Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chim

38 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A hazai sugárbiológiai központ szerint a budapesti és a miskolci mérőállomásokon mérték a jód-131 részecske megemelkedését, de egészségügyi kockázatot nem jelent" - közölte az origo.hu. Tovább!Az X-men: First Class (Az elsők) mondatát fogom most idézni nektek:…..
"Egész évben tartó pályázatot hirdet a Tollal.hu és a Reader s Digest Magazin, amely pályázat pénzdíjas, és komoly olvasottságot hozhat a díjazott szerzőknek. A Reader's Digest Magazin hosszú évtizedek óta kizárólag megtörtént, igaz történeteket, drámákat közöl,…..
"Továbbra sem árulják el a hatóságok, hogy miért költözették ki pénteken a lakókat egy miskolci tízemeletes panelházból. A lakók péntek délután viszatérhettek otthonaikba. A Borsod Online úgy tudja, fegyvereket vagy bombát találtak a helyszínen" - írja az origo.hu.…..
Sziasztok!Mivel a régebbi kritikáknál volt panasz, hogy nem néztem eléggé körül, meg mivel időm sincsen körülnézni alaposan, és megírni egyben hosszabb szövegeket, arra gondoltam, hogy "gyors" kritikákat fogok mostantól írni. Csupán néhány mondat egy-egy oldalról,…..
Forrásjegyzetek 2009.06.14 2009.06.24 00:00:00
Ez a nyitóüdvözletem minden idetévedt olvasónak. Furcsa dolog blogot vezetni… Az ember a régi, féltve őrzött, rejtegetett naplókra gondol, és azok lényegére: a privát megnyilatkozásra. Hát akkor mi is ez az internetes őrület? Mint kezdő elmondhatom, engem mi is vonz…..
chim 2011.01.16 11:02:43
"Mintegy három évtizede halott a japán főváros, Tokió legidősebbnek hitt férfi lakosa - közölte csütörtökön az önkormányzat, miután a 111 éve született aggastyán mumifikálódott holttestét megtalálták az ágyában" - írja a hvg.hu. Tovább! A cikk…..
Médiaihlet Irodalmi boncasztal 2010.07.30 15:44:00
Mivel az oldalt linkelt további ajánlott honlapok úgyis elő szoktak kerülni a bejegyzések írása közben, ezért bátran hozok létre külön posztot ennek a linkajánlónak is. Az Irodalmi boncasztal nevű blog dióhéjba foglalt lényege, hogy a bemutatkozásából idézzek: "Érted…..
Médiaihlet Szerzőtárs érkezik 2010.07.28 20:32:00
Újabban megint kihagyások voltak megfigyelhetőek a Médiaihlet háza táján, ez pedig retorziókat von maga után - azonban máig nem kenyerem az önsanyargatás, ezért inkább a blogot érik a következmények. Kicsit negatív a felhang, pedig a szándék nagyon nemes: Zaphira Saige ajánlotta…..
"Kétszáz mecsetet rosszul tájoltak Mekkában, mindez csak akkor derült ki, amikor az újonnan épített felhőkarcolókból szétnéztek a városon. A hivatalos álláspont szerint nem történt nagy hiba" - írja az index.hu. Tovább!Bemásolnám még ide a korábbi katolikus…..
"Ma még nem tudni, hogy ki, vagy kik ölték meg azt középkorú férfit, akit lapunk nem hivatalos információja szerint leszúrtak" - írja a naplo-online.hu. Tovább! Anno Stephen King Az írásról című remekében olvastam egy lehetséges novella-ötletet. Akkor sokkal…..
Mindazoknak, akik szívesen adnák szakértő kezekbe az írásaikat, és nem mellesleg nem rettennek vissza attól sem, ha valaki nem csak dícsér, hanem a negatívumokat is kiemeli a művveikből, azoknak csak ajánlani tudom a karcolat.hu-t, aminek a képe is díszíti ezt a bejegyzést.Viszont…..
chim 2010.07.22 21:07:50
@Morella Tristesse: Jaja, ott is linkeltem a cikket. Végül Obb hozzászólása ébresztett rá, hogy ezerféleképpen meg lehet csinálni, hülyeség kisajátítani. :)
Örülök, ha kommentelsz, ott nem tetted. Remélem, hogy tőled is mielőbb látok valamit. :D
"A három gyanúsított mindegyike gyógyszertárban próbált meg hidrogén-peroxidhoz jutni múlt télen. A nyomozóknak azonban sikerült elérniük, hogy a vegyi anyag helyett egy teljesen ártalmatlan folyadékot szállítsanak házhoz, majd folytatták megfigyelésüket" - írja a…..
chim 2010.07.22 21:00:35
@Morella Tristesse: Ezzel én is akarok még foglalkozni, szóval akkor ketten leszünk. :D De úgyis ujjgyakorlat, a csattanó - szerintem - NEM adott, szóval kiegyezhetünk abban, hogy mindketten megpróbálkozunk vele idővel? :D
"Balul sült el egy munkahelyi motivációs tréning Olaszországban: kilencen égették össze talpukat - mezítláb jártak a parázson - annyira, hogy kórházba kellett vinni őket" - írja a hvg.hu. Tovább!Sokáig ültem ezen a híren, egyrészt azért, mert akkor még nem voltam…..
