Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krisztoforo

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Klasszikus kérdés a Tórát, a Bibliát kritizáló részéről, hogy miként egyeztethető össze a vitathatatlan tudományos tény, mely szerint bizony léteztek dinoszauruszok a Földön és a Tórában leírt történet. Korábbi írásomban beszéltem a zsidó hagyomány álláspontjáról, mely a Föld cca. 4,5 milliárd éves…..
Krisztoforo 2020.05.13 10:51:18
@agarik: "a Föld a valóságban nem lapos mint a Bibliában"
- ha ehhez nem hozol rögvest bizonyítékot, akkor muszáj lesz téged is birkatoszogatónak kikiáltani. XD
Krisztoforo 2020.05.15 14:26:41
@a.j.megyeri: Lehet, hogy nem egy faj, de a mérete nagyobb lehetett az ökörnél. A többes szám sűrűn a nagyon nagy méretet jelzi, feltételezhetően itt is.
Városi Kurir Homofób - e vagy? 2016.11.22 10:53:12
A gyűlöletkampány - ami, mint tudjuk: szeret téged - pillanatnyilag levegővételnyi-szünet üzemmódban van, de amit hátrahagyott, az rendben, tervszerűen működik tovább a mi közös Orbániánkban. Szemfüles főhősnőm, aki hosszú éveket rakott bele az életéből abba, hogy az éppen aktuálisan kijelölt „mást”…..
A HVG mai cikkében meglepően alacsony nézettségi adatokról számolt be a "magyar BBC" kapcsán. Még ahhoz képest is, hogy mindannyian tudjuk: a klasszikus "nem láttam, de szar" minősítést már akkor is az M1-re találták ki, amikor a hírcsatorna még nem is létezett.  "...volt…..
Krisztoforo 2015.04.07 20:38:40
A megfelelő növénytársítás fogalma korántsem a manapság divatba jövő bio kertészkedéssel egy időben épült be a köztudatba, hanem már az ókor óta foglalkoztatja az embert. Egymás védelmi rendszerét kiegészítő növények csoportba ültetésével olyan növényközösségeket…..
Legutóbb az Arctic Apple nevű almáról írtunk, amihez sok kérdés érkezett, de egészen váratlanul a reddit oldalán lakossági fórumot tartott Neal Carter, az Arctic Apple készítője is, úgyhogy inkább a hozzá intézett kérdésekből és a rájuk adott válaszokból fordítanék le…..
Krisztoforo 2015.02.22 08:20:47
Ha derülni akartok: vigyazo.blog.hu/2015/02/20/szupergyomok_ugy_nonek_mint_egy_horrorfilmben
Egy kis homály oszlatás nem lenne káros arrafelé, ha kapható valaki ilyen nemes gesztusra, persze nép nevelő szándékkal... :)
Bigyóblog Pohártartó asztalra 2011.11.22 12:49:00
Könnyen az asztal szélére csiptethető, így biztos helyen tudhatjuk a poharat. Akkor lehet ez hasznos, ha rettentő kupi van az asztalon, vagy kell a hely másra, vagy valaki hadonászik ott és félő, hogy feldől a pohár. Ötletnek nem rossz, az Amazontól rendelhető hat dollárért. Via…..
Krisztoforo 2011.11.22 13:44:48
Az Internet elfogyott Ön elérte az Internet utolsó oldalát. Nincs több link, lenyúlható szakirodalom, jópofa kép, ingyen zene, pikáns videó.…..
Az Engdget információi szerint Amerikában február 17-től lehet megvásárolni a Motorola új tabletjét, a Xoomot a Best Buyban. Az infó egy belső Best Buy dokumentből való. Ez az egyik legjobban várt tablet azok közül, amit a CES-en bejelentettek, így sokan kíváncsiak az árára is.…..
Krisztoforo 2011.01.23 21:49:48
Megyünk Ágyúgolyó Futamra, mint már említettem. Mi képviseljük majd a Totalcar.hu-t augusztus utolsó hétvégéjén. Mivel roppantul szeretnénk, ha mindenki nekünk drukkolna, úgy gondoltuk, egyesével bemutatkozunk. Vadra lesve a szavannán Az autó eredetileg 1974-ben született,…..
A Vatikán közzétette újabb nevezetességének gömbpanorámás felvételét, így olyan módon tudunk körbenézni a Szent Péter-bazilikában, mintha a Counter Strike egy nagyon részletesen kidolgozott helyszínén állnánk, azzal a különbséggel, hogy nem tudunk lövöldözni. A pacifista…..
Úgy tűnik egész komolyan specializálódott egy angol csalócsapat a magyar elektronikaitermékfogyasztókra. Múltkori iMaces történetünkhöz kísértetiesen hasonlító csalás lett az Expresszen olcsónak tűnő iPhone-ból, amit most egy Phone Stock Inc. hirdetett, kábé így: Pár…..
A Google mindig meglepi a felhasználókat újdonságaival, de ezúttal a jó 10 éve megszokott logóváltás máshogy történt. Az eddigi statikus logókat felváltotta egy ősrégi játék Javascript megvalósításban: PacMan. Miért? Ez a játék pontosan 30 éve 1980 Május 22.-én látott…..
Bigyóblog Egy szobából 24-et 2010.04.27 11:30:00
Hongkongban eléggé szűkös a hely, az emberek nagyon magas házakban, nagyon pici lakásokban élnek. Éppen ezért minden egyes helyet maximálisan kihasználnak. A videóban látható srác ezt tökéletességig fejlesztette. A könyvespolcon elhúzva előbújik a gardrób, amögött a…..
Krisztoforo 2010.04.27 22:09:27
Sajtótörténeti címlappal rukkolt elő nagy kedvencünk, a Hit Gyülekezetének Hetek című lapja. A pont húsz éves Photoshopot méltón ünneplő grafikán Sólyom elnök látható, amint egy lágerben haldokló zsidó - talán gyerek? - kopasz fejét írja alá egy törvénytervezet helyett.…..
A következő Firefox trükk a bonyolult neve ellenére egy egyszerű dolgot takar. Ha valaki Firefoxot használ, és irdatlan sok könyvjelzője van, akkor egyszer elkezdi őket mappákba rendezni. Vagy úgy csináljuk, hogy új könyvjelző hozzáadása közben egy legördülő menüből…..
raklapfos Szomorú Vasárnap 2010.01.20 00:00:00
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is tegyétek velük." Mt(7:12) Gyerekek 2010. január 24-én újraindul a Vidám Vasárnap a X. kerületi Hit Parkból, amely egyben a Hit Gyülekezete élő, interaktív Istentisztelete. Interaktív Istentisztelet? Hogy is van ez? Az élő közvetítés…..
Krisztoforo 2010.02.11 20:43:42
Közleményt adott ki az MTV a Népszabadság tegnapi értesüléseivel kapcsolatban. "A Népszabadság  értesülésével ellentétben a Magyar Televízió nem tervezi az idén 400 ember elbocsátását. Csökkenti ugyanakkor a kiemelt fizetésűek számát. Az idén csoportos…..