Regisztráció Blogot indítok
Adatok
medvedekka

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vörösbortól ragadó padló, iszonyatos bűz és szeméthegy fogadta a Pénzcentrum.hu egyik olvasóját, amikor pénzfelvét reményében betért az egyik fővárosi OTP atm-szobájába. A gyomorforgató kalandról képek is készültek.Már-már meg sem rökönyödik a nagyvárosi…..
medvedekka 2011.06.10 14:13:35
OTP-vel kapcsolatosan SEMMIN nem csodálkozni, pénzt oda nem vinni. Alapszabály.
2 éve megszüntették a náluk lévő bankszámlámat. Értsd: ŐK szüntették meg, én NEM kértem, bankfiókban sem jártam évek óta.

Ez akkor derült ki, amikor már 2 hete nem kaptam fizetést, ui. a cég elutalta, de mivel az Otp megszüntette a számlámat, azt nem kaphattam meg.

Bent a bankfiókban a következőket mondták nekem:
1, én kértem személyesen a megszüntetést-mivel ez nem igaz, erre vonatkozóan papírt sem tudtak mutatni

2,Hajlandóak (10 perc asztalcsapkodás után) felajánlani nagylelkűen (!), hogy ingyenesen újranyitják a számlámat és a rajta elhelyezett, így az éterben eltűnt pénzem erejéig kamatos A-hitelt biztosítani számomra. Hogy hitelt vegyek fel a saját fizumra, mert ők b...ták el!!

3, A fiókvezető pedig közölte, hogy belső kontrolljuk nincs, tehát ha egy ügyintéző bárki bankszámlájában egyetlen számot elvét, a rendszer már nem ellenőrzi vissza, így azt szüntethet meg,a mit csak akar.

4, Közöltem, hogy perelek, erre a javaslat: majd az az ügyintéző, aki más számlája helyett az enyémet szüntette meg félreütésből, mert ismétlem, nincs kontroll a rendszeren, majd az az ügyintéző kifizeti a nekem felajánlott hitel kamatát. Nem a bank, nem bankfiók, hanem Józsi néni.

A banktól 3 hónap múlva kaptam egy levelet, miszerint:"Kivizsgáltuk, emberi hiba történt.

Szerintetek pereltem?!?