"A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata (VMSZ) vízimentőjének köszönheti az életét az a hét éves kisfiú, akinek élettelen testét a füredi Kisfaludy strand medencéjének alján vették észre szerdán" - írja a naplo-online.hu. Tovább! Ígérem, hogy utoljára…..
"Villámcsapás ért két embert vasárnap délelőtt a Nyíregyházi Állatparkban; egy fiatal fiút a helyszínen újra kellett éleszteni, édesapját könnyebb sérülésekkel szállították kórházba" - közölte Gajdos László, a park igazgatója. Tovább!A cikk tragikus, és a…..
chim 2010.07.19 20:19:38
@Morella Tristesse: Azért feszít ettől a mellkasom. :D
Szurkolok, hogy ne ismerőseid legyenek.
"Valahol mindenkiben ott szunnyad bizonyos művészi képesség, amely a tehetséges művészeknél felszínre tör, az esetek többségében azonban soha nem nyilvánul meg. Egyeseknél hipnózis hatására, másoknál pedig bármikor és bárhol jöhet egy impulzus. Hogy honnan? Hát ez…..
"Halálos csókként is ismeretes az az allergiás reakció, amely majdnem egy mogyoró- és diófélékre érzékeny, 14 éves diáklány halálához vezetett Nagy-Britanniában" - írja a hvg.hu. Tovább!Álljon itt az alábbi cikk emlékeztetőül mindenkinek, aki szereti a romantikus,…..
"A felkarcsontok tanúsága szerint rendkívül erősek voltak a neandervölgyi férfiak. Elsősorban a férfi hormonok "pumpálták fel" izmaikat, aminek a szinte kizárólag húsból álló étrend lehetett az oka a kutatók szerint" - írja a Discovery News. Tovább!Az ilyen…..
Médiaihlet Ihlet szerzés 2010.07.14 22:44:00
"Általános tapasztalat szerint a legjobb ihletadó a szerelem és a szenvedés (és még inkább a kettő egyszerre). Ha azonban se nem szenvedünk, se nem vagyunk szerelmesek, vagy igen, de mégsincs ihletünk, jó módszer az ihletszerzésre más költők verseinek olvasása" - írja a…..
Az, hogy ez egy blog, együtt jár olyan kellemetlenségekkel, mint az időnkénti leállás. Nem szeretném azonban tétlenül eltölteni ezt az időszakot sem, amíg a fejemben érnek csak a sorok és megjegyzések, így nagy linkcserét ajánlanék fel minden kedves lájkolómnak, olvasómnak és…..
chim 2010.07.14 21:54:41
@Morella Tristesse: Ne viccelj! Ez egy blog, és mint ilyen, fenntartom magamnak a szabad döntés jogát. Ki tudja, hogy ha most még nem is, később mikor lesz híres művésznő/író bármelyik olvasómból.
Szóval már linkelem is a blogodat. ^^ És köszönöm, hogy írtál. :) Ha bármi ilyen lenne még, csak szólj, mondd, ne tartsd magadban. Mert ezek mindig jól esnek, akkor is, ha kritikák.
chim 2010.07.15 19:47:03
@Morella Tristesse: Hehe, nem engedlek visszasüllyedni az anonimitás tengerébe. Az rég volt, elmúlt. Tessék mostmár törni a világhírnév felé. :D
"Megszakadt a kapcsolat az Indiai-óceán közepén hajózó, 17 éves Abby Sunderlanddel, aki egyedül kísérkli meg körbehajózni a Földet. Utolsó ismert tartózkodási helyén viharos szél fújt, és 6-7 méteres hullámok... - írja az origo.hu azóta törölt…..
chim 2010.07.07 08:20:16
@Zaphira Saige: Jaja. Facebook-on linkelte anno Eve azt a cikket, amelyikben 16 éves, és közben a rádióban meg már 17-ről beszéltek. A cikk alatti kommentekben már elő is kerültek a tér-idő ugrások elméletei, innentől kezdve naná, hogy felkerült. :D
"Több mint kétszáz halottja van egy kongói tartálykocsi-robbanásnak. Az olajat szállító kamion egy faluban borult fel, és akkor robbant, amikor a falusiak odasereglettek, hogy a kiömlő olajból szerezzenek maguknak - írja az origo.hu. Tovább!"Ez egy konkrét novellaötlet…..
"Mostantól körülbelül a július közepéig egy vonal mentén, egymáshoz viszonylag közel sorakozik három bolygó az égen, látványosan kirajzolva a Naprendszer fősíkját, ahol a planéták mozognak - írja az origo.hu. Tovább!"Eve linkelte ezt a cikket, azonban némi…..
"A Manhattanben megvádolt tízek egyikének apja ma is orosz diplomata lehet, Cipruson meglépett a tizenegyedik gyanúsított, Londonban és Dublinban pedig újra hamis útlevelek ügyében nyomoznak - írja a nol.hu. Tovább!"Kezdetben próbáltam legyinteni erre az egész Bourne-féle…..
"Bár az I. Széthi fáraó sírja alatt háromezer évvel ezelőtt vájt alagútra már közel 200 éve rábukkantak az egyiptomi Királyok völgyében, a régészeknek csak most sikerült eljutni a 174 méter hosszú alagút végére - írja az index.hu. Tovább!"Ebben a cikkben nem is…..