Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csababarca

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
22 év nagy idő, ennyi idő alatt például egy regénytrilógiából, amit nevezzünk most az egyszerűség kedvéért Trónok harcának, hét részes könyvfolyam lett, megváltoztak az eredetileg tervezett történetszálak, és a karakterek sorsa sem úgy alakult, mint ahogy azt George RR…..
csababarca 2015.02.07 16:54:08
@Lángharcos: LEhet így lesz,gondolkoztam már ezen, de aztán mindig elvetem a gondolatot. Egyszerűen ahogy véget ért az 5. könyv, szerintem Danynek elege lesz Mereenből,és belátja,hogy nem ez az ő népe.
Illetve, csak Tűz és Jég dala a könyvsorozat címe, Jég nyilván tudjuk kik, de én a Tűzre mindig Dany-re gondolok és a sárkányaira. Persze lehet tévedek, de szerintem megy ő Westerosra rendet rakni. Hogy ül e valaha a Vastrónuson, abban már nem vagyok biztos,sőt inkább a nem felé húz a szívem.
csababarca 2015.02.08 15:33:52
@-Szűcs Gyula-: persze,de ez a könyvben van. Sorozatban ez kb kimarad,szinte biztos. Tehát végkimenetel szerint, ha csak nem fog gyökeresen eltérni a kettő, akkor nem lesz nagy jelentősége. Mert akkor már most bekerülne,bekerült volna a sorozatba is.
Ezen a héten iskolai hepajkodás lesz a VV7-ben, aminek indulása előtt felmérték a lakók általános műveletlenségét. Azt hiszem mondani sem kell, hogy Dennis, Fanni meg a többi agyhalott ezúttal sem okozott csalódást. ..
csababarca 2015.01.21 13:05:07
@Bruti: jah lehet, de én bevallom, értelmet keveset látok a tekintetében:D ezért volt meglepő számomra.
Mert nem árt, ugye. Az elejére egy kép, a lényegi tartalom az ugrás után. Mert spoileres, tehát aki nem naprakész, az ne klikkoljon. Szóltam előre. Hihetetlen és egyben elképesztő az, hogy a tévénézők, leginkább az amerikaiak persze, a mai napig nem képesek felfogni, hogy a…..
csababarca 2014.06.06 08:41:43
@Smile64: azért a Disney meg Martin között még elég terjedelmes a skála, nem csak ebben a két végletben lehet gondolkozni. :)
A könyvben pl életszerűbben van leírva a halála Oberynnek, ott nem kel fel a Hegy egy gyomor és tüdőszúrás után, szimplán magára rántja Oberynt. Engem ez zavart főleg,hogy ennyire hihetetlen módon ölte meg, hogy felül,meg ilyenek...jah,persze. Aztán meg annyi volt,ki is terült ő is.

Egyébként Joffrey gonosz volt, neki semmilyen jó tulajdonsága nem volt,azon kívül,hogy baromi jól hozta a karaktert a színész:D De ez egy darab ember a mérlegen, szemben megannyi más szereplővel.
Oberyn pedig szerintem egy rendkívül érdekes karakter volt, pl Ned-el szemben,vagy Robb-al szemben szerethető volt,de mégis aljas is, meg rosszindulat is dolgozott benne stb.

Mindegy, szerintem el van túlozva ez Martinnál, én így látom.
Bár amíg Jamie,Tyrion,Dany,Jon közül egy legalább állva marad,addig kitartok...:D
Két napja van kint a villából, és amikor az RTL Klub ma reggeli műsorba beért, úgy szét volt csúszva, mint aki ezt a 48 órát konkrétan végigitta. Vagy anyagozta, mit lehet tudni. Kommentekben tessék szavazni: pia? drog? mindkettő?   A harmadik perctől indul a móka. ..
Az Így jártam anyátokkal hétfőn búcsúzott, egy olyan dupla epizóddal, ami nézettségi sorozatcsúcsot döntött (12,9 millió néző, és 5,3-as rating a kereskedelmi célcsoportban) és úgy megosztotta a rajongókat, mint semmi a Maffiózók és a Lost fináléja óta. Nálunk is akadt…..
csababarca 2014.04.02 19:11:56
@BotloB: nem maradt volna lógva, mivel előtte már elmondta,hogy megbetegedett, jöttek a képek,stb...azért akinek van sütnivalója,az rájött ott,ha már előbb nem,hogy Anya meghalt addigra,mikor Ted mesél. Ez elég indok,hogy meghalt,hogy meséljen a találkozásukról,az oda vezető útról.
csababarca 2014.04.02 19:26:43
@doggfather: persze,de én arra reagáltam,hogy ha ott van vége,ahol én akarom (:D) akkor is van magyarázata,hogy miért mesél:) szóval nem maradt volna magyarázat nélkül az egész, ebben az esetben sem. Persze így,hogy még tartott 3 percig, a gyerekek kiokoskodták ezt a baromságot,de hát ez van:)

@BotloB: Igen,ez így van, nézőpont kérdése. Nekem ezzel az egésszel nem lett volna igazán bajom,ha többet foglalkoznak Ted-Tracy kapcsolattal, az esküvő helyett pl, és bebizonyítják Ted-Tracy párbeszédekkel,Ted gondolatokkal, hogy igenis szerelmes belé,nem csak pótlék, nem csak szamár a ló helyett, stb. Bár én így is azt gondolom,hogy nem pótlék volt,de nyomatékosíthatták volna jobban, nem megölni 1 perc alatt,és ennyi. Kicsit nyomorultul bántak így a kapcsolatukkal.
csababarca 2014.04.02 19:46:39
@BotloB: Valahogy nehezen jutunk közös nevezőre.
Nekem nem az a bajom,hogy Tracyt meghalatták,vagy hogy Robinhoz 6 év után odament Ted. Nem.
Ami itt a probléma a megvalósítás. 9 évadjuk lett volna felvezetni ezt az egészet, erre elherdálták az időt,konkrétan 3-4 évadot a Barney-Robin kapcsolatra,egy teljes évadot az esküvőre,stb... Ha szépen felépítik ezt a befejezést, akkor nem lenne ekkora felháborodás. Így viszont van,mert összecsapott lett, 2-3 percben dirr-durr,csittcsatt,ennyi. Elég rosszul hat így, mert tény,hogy a sorozat életében 6 év eltelt, viszont ebből mi nem érzékeltünk nagyon semmit,mert nagyon gyorsan lezavarták. Pedig aztán belefért volna az idejükbe.
Nekem ez a fő bajom,hogy sok felesleges dolog volt ebben az utolsó évadba,amik helyett szépen fel lehetett volna építeni ezt a végkifejletet.