Regisztráció Blogot indítok
Adatok
3as6árh1i

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 " Magyarországon a kommunizmus idején politikai cél volt, hogy megutáltassák az emberekkel a futballt. Ez nem összeesküvés-elmélet. A kommunista vezetés ’56 után általában veszélyesnek ítélt mindent, ami nemzeti összetartozást és – mint 56-ban – közös cselekvést…..
3as6árh1i 2012.07.22 21:39:00
@Putyilov gyári melós: Lehetséges, de hogy erre "MINDENKI" emlékezhetne, az teljességgel kizárt.
3as6árh1i 2012.07.23 00:22:01
@Putyilov gyári melós: "Egy blogiró eshet túlzásokba,..." - Persze, hogy eshet, már hogyne eshetne!

Természetesen eshet az illető csapdába, verembe, túlzásba, kómába, és még ki tudja hova, mibe, ám ha az ember szeme egy szövegben megakad egy ennyire nyilvánvaló képtelenséget állító, ilyen stílusban írt mondaton, akkor ez az egész mondandó hitelességéről és színvonaláról olyan képet ad, hogy ilyenkor a szöveg további részét már el sem olvasom.
Mandiner blog Orbán-jelentések 2012.04.05 18:01:00
  Volt egyszer egy rendszer, benne aktív és passzív állampolgárokkal, elégedetlenekkel és mindent kiszolgálókkal, bomlasztókkal és rendfenntartókkal, jelentőkkel és jelentettekkel, élőkkel és a mások életét figyelőkkel. Legépeltük a ma nyilvánosságra hozott…..
A KARD Bajnai Godot-ra várva? 2012.03.16 08:36:00
A 15-i napra vonatkozó baljós forgatókönyv, amelyet e blogon is felvetettünk, szerencsére nem vált valóra. Bár a Kossuth téri gyűlésen nyilvánvalóan többen voltak, mint a Milla erzsébethídi összejövetelén, a Két tömeg uralta az ünnepet üzenetet azért sikerült elérni. Arra…..
 A 7ed7 TérFesztivál záróeseményeként holnap délelőtt ferde pályás focibajnokságokat rendeznek híres emberekkel a városligeti Királydomb lankáján. Kár, hogy csak egy napig tart, mert ez a "dombfoci" igen szórakoztató dolog lenne egész évben - a térfélcsere…..
Lamperth-Lendvai-Gyurcsány szerelmi háromszög állhat az MSZP belviszályai hátterében, az eldurvult kongresszusról újabb hangfelvétel szivárgott ki.Miután Mesterházy Attila ledarálta a Gyurcsány Ferenc által átadott, az őszödi beszéd gyanúsítottjait tartalmazó listát, újabb…..
Nem is lehet kérdéses, hogy Erdély Romániához csatolását nem lehet a magyar Nemzeti Színházban megünnepelni. Egy kiemelten fontos közintézmény vezetőjének Alföldi alkalmatlan. (Fotó: Wiki) Felháborodást váltott ki, hogy Alföldi Róbert hozzájárult ahhoz, hogy a budapesti…..
3as6árh1i 2010.11.18 15:43:24
@vomita: Javaslataid helytállóak, de kihagytad a Magyar Haynau Társaságot, mert olyannak is kellene lennie, ha már egyszer van Habsburg Intézet, az élén egy Gerővel, aki - nem teljesen mellesleg - a köztársaság elnökét "beszari alaknak nevezte" (nem a mostanit).

Szóval legyen Haynauról (aki csak a törvényesség helyreállításán munkálkodott, ezért számot tarthat a törvénytisztelő emberek megbecsülésére, igaz?) elnevezett Intézet, vagy Társaság is, és a rendszeres, éves közgyűlésüknek a Nemzeti Múzeum legyen a színhelye.
w Folytassa, Cleo 2010.07.14 05:30:00
A szabadság szülőanyja, Franciaország elszánta magát, és megszülte a törvényt: a szabadság és a nők jogai nevében úgy határozott az alsóház, hogy mostantól Franciaországban a nőknek nincs joguk zacskót húzni a fejükre. Tilos az arc eltakarása úgy általában, de hát tudja…..