Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egzaktix

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talmácsi Gergő világbajnokunk, Gábor öccse; maga is versenyző, többszörös magyar bajnok. Utoljára 2005-ben szerezte meg a címet – volt, aki tehetségesebbnek tartotta testvérénél. 2006-ban már rajthoz állt Alpok-Adria futamokon is. 2007-ben, mikor bátyja világbajnokságot…..
Miután elkészültünk a négy párt programjának értékelésével, többen kérdezték tőlünk szemüket felhúzva: akkor most Ti azt mondjátok, hogy az MDF-re vagy a Jobbikra kell szavazni, mert övék a legjobb program? Nem, semmi ilyesmit nem mondunk. Több okunk is van, hogy ne mondjuk…..
A magyar katona - amikor éppen nem húsz százalékot csorgat vissza, vagy nemzetközi cégeket próbál zsarolni - igazi nyalka, mulatós fajta. Nem véletlenül tartozik a honvédelmi tárcához a zuglói Stefánia palota, ahol jól lehet mulatni. Csakhogy több százalékponttal csökken a…..
Május 20-án Tel Avivban lép fel a Metallica, pedig pár nappal ezelőttig még úgy állt a helyzet, hogy a koncert vagy elmarad, vagy félházas lesz - az öntudatos izraeli metálosok ugyanis beintettek a 159 dolláros jegyárakra. A zenekar turnéit szervező Live Nation cég árképzése…..
Sárdobáló Fiatal orvosok 2010.03.04 07:00:00
Ez a vendégpost egy hatodéves, szigorló medikus írása. Írásom célja, hogy röviden betekintést nyújtson az orvostanhallgatók és a rezidensek-szakorvosjelöltek jelenlegi helyzetébe. Ezen keresztül szeretném a kívülállóknak megmutatni, miért volt tüntetésünk, miért lesz még…..
Elég kellemetlen helyzetbe kerültem a napokban a munkahelyemen .Késő délután volt, rajtam kívül már senki sem volt az épületben, én is csak azért, mert meg kellett csinálnom egyik kollégám munkáját is. Miután végeztem,  főnököm előzetes utasítása szerint le akartam…..
Judit, aki egy darab autó tulajdonosa, nagyot nézett, amikor az önkormányzat kettőért akart fizettetni vele. A második jármű egy ősöreg Dacia. Judit először semmit nem értett, aztán derengeni kezdett neki, hogy 17 évvel ezelőtt tényleg eladtak egy ilyen autót. A helyhatóság a…..
Nem elég az NKH-nak a maga baja, konkrétan a friss korrupciós botrány, most a mopedautósok is támadásba lendültek – persze nem először. MOPEDAUTÓK és SEGÉD-MOTORKERÉKPÁROK Magyarországi Érdekvédelmi Egyesülete 5200 Törökszentmiklós, Bethlen G. út 4. Tel: 30/9982-725…..
Napokon át gyalogoltam Buenos Airesben, bámultam az épületeket, és nem tudtam magyarázatot adni a látottakra. Argentína fővárosának házai érthetetlen stílusérzékről tanúskodtak, függetlenül attól, hogy a XIX. század burjánzó, eklektikus stílusában épültek, vagy éppen…..
A következő sajtóközlemény nem könnyű olvasmány. Épp ezért röviden összefoglalnám, hogy miről szól: az autós szakma bizonyos szervezetei és cégei összefogtak. Mi ennek a célja? Elsősorban az, hogy az állami hivatalnokok és hivatalok tudjanak egy szakmai szervezettel…..
  Mogyoródon laksz? Több mint tízéves az autód? Hirdesd meg, de gyorsan, cudar világ jön neked. Vélemények azonos című írásunkról...
Az utóbbi hónapok tán legpontosabban dokumentált sztorijára leltünk a tanulságok hihetetlen tárházát nyújtó Népítélet-rovatban. Pontosan, minden forinttal elszámolva mutatja be az Alfa 156 1.9 JTD-vel töltött időt, okulására mindenkinek, aki hasonló korú és típusú autó…..