Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xian

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki már lát a pályán valamelyest, az tudja, hogy itt már régen nem a hagyományos értelemben vett politikai jobb és baloldal harcol egymással a közhatalomért, hanem a táborok sokkal inkább a globalisták és a szuverenisták között oszlanak meg. Ezért hallani a kormányoldalról olyan képtelenségeket,…..
Ma ült utoljára össze a parlament, így most már biztosra vehető, hogy nem teljesíti az Alkotmánybíróság által rászabott határidőt, hogy újra alkossa az egyházi törvény megsemmisített illetve kifogásolt paragrafusait, melyek miatt 5 éve diszkriminál az állam olyan vallási közösségeket, melyek…..
Görbicz Tamás Öcsény hősei 2017.09.29 12:15:30
Bevallom, mérhetetlen szomorúság vett rajtam erőt, amikor erről a településről, és az ott történtekről először hallottam, egészen addig, amíg meg nem néztem a videókat*. Akkor felderengett egy kis remény. Ahogyan a panzió tulajdonos beszél, azt tanítani kellene a teológiákon. Fogalmam sincs milyen…..
Úgy tűnt, hogy a kormány propaganda gépezete akadozik. Először a migráncs-népszavazás nem jött össze, most meg itt van ez. Pedig nem ez az első olyan eset, amikor ideológiai okokból korlátozzák az alapvető szabadságjogokat, bűnbaknak kinevezett emberekre és szervezetekre mutogatva. Egy 1991 óta…..
A hagymavágás sokak rémálma, nem könnyű megúszni könnyek nélkül. Vannak, akik arra esküdnek, hogy a fagyasztóba kell tenni kicsit a hagymát a vágás előtt, sokan pedig a vízben áztatják a zöldséget, mielőtt apró darabokra vágják. Persze a séfek szerint az egyetlen megoldás…..
Magyar Ádám, Berlinben élő magyar fényképész fogott egy baromi jó kamerát és amíg begördült a metrója egy tokiói, New York-i vagy berlini megállóba, filmre vette az ott várakozó arcokat. Persze iszonyatosan jó felbontásban, tű élesen, lefagyasztva a…..
Ha igaz a sajtóértesülés, az alkotmánybíróság holnap bejelenti az előzetes regisztráció alkotmányellenességét. A Fidesznek innentől két választási lehetősége lesz: ragaszkodva az eredeti szándékához, kétharmados többségével élve alkotmányba erőltetni az…..
xian 2013.01.04 16:02:23
A vidéki környezetben nem csak az a csodálatos, hogy jó mélyet szippanthatunk a friss levegőből. Semmihez nem fogható hangok vesznek körül bennünket. Képzeljük el, hogy egy kellemesen hűvös nyári reggelen a szaletliben kortyolgatjuk a friss kávét. Egy szép nap ígéretével…..
xian 2012.11.07 23:41:47
Egy szép téli reggelen lapult a postafiókomban a következő weboldalt hirdető spam. Általában a spameket törlöm olvasás nélkül, sőt a szűrő miatt a többség el sem jut hozzám, de ez valamiért rávett, hogy kinyissam. Tintapatron töltés a témakör, ami engem annyira nem érdekel,…..
„Szövetségbe forrt szabad köztársaságok:A Nagy Oroszország kovácsolta frigy,A Szovjet hatalma és egysége éljen:Sok nép így akarta s megalkotta így!” Szergej Mihalkov: A Szovjetunió himnusza - 1944   A cím szándékoltan provokatív, ugyanis a poszt témája a („Németország…..
xian 2012.06.18 22:29:38
@koraj: +1 Szerintem is zavaró a sok dőlt betű, amit elvileg kiemelésre kellene használni, de a fele szöveg dőlt.

Amúgy tetszett.
Ennek a hosszabb postnak a célja egy működő és teljesen legális üzleti stratégia bemutatása egy középosztálybeli család számára, amivel a szocialista Magyarországon kapitalista módon élhet a család. Magyarországon az állam kb. 50%-os elvonást vet ki a "szuperbruttó"…..
sorok között Néma sikoly 2012.05.05 16:35:00
A Dow Jones IA május elsején 2007-óta nem látott magaslatokba tört, az S&P 500 16 pontot erősített. A munka ünnepe remekül telt a Wall Street-en, és Londonban is. A tőzsdék pozitív eredményei köszönőviszonyban sincsenek napjaink gazdasági valóságával, az Egyesült…..
 Az előző részben a legegyszerűbb módon igyekeztem szemléltetni a rendszert, ahogy a szervezetünk felépül. Remélem mindenkinek nyilvánvalóvá vált, hogy Te sok-sok apró élőlény együttes szervezett működéséből köszönheted testedet. Találó a kifejezés:…..
Az ellenzéki „perverz koalíció” ötletének megjelenése óta már nem először tűnik úgy, hogy egyes szakkérdésekben nagyon hasonló álláspontot foglal el a három ellenzéki párt. A legújabb hír: a Jobbik is az egykulcsos SZJA-rendszer visszavonására szólítja fel a…..
xian 2011.08.24 22:46:06
A _gyakorlatilag_ egykulcsos adórendszert már az előző kormány megszavazta 2009-ben (17%). 2010-től 5 millió forintig, 2011-től 15 millió (!) forintig 17% szja-t kellett volna fizetni (ha az új kormány nem csinál ebből 16-ot): index.hu/gazdasag/magyar/2009/06/29/vegso_formaba_ontottek_az_adocsomagot/

Azt azért beláthatjuk, hogy a 15 millióba a lakosság nagy része "belefér" éves szinten.
Most egy ehhez bevételi oldalon igen hasonló adórendszer van, amit viszont erősen támadnak. Elfelejtették volna, mit szavaztak meg 2009-ben?
Már tegnap este annyi „okosságot” olvastam az angol sajtóban, gondolom ez a hazaiban is megjelent, hogy nem tudom megállni, hogy a saját verziómat közre ne adjam. www.project.hu/wikfx/szakadas Üdv.Wik ..
Sziasztok,Íme az előző heti mazsolázó a trade-ek és trade lehetőségek közül.Előre is elnézést a köszöntés elmaradásáért és a kissé megfáradt, bakizós hangvételért.(kicsit keveset aludtam mostanában) Üdv.WikFx****************************Kis kiegészítés, mert…..