Regisztráció Blogot indítok
Adatok
scpeti79

43 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2013. 06. 25. 8.00 - 19.00Az Antenna Hungária a fenti időpontban végzi a DVB-T fejállomás éves szoftverfrissítését, ezért minden tévécsatorna esetében képminőségbeli problémák jelentkezhetnek, kivéve az RTL Klub és a TV2 csatornákat.Érintve:A teljes DVB-T platform, vagyis a…..
scpeti79 2013.08.30 01:45:50
@Tibor Szalai: Meglehet, az Ön közelében nincs megfelelő adótorony. Vagy ha igen, akkor nincs ötletem.
A debreceni 48-as buszjáraton az egyik worms-ös rászól a másikra: - Ernő! Fordítva tartod a kezedben a Naplót! - Tudom, de legalább így nem azokat a szerencsétlen horvátokat látom az első helyen!..
Sziasztok! Lehet-e........... (még mielőtt valakinek Hofi Géza legendás 1980-as poénja jutna eszébe, és már vágná rá, hogy "....... nemi életet élni a kecskével?"...... (:D) , azt el kell keserítsem: semmi ilyenről nem lesz ebben a bejegyzésben szó....... :D)...... Szóval........…..
Sziasztok!Ezt a viccet némi "szakmai ártalom" és a Defekt Duó Kőbunkó kabaréjában elhangzott párbeszéd ihlette...... xDErnő csapatának egyik kukaca így szól a másikhoz:- Ernőőőőőőőőő! Ne forgasd már azt a parabolaantennát, bejött elég magyar adó!- És ha…..
Több mint 3 évnyi Worms Armageddonozás alatt nagyon sok mindent láttam már és szerintem még fogok is, mert ez a játék mindig tud valami újat és érdekeset mutatni. Igaz ez az alább látott részletre is, amit Peti vívott ellenfelével, FFie-vel. Pontosan arról van szó, hogy egy…..
scpeti79 2012.02.06 01:02:29
@mayhem: xD
@Ernő88: Kolléga! Attól függ, honnan nézed: ha especiel a Szent Állatot a szerbek kapják........ :D
Theo's Blog Mi a helyzet Théo? 2012.02.01 18:20:00
 Üdvözlet mindenkinek! Sokan kérdezheti "mégis miért nem történik itt semmi?"...nos a válasz egyszerű. Egy kicsit sűrűbb lett az élet és kevesebb a motiváció dolgozni. Van kb. 100 tételem, amit meg kell tanulni, ki kell előbb dolgozni, illetve órákra is kell valamit…..
Theo's Blog Update...nagy Update 2012.01.12 19:34:44
 Sziasztok! Bonjour! Guten Tag és a többi...Mára egy elég méretes update bejegyzéssel készülök, hiszen a jövőre vonatkozó tervek is méretesek. Először is, elindul egy "retro" rovat, ami az "üres" napokat fogja majd betölteni. Igyekszem korábbi, jobb…..
Az első szilveszteri különkiadásos bejegyzésben a WORMS/KVÍZ-el találkozhattok, amelyben az előzőekhez hasonlóan, ismét 5 kérdést teszek fel, de nem a megszokott, átlagos kérdéseket. Természetesen a worms játékokkal kapcsolatban fogok kérdezni, de olyanokat ami mindenképp…..
Theo's Blog Boldog Karácsonyt!!!! 2011.12.24 00:30:00
scpeti79 2011.12.24 23:55:58
Ugye a képről is látszik, ki eme keddi, az osztrákok és Patree Numberz nevű csapata közti shoppa-meccs nyertese....... ORF 2, ugyanaznap este, fél nyolckor, pár perccel Patree győzelmét követően: „A (technikai) zavarért elnézést kérünk.”  És most mondja…..
scpeti79 2011.12.24 11:37:39
@Ernő88: Lieber Kollege! Es wird noch österreichische Auferstehung! :D

Kedves Kolléga! Lesz még osztrák feltámadás! :D
Sziasztok ismét! Gondolom, ellenfeleim egy részében felmerült a kérdés: miért olyan magabiztosak pl.: a szerbek? :D Nos, természetesen csapataim a televíziók híradásait nézik. A következő videó a belgrádi televízió híradójának 1998 és 2000 közötti arculatába enged…..
Sajnos ismét állt egy rövid időre a blog, ugyanis vizsgaidőszak van -igen, decemberben :D- és hát rákényszeredtem a tanulásra. És ugyebár több dologra koncentrálni meg nem igazán tudok fene vigye el. Most hogy az írásbelivel végeztem, új bejegyzés következik, aminek inkább…..
Sziasztok! Meg kell mondjam, az utóbbi időben elment a kedvem az írástól. Ezért is késlekedtem e sorozat lezárásával. Node most pótolom. Az előző epizódokban pár, a Worms-ön megismert személyes jóbarátomat (köztük eme blognak fő tulaját) mutattam be, de természetesen…..
 Az ország első és eddig egyetlen aranylabdás futballistája ma hajnalban hunyt el. Életében a Ferencvárost és a nemzeti válogatottat szolgálta, 327, pályafutása alatt szerzett góljával. 426 mérkőzésen játszott profiként, és az Aranylabdát 1967-ben szerezte meg. Edzője…..
Theo's Blog so hard 2011.10.08 14:21:13
 Üdv mindenki!Tudom, alig van bejegyzés, videó stb...igen, sajnos bejött az utolsó év a középsuliban, ami azzal jár, hogy teli vagyok elfoglaltsággal és alig van erőm az egyéb dolgaimra, mint a blog. Persze, nem fogom bezárni a kapukat emiatt, csak kérlek titeket, legyet rá…..
Üdvözlök mindenkit! Elérkeztünk ehhez a naphoz, amikor a Theo’s Blog betölti második életévét, és a harmadikba lép. Különleges éven vagyunk túl, aminek örömére elkészült ez a kis cikk (tavaly videót láthattatok, de most erre sajnos nem adódott lehetőség,…..
The Overgaming Team Elindult a blog 2011.08.12 19:39:00
Sziasztok. Elindult játékbemutatókkal, gameplay-ekkel foglalkozó blogunk. Nem ez az első blog ahol munkálkodunk, ám ha minden összejön, ez lesz az utolsó, és a legjobb. Remélem, tetszeni fognak írásaink/videóink. Jómagam,Wax és Mad Hacker szerkesztjük a blogot. Nemsokára…..