Regisztráció Blogot indítok
Adatok
icceman

0 bejegyzést írt és 129 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Thummerer Pincészet is egyike azoknak az egri borászatoknak, amelyek talán indokolatlanul keveset szerepelnek a boros média felületein, beleértve kis blogunkat is. A mintegy száz hektáros birtok már csak méreteiből és az egri hagyományokból is táplálkozva elég széles portfólióval és kereskedelmi…..
Most következzen egy klasszikus amerikai kaja - Mac&Cheese - újragondolt, egyszerűsített változata. A krémes tészta igazi csemege a sajtkedvelőknek. Egy kellemes este a kedveseddel, amikor összekucorodtok a kanapén és vágytok valami villámgyors finomságra, de semmi édesre. Ekkor villants egy…..
KitchenPorno Mennyből a garnéla 2015.12.24 05:20:00
Nem egy gyors recept, de egy évben egyszer, ha van kedvünk egy igazi király karácsonyi reggelit csinálni, akkor ez a jó választás.  Hozzávalók: egy tucat előfőzött friss garnéla risotto rizs vaj egy gerezd fokhagyma chili A kezdet a legnehezebb. A garnélák fejét le…..
Néhány óra múlva kezdődik a Magyarország–Románia mérkőzés, ami tét nélkül is mindig vérre megy, de most komoly tétje is van a csoportban. Bukarestben óriási füttykoncert kísérte a magyar himnuszt. Azzal a füttyel meg lehet ugyan próbálni versenyre kelni, de nincs sok…..
icceman 2015.09.04 19:55:18
@rinaldo-rinaldini:

Nem ezt írta, legfeljebb érezteti, pl. ezzel az írással.
De a kérdésre válaszolva: talán igen :)
Rendesen kiakadt mindenki, amikor a Mokka stábja elment Röszkére bevándorlókat zargatni a bokrokban úgy, hogy közben egy nyilvánvalóan komoly gondokkal küzdő xenofób szabadságharcost helyeztek az adás középpontjába. A határvadász Irénke néni történetének bemutatása több…..
icceman 2015.06.22 21:23:38
Megint kiderült, hogy olvasni kell sokat és alaposan, meg kérdezni, de néha az sem elég, mert így is simán kiderülhet egy a boltban teljes körűnek becézett garanciáról, hogy kenhetjük a hajunkra akár egy közönséges üstszájgumi miatt is, ami egy kis genyó, "erős…..
Amióta mennek a főzős műsorok, azóta tudom, hogy a rizottó nagyon finom, de nagyon nehéz jót csinálni. Nem jó hozzá az "occsó rizsa", mert abból sosem lesz rizottó. Ezért nekiálltam, hogy hamisítsak egyet. Hagymás, sajtos, krémes. Igazán finom vacsora lett belőle, ami nem…..
Eljön minden férfi életében az idő, amikor rájön, hogy horgászni jó és kellemes, főleg ha fog is az ember valamit és hazaviheti megenni. Na, de csak nem eszi meg senki egyben a halat. Ez egy különleges post- segítség, nem recept azoknak, akik szeretnék maguk megpucolni a…..
Az amerikai Northwestern University kutatói megállapították: az emberi szervezet tudat alatt valóban képes bizonyos események előre érzékelésére és ezekre fizikai reakcióval is reagál az esemény bekövetkezése előtt. Az “előérzet-kutatás” során az 1978 és 2010 között…..
icceman 2015.02.27 17:38:07
Románul beszélt, megverték: Gheorge Predut az új Malina Hedvig. Hiába no, kezd beérni a Fidesz-Jobbik tandem nemzetpolitikája, a sok székely zászlón kívül, végre vannak felmutatható eredmények is, lassan, de biztosan megtaláljuk a helyünk a kelet-európai nacionalisták…..
Igazgyöngy ez, én mondom. Ja és persze, KELL egy ilyen kamion! ..
icceman 2013.11.14 13:23:44
Aki nem jégbe fagyasztva töltötte a tegnap estét illetve az azóta eltelt fél napot, az már tudja, hogy hazánk aranylábú labdarúgói történelmi, 8-1 arányú vereséget szenvedtek Amszterdamban az utolsó előtti VB-selejtezőn. A vereség után Egervári Sándor gyakorlatilag még az…..
icceman 2013.10.13 11:01:33
Kiakasztotta a magyar sporttársadalmat a román ProSport című napilap, mégpedig azzal, hogy április 6-án, szombaton az Oltchim Valcea–Győri Audi ETO női Bajnokok Ligája-elődöntő napján, - amit a mieink nyertek 24-22-re – egy provokatív fotósorozatot publikáltak Görbicz…..
Azt gondoltam, megírom, mit tartok a Magyar Szocialista Párt, a Demokratikus Koalíció, az Együtt 2014 választói mozgalom, a Magyar Szociáldemokrata Párt és a Szövetségben, Együtt Magyarországért mozgalmak tárgyalásairól. Szanyi kapitány Azt gondoltam, megírom, hogy a nagy…..
Lassan mindenkinek van egy sztorija arról, hogy miért kell elmenni Magyarországról szerencsét próbálni. De hogy emögött mennyiben munkál a ráció, vagy csak egy felfokozott közhangulat lenyomatát érzékeljük, nehéz eldönteni. A folyamatot megmutató számok igen lassan…..
Bornai Tibor Muszáj ezt? 2012.11.06 22:13:25
Nézem, ahogy a közszolgálati televízió már egy jó ideje a Trianon előtti Magyarországra kiterjedően jósolja meg a másnapi időjárást. Arra gondolok, vajon hogy esne, ha a szlovákok, a horvátok, vagy a románok úgy beszélnének állami televíziójukban a mai Magyarország egyes…..
Minden forint, amit a sportra fordítunk, a nemzet jövőjének támogatását jelenti. Ezt mondta ma a parlamentben Simicskó István arra a kérdésre, miért is építenek Felcsúton háromszor akkora stadiont, mint ahányan az egész faluban laknak. Később azt is megtudhattuk az újdonsült…..
icceman 2012.11.05 21:04:48
@playfellow: Azért hasonlóra volt példa:
FC Scornicesti :)))
Serbia Insajd Szerbia szégyene 2012.10.17 13:30:00
A tegnap esti, Belgrád  helyett vidéken, Krusevácon megrendezett Szerbia-Anglia U21-es EB-selejtező korosztályos meccsen nem csak az utánpótlás játékosok bőgtek le (hasonlóan,  mint a "nagyok", akik Macedóniában kaptak ki) hanem a rasszista huhogások, a meccs lefújása utáni…..
Pézsma Lemming bisztró 2012.09.26 06:21:51
Meg lehet-e verni a saját seggét ezer százalékosan bebiztosító Fideszt? És ha igen, hogyan? Az alapkérdés az előzetes regisztráció részleteinek nyilvánosságra kerülése után sem változott. Az új szituáció viszont, ha lehet, még élesebben rávilágít az ellenzéki politika…..
icceman 2012.09.26 19:45:22
sörfigyelő Lindenhof a sör (?) 2012.09.08 10:58:46
A tetthely a közeli CBA üzlet. Az elkövető egy újdonságokra kíváncsi, a melegben kitikkadt meggondolatlanná vált személy. A cselekmény eszköze: egy doboz a bolthálózat által forgalmazott sör. Az ok: vacak dolgot csak nem forgalmaznak, feltételezhetően…..
icceman 2012.09.09 10:15:02
@Csibefogó:

