Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ateszpapa

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfél meglepődött, hogy az előző nap ajánlott univerzális távirányító mégsem olyan jó széria. Az egyik vevőszolgálatos beavatta, hogy nem feltétlenül saját meggyőződésük alapján segítenek az eladók: Mint a legtöbb ember Magyarországon így én is bízom a…..
Csak a szokásos szürkeimport-baszakodás a Samsungnál, akik működésképtelenre frissítették naiv ügyfél Ace telefonját. Aztán kiderült, hogy nem is garanciális, úgyhogy most elég rosszul van. Rám bízta, én ezekben jobban otthon vagyok, dolgoztam is már ilyen helyeken - éppen…..
Péterék belefutottak egy csapatba, akik 7000 forintért adnak ki nemlétező címeket, miután kamu hirdetésekkel becsalják az "irodába" az áldozatokat: Párommal új albérletet keresünk a XI. kerületben. Minden nap nézzük szinte az összes ingatlanközvetítő portált, de sajnos…..
Tegnap valamelyik kertv híradójában láttam nyilatkozni a West Balkán-tragédia kapcsán az illetékes terézvárosi fideszes polgármestert. Hassay Zsófia elmondta az önkormányzat tudott arról, hogy West Balkán körül problémák vannak. Nincsen neki meg az engedélye, csak 10 óráig…..
hogyvolt VV4 - 4X14 2010.12.29 10:50:00
A macit megvarrtam, megvolt az első, minden télen aktuális vita a „hogy lehet másfél órán keresztül üveges tekintettel síugrást nézni” témában, forró habos kakaó, Balázs. Még mindig nem találtak egy valamirevaló bőrdzsekit, amiben ne úgy nézne ki, mint majom a…..
Tudjuk, hogy csak az hibázik, aki dolgozik is, meg azt is, hogy a lónak négy lába van, mégis küzd kihívásokkal, de az RTL Híradó képszerkesztője a tegnapi teljesítménye láttán biztos sírva bujdokol valahol vidéken, tálán éppen Pozsonyban. A találatért köszönet egyik…..
hogyvolt VV4 - 4X02 2010.12.16 10:00:00
Újabb vévénap virradt ránk, mit nap, villatörténelem, tegnap este volt az első kiszavazás! Sebestyén Balázst xs-es méretű dzsekibe préselve próbálják félrocker-féldepesmódos szomszéd srácnak eladni, ő is hadar, nevetgélve a Villa pletykás vénasszonyának nevezi Olivért,…..
Nem is tudom, hogy mi a romantikusabb: egy vidéki diszkóban közvetlenül a mivanmivanbaszdmeg-típusú tömegverekedés után lassúzni egy picsarészeg lánnyal a Szomorú szamurájra, vagy egyszerre négy nőt tendereztetni főállású cselédnek és kurvának főműsoridőben, a Tv2-n.…..
Ateszpapa 2010.09.03 16:00:36
@borivója: Nem kell, hogy értsen hozzá, mert a pénze miatt van neki, és lesz neki...
Lehet, hogy Stephen Hawking a világ egyik legnagyobb koponyája, de az biztos, hogy mostanában nagyon levert. Először arról beszél, hogy az idegenek IGENIS léteznek, de egyáltalán nem békések a szándékaik, inkább leigáznának bennünket. Most pedig azt mondja: ha nem hagyjuk el a…..
A forrás rendkívül megbízható, "a beszállítók felől érkező hangok", amik azt állítják, szeptemberben érkezhetnek az új iPod touch-ok, 5 megapixeles kamerával, HD videó felvétellel, giroszkóppal és FaceTime használati lehetőséggel.Ezeken kívül vaku, Retina Display…..
Varánusz Morvai Dávid csillaga 2010.04.15 08:00:00
Szivárvány óvoda, faszpumpás álmok,pártomra nézek és zsidókat látok?Őrült rémálom ez? Vagy valóság?Német lapnak füllentett hiábavalóság?Mondd! Kérlek mondd, hogy álmodom!A zsidók nem törhetnek át barikádokon!Nem mondhattam ilyet a düh hevében,hisz itthon másról szól…..
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
Ateszpapa 2010.04.11 20:02:37
Ateszpapa 2010.04.11 20:03:11
Ateszpapa 2010.04.11 20:03:56
  Alig várom a napot, amikor üzenhetek a szavazócédulámmal. Persze ikszelni is szoktam. Szóval szavazok is. Mifelénk, ahol évtizedekig vártuk a természetest, hogy beleszóljunk a politikába, közéletbe, magyarul az adónk újraelosztásába, nagyon snassz nem elmenni. De…..
Van ám még havazós sztori a postaládában, de már attól elkezdek fázni és beázik a zoknim, ha a blogra jövök, úgyhogy amíg meg nem jön a mára ígért újabb adag hó, történetből is másfélét kaptok. Mondhatjunk, hogy Csaba peches, a címből sejthető is, hogy miért. Tud valaki…..
Ateszpapa 2010.02.06 21:29:57
Jack, miközben arra vár, hogy a dolgok csak úgy felbukkanjanak a fronjában (fej), a korábban elkezdett rejtvényt igyekszik befejezni, míg Daniel valami könyv tanulmányozására szeretné rávenni. Aztán a rejtvény feletti vitában kiderül, hogy talán már meg is van a megoldás, mert…..
Eldőlt: elveszik a Sláger rádió és a Danubius országos frekvenciáit. A Fidesz és az MSZP együtt szavazta meg a két rádió halálos ítéletét. A frekvencia- pályázat egyik nyertese az FM1 konzorcium lett, amely a Sláger helyén indítja a radiocafét. A másik győztes, az Advenio…..
Ateszpapa 2009.10.28 23:46:21
@matyi10: Megszűnnek.Az Országos freki, Bp-re is értendő!
Ateszpapa 2009.10.29 00:06:08
@egyaz: "A két legnagyobb, szeretett vagy nem szeretett, de mindenképpen sikeres országos csatorna frekvenciája pártalapon került kiosztásra.
A kurzusváltásra készülő harcos ballib médiamunkások hónapok óta próbálják megtalálni a helyüket az egyre inkább pártalapon osztott médiapiacon.
Óriási a tolongás a Heti Válasz/ Hír Tv / Lánchíd rádió holdudvarában, főleg most,hogy a FIDESZ Klassz rádiója országosan szórhat majd.
Nem kisebb a hangyatábor a budapesti illetőségű radiocafé körül.
A komoly SZDSZ hátszéllel indított és támogatott rádió tulajdonosa, Kádár Tamás a Wallis Csoporttal és Lendvai Ildikó pártkasszással a háta mögött lobbizta ki magának az Fm 1-nek hívott pénzmosodát.
Ennek fényében Bajnai exwallis Gordon miniszterelnök felhívása a korrupció ellen és a frekvenciapályázat tisztaságáért nevetséges.
Mint ahogy az is, hogy egy liberális értékeket képviselő rádió pont a liberalizmus és a demokrácia alapértékeivel szemben álló pártmutyi alapon jut frekvenciához."

