Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mythos

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég nehéz elhinni, de a hét legszórakoztatóbb műsorát nem az HBO-n, vagy az AXN-en vetítették. Hanem a HírTv-n. Ráadásul ott is egy olyan kulturális műsorban, amit még akkor is nehéz lenne végignézni, ha Victoria Swinger mesélne benne a művészi célú ejakuláció állami…..
Mythos 2012.10.27 19:55:44
@AnnaKarenina: Annácska, te majdnem olyan idegesítő vagy mint ez a tökrészeg pojáca akit annyira istenítesz.
Csiki eljutott a Sherlock utolsó epizódjáig, de csüggedésre semmi ok, lesz harmadik szezon. Bár magunk közt szólva jobban örülnék, ha abban egy kanyi félrefordítás nem sok, annyi se lenne. Íme a Sherlock-sorozat utolsó beküldése. Mivel az előző öt rész alatt kaptam…..
Csiki Sherlock-sorozata kíméletlenül bővül. Rizsa nélkül a lecsóba: BBC Sherlock 2x02. (És még mindig vigyázat, spoilerveszély.) 1. You never let me touch your things! Chance would be a fine thing. / Megtiltotta, hogy a dolgaihoz nyúljak! Itt megtalálni bármit csak véletlen…..
Mythos 2012.09.07 14:37:46
@Malachi: Akkor viszont nem értem, hogy miért írtad, hogy nagyon messze vagyok. Én 60 percre írtam 8 órát, te meg 40 percre (viszont én nem számoltam bele a szájraillesztést, mivel ilyennel nem foglalkoztam). Sőt, ha az üres időt nem számoljuk bele, csak a tényleges szöveget, akkor tökéletesen jót írtam az 1 óra/5 perccel.
Mythos 2012.09.07 14:41:43
@Malachi: Ok, én elhiszem, hogy egész más, nem értek hozzá. Én egyszerűen lefordítottam az angol szöveget, és beidőzítettem, semmi más dolgom nem volt, ez így igaz.
Félrefordítások Még szürkébb 2012.08.03 10:52:00
Folytatódik a sorozat a Szürke ötven árnyalata félrefordításaiból (korábban: I., II., III., IV. és V. rész), most az előzménnyel. Történt ugyanis, hogy már több mint egy hónapja megkaptuk Obscuriloquium lenti beküldését, de akkor nem tettük ki azonnal. Mentségünk nem sok van,…..
Jobbegyenes Gyurta Dani bűne 2012.08.02 17:15:14
Gyurta Dánielért egy ország izgult tegnap este. Sőt, egy egész nemzet határokon innen és túl is. A média is kivette a részét a hangulat fokozásából, a döntő előtti napon egymást váltották a képernyőn a barátok, családtagok, régi és jelenlegi sporttársak. Még a vele egy…..
Mythos 2012.08.03 10:57:08
@KopaszMercis: Most írj valami olyat is, amit nem George Carlintól csentél! ;)
Az érzékek megzavarására alkalmas jelenet következik. Kopogó léptekkel érkező, lenge, fekete csipkébe bújtatott érzéki nő mélyen búgó hanggal, aki hamarjában megmutatja, mivel büszkélkedhet. Zsupsz, le a földre, voilà. A jelenet a háló fülledt falai közt folytatódik.…..
Mythos 2012.06.26 18:48:10
Meglepő jelenséget tapasztal, aki rátéved a schmittpal.hu honlapra. A bukott köztársasági elnök neve alatt a jelenlegi Köztársasági Elnöki Hivatal hivatalos honlapjának egy része üzemel.Nem csak a jól megszokott kinézet, nem csak a fejléc jelzi, hogy Magyarország köztársasági…..
Elképesztő mennyiségű új előadó, zenekar tűnik fel nap mint nap, elég csak a Gödör-A38-Dürer kert programját nézni és persze még nem is lengek ki a punk, metal, hiphop szcéna felé, melynek ugyancsak megvannak a tehetségei és értékei. Ennek ellenére a véleményformáló…..
Mythos 2010.02.11 17:45:23
@gossage: Kurva jó lett volna a beszólás a Fábrytól, csak az a baj hogy huszonhetedszerre játszotta el pontosan ugyanezt. Ha szarik bele, és nem tud utánanézni, hogy kik a jelöltek nagyjából akkor ne adjon át díjat. szerintem.
Mythos 2010.02.11 18:02:32
@gossage: Ez rendben is van, én pl. egyik jelöltet sem ismertem az öt közül, csak a Fábrynak nem kéne büszkének lenni minden alkalommal, amikor nem ismer (vagy csak úgy csinál) valakit. Nem azért mert ismernie kéne őket, hanem azért, mert mint showman nem az a dolga, hogy ezt mindig közzétegye.

Itt pl. Fábry nagyon büszke rá, hogy még sose hallott az SP-ről (mármint a South-Parkról haha), ezért baromságokat beszél és nem hagyja szóhoz jutni a fiúkat:

www.youtube.com/watch?v=pMkcfYi8KlE
Mythos 2010.02.11 23:49:13
@andika255: Na Andreám, nosza! Akkor itt a nagy lehetőség, hogy híres legyél! Már akár jövőre Te lehetsz az év felfedezettje! Szorítok! :D