Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Svékus Márton

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Válassz ki egy aktuális újsághírt, ami érdekel. Olvass róla olyan médiában is, amit nem szoktál olvasni, pl. egy blogban, bulvárlapban, egy olyan napilapban, amiből nem szoktál informálódni.Hasonlítsd össze, hogy a különböző újságok hogyan adták elő a történetet!Hogyan…..
A családunk növekedése miatt kénytelenek vagyunk eladni 2 éve teljeskörűen felújított, DNY-i fekvésű 2.5 szobás lakásunkat, amely a Szemlőhegyi barlangnál található. A Daubner Cukrászda és a Vérhalom téri játszótér egyaránt 10 perc séta...Amerikai konyhás, külön wc,…..
Menj el egy olyan eseményre vagy megbeszélésre, amelyre szerinted vagy a téged ismerők szerint valószínűleg nem mennél el. Gondold át a következőket előtte, közben és utána:milyen érzés ott lenni?mit viszel haza magaddal?mit vettél észre magadon? miként reagáltál?Ahhoz, hogy…..
Két napja az "együttműködés országában" élünk, ami jó és örvendetes. Ugyanakkor azt gondolom, nem lehet az együttműködést egyik napról a másikra elvárni másoktól, de még csak az iskolapadban megtanulni sem. Gyakorolni kell. Apró lépésenként, addig, amíg már…..
Az Open Society Institute-tal folytattuk a tavaly elkezdett együttműködést és a Meridián kurzusra is meghírdettünk ingyenes helyeket roma vezetők számára. Az OSI-nak ezúton is köszönjük a bizalmat, a támogatást, az együttműködést!A határidőig beérkezett jelentkezők közül…..
Leadership Felpörgetni a dolgot 2010.03.31 16:00:00
Három évvel ezelőtt indult a Common Purpose Magyarországon, a fejemben kicsit több, mint 3 évvel korábban. Ahogy a 6. magyarországi kurzusra készülünk (Meridián), azon gondolkodom, miként lehetne felpörgetni a dolgot. Nagyobb hatást elérni, szélesebb körben segiteni vezetőknek,…..
A Human Synergistics (HS) az első Magyarországi Szervezeti Kultúra Konferencián bemutatta a 2009-ben végzett szervezeti kultúrafelmérés projekt eredményeit. A kutatás eredményeiről a Figyelő eheti számában lehet részletesen olvasni.A HS az ún. Circumplex modell alapján teszi…..