Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frankie goes to Hollywood

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sara úgy tűnik nem csak ideiglenesen hagyta el Joe-t, fast forward, már írják is alá a válási papírokat. Jelenetezés nincs, mivel a nő el sem megy, csak az ügyvédjével küld mindent aláírva. Jacob lesújtva értesül a WestGroup részvényeinek zuhanásáról, kínját pedig fokozza,…..
Frankie goes to Hollywood 2015.08.24 17:50:33
@SuperLawyerGirl: Ne érezd rosszul magad, érthető, hogy kellett idő hozzá :)
A két évad hasonló volt abban, hogy most is egy páros került a középpontba, csak most a Gordon-Joe duó helyett Cameron-Donna kettős volt. Az előző évadnál sokkal inkább látszott, hogy hova fog kifutni (elkészül a Giant, ahogy te is mondod, megvolt a katarzis), ez meg egy folyamatos hullámvasút volt, ahol hatalmas mélységekből (Sonaris, WestNet) csodával határos, már-már alig hihető módon jönnek vissza. Az első évadben sztem a fő szál melletti események és csavarok (pl. Donna-Hunt) érdekesebbek voltak. Sajnálom, hogy Gordon szála ide futott ki, szerintem az 1. évadbeli furcsa viselkedésre elég válasz lett volna a kokó, nem kellett volna ezt a betegséget is belehozni. Joe egész 2. évados személyiségfejlődését valószínűleg kidobta az utolsó részben, de ezt inkább a 3. évadból tudnánk meg. De az nagyon jó, hogy Donna meg Gordon végre rájöttek, hogy két, munkájában ennyire elhivatott embernek a közös élete csak egy munkahelyen lehetséges, de Donnának el kellett volna mondania az abortuszt Gordonnak, remélem, h kiderül a harmadik évadban, már ha lesz.
Az viszont nagyon jó, hogy Kaliforniába tartanak, egy techsorozatnak ott a helye, ez egy elkerülhetetlen lépés volt.
Meg talán már túl sok technikai újdonság jelent meg a sorozatban, 4 ember fejéből kipattanva: antivírus, koaxiális kábelen kiépített hálózat, chat, first person shooter játék ötlete, stb.
Nem azt mondom, h ez az évad rossz lett volna, csak nekem valamiért az első jobban bejött egy kicsivel, lehet, csak azért, mert a szoftver kevésbé megfogható, mint a hardver :)
Most csak röviden, hogy legyen hol kommentelni, részletesen később. Megjött a végleges verzió Windowsra, lehet frissíteni, bár én inkább tiszta telepítést ajánlanék. A régi (10.10-es) verziók még nem frissülnek automatikusan, hogy elkerüljék a túl nagy terhelést, kb. egy…..
Az Opera ma egy igen feszített tempójú fejlesztés után előállt az új, minden eddiginél jobb Opera beta verziójával, és nagyon úgy tűnik, hogy a végleges változattal sem fognak sokat várni már. Minden jel szerint az Opera megpróbálja az új, 10.50-es verziót még a Mircosoft-os…..