Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agyhozza

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
AGY hozzá Az első zenekar 2010.05.27 10:25:00
Kedden találkoztam a Budapest Acoustic Bandel életemben először. Nagyon jó fejek, és érdeklődnek a web 2.0-ás kommunikáció iránt. Így hát adakoztak, én pedig válaszoltam a kérdéseikre. TESZTRemélem még többen példát vesznek róluk is, és egyre többen váltanak web 2-re…..
A Felvi.hu néhány ezer ember számára a továbbtanulás kapuja. Hiszen most, a modern XXI. században ezen keresztül is lehetőség van elküldeni a felvételi jelentkezésünket. Már persze akkor, ha működik az oldal.Elvileg február 15-e éjfél volt a jelentkezés határideje, és…..
2008-ban indult útjára a Zoom.hu ami az INDEXel próbálta felvenni a versenyt. Nagy ambíciók, rengeteg webes videó és sok száz cikk született, míg 2009. április 23-án elragadta az oldalt tőlünk az internet fantoma.Szívünkben él tovább mint az INDEX.hu designlopási ügybe…..
Milyen szépek is voltak azok az idők amikor még működött a mariapocs.hu weboldal. Munkásságát valamikor a 2002es esztendő elején kezdte meg. Egy meghitt nyitóoldal fogadta a látogatókat ahol választhattak, hogy milyen nyelven is szeretnék megismerni a falut.Az oldal folyamatosan…..