Pont erre gondoltam, a Pilsner Urquell az egyik legjobb választás, de nemrég vettem 0,33 as Zipfert 129.-ért, esetleg néha lehet Carlsberget kapni 199.- ért szerintem ezek sem rossz sörök.
Amit viszont nem értek, az a Heineken istenítése, nálam csak gyenge közepes
 " Magyarországon a kommunizmus idején politikai cél volt, hogy megutáltassák az emberekkel a futballt. Ez nem összeesküvés-elmélet. A kommunista vezetés ’56 után általában veszélyesnek ítélt mindent, ami nemzeti összetartozást és – mint 56-ban – közös cselekvést…..
Tomboló Szomszédi (v)iszony 2012.05.27 16:19:00
 A szomszédos országokban lezajlott, utóbbi hónapok változásai sajnos olyan helyzetet fognak eredményezni, amely külpolitikailag is próbára teheti az Orbán-rendszert.2012 márciusában időközi választásra került sor a Felvidéken. 2 év után ismét visszatérhetett a hatalomba…..
icceman 2012.05.27 18:31:51
Nívó Közeleg a fordulat! 2012.02.02 01:51:00
Az elmúlt hetekben szinte minden a kormány és Matolcsy ellen dolgozott. Az adósságválság újabb hullámai nagyon komolyan érintették Magyarországot is, az euró árfolyama történelmi mélypontra süllyedt, ami az államadósságot is újra történelmi rekord közelbe, GDP arányosan…..
Mit nem tud még a használtautó-kereskedelemről, a fontoskodó, kisstílű márkaszervizesekről és a bepróbálkozó ügyfelekről?Mai cikkünk blogposztja...
Varánusz Te is fiam, Stumpf? 2011.05.08 06:04:00
Igyekezett magabiztosnak látszani. A tét nagy, hallgatósága véleményétől ezúttal valóban az ország gazdaságának sorsa függ. Nem lehet matolcsyzmust álmodni, nem lehet mellébeszélni, és nem lehet erőtlennek látszani sem. Ha hisznek neki - egyelőre - nyert ügye van, ha nem, a…..
icceman 2011.05.08 11:55:11