Teljesen igazad van!

Ezért IS van egyre nagyobb szükség a JOBBIKra, mégha, páran nem is látják be.

Kell adni egy esélyt a JOBBIKnak!

Nem, nem a kuruc.infós hülyeségekre gondolok!!!!

A JOBBIKnak semmi köze, ahhoz a portálhoz, és ezt sokan nem tudják, de járjanak utána.

Nahh, elég volt a politikából, me megőszülök! :)
Néhány hete örömmel írtam arról, hogy a BKV-nál elindult valami, többek között az utastájékoztatás is fejlődött. Aztán kipattant a botrány, először Kocsis MVM ügyei miatt, majd jött Szalainé akit a többiek követtek. Cégen belül elkezdődött a kisemberek cseszegetése,…..
Olvasónk -aki polgárőr- eddig nem igazán hitte el, hogy a blogon olvasható történetek valósak. Szerdán viszont ő is egy történet szereplője lett,  így a saját bőrén is megtapasztalta milyen az, amikor egy ellenőr kikel magából. Történt, hogy egy női utasnak nem volt…..
Ateszpapa 2009.08.28 15:00:53
@Vincent Vega: "ohh bazmeg ez a sok okos ember...még a btk-t is betudja kopipésztelni.
@wzoli: elkell keserítselek, a családban mindenki egysetemet végzett. Fater orvos anyám tanárnő, én közgazdász vagyok, úgyhogy légyszives szedd össze magad.
És legyen az az örök tanulság mára, hogy vegyetek jegyet aztán nem kell ellenőrökkel verekedni. "

Szüleidnek fájhat is a feje, amiért ilyen félresikerült gyerekük lett! :)
Ateszpapa 2009.08.28 15:15:19
@winzoli:

Kedves Winzoli.

Mivel félreértelmezted az írásomat, most részletezem. :)

Az előbbi bejegyzés nagy részét Vincent Vega írta. : "ohh bazmeg ez a sok okos ember...még a btk-t is betudja kopipésztelni.
@wzoli: elkell keserítselek, a családban mindenki egysetemet végzett. Fater orvos anyám tanárnő, én közgazdász vagyok, úgyhogy légyszives szedd össze magad.
És legyen az az örök tanulság mára, hogy vegyetek jegyet aztán nem kell ellenőrökkel verekedni."

Én meg reagáltam erre 1 mondatban: Szüleidnek fájhat is a feje, amiért ilyen félresikerült gyerekük lett! :)

Ennyi! :)
Bigyóblog Kétképernyős laptop 2008.12.20 10:50:00
Egészen új irányba vinné a laptopok fejlődését a Lenovo. Bejelentették ugyanis, hogy olyan laptopot terveznek, melynek két kijelzője van, az első 17 colos, a második 10,6 colos. A "mobil munkaállomás", ahogy a Lenovo nevezi az új gépet Intel Core 2 Duo processzorral és…..
Alig telt el pár nap azóta, hogy egy iraki újságíró cipővel megdobálta George W. Busht, máris flashjáték készült az incidensről. Ez a gyorsaság már sejteti, hogy a Bush’s Boot Camp nem egy nagy dobás (legalábbis nem akkora, mint az iraki újságíróé). A leköszönő…..
A BKV némileg – és kedvezően – módosította a havi (azaz a hónap 1-től a következő hónap 5-ig érvényes) bérlet megszüntetéséről, vagyis a „30 napos” forma egyeduralkodóvá tételéről szóló elképzelését. A lényeg, hogy az adott hó x-edik napján…..