03:08
Állandó olvasmányunk, a végletekig imádott Zsaru ezúttal legutóbbi számának olvasóilevél-rovatával nyűgözött le. A kissé bánatos levelet körmölő Nixi - akinek ezúton küldünk rendőr ismerőseink nevében is millió puszát - szeretne felszedni egy fess egyenruhást (vagy…..
Subba Milyen randa kisgyerek! 2008.05.05 10:53:00
Ez aztán egy csúf kisgyerek, vajon milyen lehet az apja? Azért a vidéki tiszta levegő nem mindenkin segít. Köszönjük a képet Bazsának!..
andreiground (törölt) 2008.05.05 15:54:45
Mi lenne logikusabb, mint kulcsra zárni a mozgássérült-vécé ajtaját? Balázsnak nem egyszerű menet az ilyesmi, meg is szenvedett Budaörsön. A végén ráadásul - egyfajta kiengesztelő bónuszajándékként - igazi Sziget-(mármint a fesztivál értelemben) élményt is kapott, teljesen…..
Szabadságot feláldozni hivatalos ügyek intézésére bátor dolog, de érthető, hiszen mikor máskor érünk rá órákat várni az ügyintézők ügyintézésére, mint ilyenkor. De Laci, most hogy a K&H-s biztosításával - amit a bank a rossz kézbesítési cím miatt törölt - órákat…..
andreiground (törölt) 2008.05.05 10:14:10
Rég nem volt ilyen ijesztő történet a Homáron. XY Naiv Ügyfél egy nap észreveszi, hogy valaki szórakozik a netbankjával, miközben otthon nincs is internetje. Felhívja a bankját és valódi rémdrámáról szerez tudomást. Egy csaló ugyanis az ő hitelesnek tűnő aláírásával és…..
Adott egy kétdiplomás, meglett tanárember, aki fiatalok százait indította el az informatikai pályán, és adott az ő honlapja, amit akár az egyik első éves tanítványa is készíthetett volna. estol nevű kedves olvasónk a következő, aki szerkeszteni szeretné a blogot társiban, meg…..
A Microsoft bejelentette, hogy mégsem kell nekik a Yahoo. Csak magamat tudom ismételni: A Microsoft erőszakoskodásának egy eredménye máris van: tökéletesen bizonytalanná vált a Yahoo jövője. Mit nyertünk ezzel? Semmit. Mit nyert ezzel a Microsoft? Sok-sok médiafigyelmet. És némi…..
andreiground (törölt) 2008.05.04 17:18:58
Már a mobilszolgáltatók sem érzik annyira magukénak az MMS-t, különben hogyan fordulhatna elő ilyen paranormális jelenség, mint Attila esetében, akinek 11 hónap alatt ért célba explicit képüzenete:Nem tudom, más mennyire használja az MMS szolgáltatást, én elég ritkán élek…..
Webszemét Re: Logólopás 2008.04.18 20:39:30
Mint arról a szünet előtti utolsó cikkünkben beszámoltunk, az állás.ma tervezésekor minimális képzelőerőt se volt képes magába erőltetni a dizájner, és egy régi jól bevált logót lopizott el. Kenyéradói, ahogy rájöttek a turpisságra, a grafikust levágták, mint az újévi…..
Idióta kacatok Rakéta szánkó 2008.05.03 13:08:00
Rocketman..
andreiground (törölt) 2008.05.03 21:48:20
Április 26-án, a csernobili atomkatasztrófa 22. évfordulóján nagyszabású elosztott támadást indítottak a Szabad Európa Rádió rendszerei ellen. Az eddigi adatok szerint Koszovóból, Oroszországból és Azerbajdzsánból másodpercenként kb. 50.000 kérés futott be a rádió…..
BuheraBlog Gmail audio-CAPTCHA 2008.05.02 15:00:19
Hát persze hogy ezt is megtörték... A WinterCore Labs emberének a következő, egyszerű de mégis zseniális ötlete támadt: Az emberek elsősorban a látásukra és nem a hallásukra hagyatkozó lények, legtöbbünk számára sokkal könnyebb feladat megtalálni valakit egy zsúfolt helyen,…..
Ha még mindig létezhet a kéretlenül házhozszállítós módszer, akkor biztosan megéri próbálkozni vele. Levélírónk szerint ugyanis erőszakosan, megrendelés nélkül kiszállították és kiszámlázták a tisztítószeres termékcsomagot, majd perrel fenyegették meg a céget, ha nem…..
andreiground (törölt) 2008.04.30 10:19:35
andreiground (törölt) 2008.04.30 12:46:05
andreiground (törölt) 2008.05.01 21:09:24
Pontmaxtól kaptuk az alábbi segélykiáltást, aki az állatkert lakójaként (nem úúúgy) nem tudja feldolgozni az ott tespedő dilettanizmust. Az írás kicsit rendhagyó, hisz nem elsősorban az oldal hibáira, hiányosságaira világít rá, (nem is kell rávilágítani, mert az egész maga…..
Pazar sztori: Újpesten dolgozó ügyvéd barátunkat a BKV szekuritise egy zsebbe csúsztatott kétszázasért engedte be a metróba. Csodálatos mikrokorrupció, a Jog Kiváncsi Szolgája 70 forintot spórolt a törvénytelen tranzakción, és le sem bukott. Nyilván azért, mert a sokoldalú…..
Egy újabb ártalmatlannak tűnő áremelés, ami az összes Pannon-előfizetőt érinti, viszont bejelenteni nem sikerült, csak az ÁSZF-hez csapták hozzá, jelentős extraprofit vagy feledékenység okán. Csíkosfejű Nádi Poszáta jelenti a harctérről:A Pannonnál eddig a…..
andreiground (törölt) 2008.04.30 09:05:08
Bár a best of cégnév kategóriában is indulhatna, a Pitbull-Team Zrt. pompás újsághirdetése nálunk a hónap, sőt az első félév vizuális díját vitte el, köszönet a Blikket ölünkbe dobó Navarrónak. Ha kiderül, hogy a vízvezetékszerelő-stílusban beszélő kutya nem…..
andreiground (törölt) 2008.04.30 09:03:41
Jó délelőttöt, az 1/3 Homár hazatért a kizárólag alvással töltött, jutányos árú Sharm-el-Sejk-i előnyaralásból, ahol azzal kezdett megküzdenie, hogy asztalkendős emberek lépten-nyomon pazsálusztával köszöntik. De nem ez a téma most, hanem az, hogy a Homár-család életébe…..