Regisztráció Blogot indítok
Adatok
levi009

0 bejegyzést írt és 331 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze már ebből is lehet gondolni, hogy a lehetőség nem lesz olcsó. A nyolcszobás, 900 négyzetméteres villa mintegy másfél millió forintért bérelhető havonta. De akinek nagyon megtetszene, az meg is veheti az ingatlant, nem kevesebb mint 390 millió forintért kínálják. Akár…..
A XII. kerület Budapest egyik legzöldebb és igazán elit része. A 690 millió forint azért itt sem tűnik kevésnek, különösen, ha négyzetméterre is lebontjuk, ami több mint 1,2 millió forintra jön ki. Az 570 négyzetméteres villa közvetlenül természetvédelmi terület…..
Az ingatlanhirdetések már csak olyanok, hogy az eladásra kínált házakról néha olyan leírást olvas az ember, hogy a fal adja a másikat. A mai eset azonban nem ilyen, mert az a panoráma, amit ez a budai ingatlan kínál, tényleg párját ritkítja...
Mi a szerelem? Erős érzelmi kötődés egy másik személyhez, amely által dopamin szabadul fel a szervezetben... Ez így elég száraz, tankönyvinek hangzó magyarázat. Aki volt már valaha szerelmes, az tudja, hogy a képlet nem ennyire egyszerűen leírható. Ez egy olyan…..
Fekete hajú lányok Ivy Aura 2017.04.27 07:58:40
levi009 2018.03.05 15:34:45
@magyar bucó: Ugyan már! Lehet neki küldeni, minden elő-erőlködés nélkül. Ez tutira nem rinyálna, hogy túl vastag, vagy túl hosszú, meg nem elég nedves. :D
Csekélység, egy igazi Star Wars rajongónak simán megér 1,4 millió dollárt (alig 400 millió forintot) egy Darth Vader-maszk, nem igaz? Pláne, ha 24 karátos aranyból van...
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer a… Parathropus boisei. Emberelőd ő, igen kicsi aggyal, és így egy evolúciós zsákutca is. Igen ám, csakhogy jöttek a botor Homo erectusok, és nem számolva a Parathropus boisei butaságával és pláne lehetséges betegségeivel, párosodtak velük. Csak az az egy kár,…..
Ennek az ismeretlen hölgynek az 1618-ban készült portráját körülbelül kétszáz évvel ezelőtt vonták be egy vastag lakkréteggel. A cél akkor az volt, hogy a bevonattal megvédjék az olajfestményt a kopástól. A vastag lakkréteg azonban idővel elsárgult, és elcsúfította a képet...
A legutóbbi ghánai moziplakátos Nerdblog-összeállításnál megkaptuk, hogy a rendszerváltás előtti hazai poszterek is kaphatnának egy ugyanilyen összeállítást. Hiszen ott is van nem kevés olyan szörnyszülött, ami az eredeti filmekkel látványosan nincs semmilyen kapcsolatban. Ezek egy része ma már…..
levi009 2018.01.29 18:38:53
@commentes nikk: Mert te valószínűleg ettől jobban meg tudtad volna rajzolni?! Na muti!
Érdemes megnézni az utóbbi napok hírei alapján, mi a fontos az Orbán-kormánynak. Nem a gyerekek, a közoktatás és a pedagógusok, hanem a félelemkeltés. ..
levi009 2017.12.23 10:00:23
@FayRodisz: Az asszonypajtásod nyomorúságáért a pedagógusok a hibásak? Mert ha igen, akkor meg is érdemlitek!
levi009 2017.12.23 10:02:26
@FCUK13: Nálad elég sz@r munkát végezhettek. Semmi kétség!
Egy fogorvosi asszisztensnő és az egész rendelő hirtelen a figyelem középpontjában találta magát, miután a lányt a világ legszebb nővérének kiáltották ki...
Egyre terjed az interneten az a jelenség, amikor szakítás után a sértett(ebb) fél bosszúból kiteszi a kapcsolat legszebb napjaiban született, erotikus vagy pornográf képeket a netre. Ennek szabna gátat egy jogszabálytervezet. A jelek szerint a brit törvényhozók megunták a…..
levi009 2017.10.24 14:55:17
Egyre több munkát végeznek robotok a világon, ráadásul foglalkoztatásuk egyre növekvő tendenciát mutat. Mi történik azonban majd akkor, hogyha az egyre gyorsabb ütemben haladó fejlesztések révbe érnek, és elkészülnek a teljesen élethű, az emberekhez megszólalásig hasonlító szexrobotok? Néhány kutató…..
Képzeljük el, hogy ülünk a Balaton partján egy finom hekk mellett, isszuk a fröccsöt, és megcsörren a telefonunk. A munkáltató hív, hogy munkába kell állnunk, meg kell szakítanunk a nyaralást. Eleget kell tennünk ennek? Vagy jogszerűtlenül járt el a munkáltató? Elsőre biztosan azt mondaná mindenki,…..
Azt szinte mindenki tudja, hogy vízilabdában mi vagyunk a császárok, arra viszont már kevesen gondolnának, hogy a világ egyik vezető hatalma vagyunk, ha könyvtárakról van szó. Az igazi elitbe viszont nem kerültünk be, Szlovákiában, Moldovában, Finnországban és a Vatikánban…..
levi009 2017.03.17 14:37:40
Olyan házat mutatunk nektek, amiért nagyon sokan, nagyon sok mindenüket azonnal odaadnák. Mi legalábbis biztosan. A tihanyi dombokról emelkedik a Balaton fölé a tópart egyik legszebb, de kétségtelenül legértékesebb telke, amelyért rendkívüli árat fizetettek, de még így is akadt volna olyan, aki…..
Élő adás­ban ment egy­más­nak Sarka Kata és Bá­lint An­tó­nia - írja a jobboldal kicsi, savanyú Blikkje, a Ripost.hu, és a hírt persze azóta már átvette az igazi Blikk…..
Azt nem tudom, hogy a germánium zuhanyrózsa vagy a benzines láncfűrész oké-e a megveszed.hu kínálatából, de az biztos, hogy a drónjukat trükkösen árulják. Olvasónk elég kemény leckét kapott az élettől, de ha már volt annyi vér a pucájába', hogy megírta az esetét mások…..
Rendhagyó módon írnék pár sort a Tunéziában elhunyt áldozatok emlékére. Szerencsére már itthon vagyok, köztetek, honfitársaim között, egy kényelmes kanapén. De két napja még ott voltam, és átéltem, amikor egy nyaralás atmoszférája pár másodperc alatt felcserélődik…..
Mindig lenyűgöztek az olyan kastélykiállítások, ahol a különböző korszakok bútoraival, dísztárgyaival berendezett szobarészleteken keresztül mutatták be a miliőt, amiben az…..
Annál nagyobb pénzkidobás nincs, mint mikor már meglévő cuccainkat kell pótolnunk, és újra megvásárolnunk. Ugyan jobb, ha pénzt csak a bankban tartunk, ha mégis lenne otthon, jó lesz azt is eltenni szem elől. Pénz és hasonló apróságok elrejtésére mutatok most egy-két tuti…..
Napok alatt mintegy 40 ezer ember aláírta Nagy-Britanniában azt a petíciót, ami a gyerekek füllyukasztásának betiltását követeli, arra hivatkozva, hogy az valójában bántalmazásnak minősül. Valóban kegyetlenség lenne? (fotó: flickr.com / Britt Reints) A petíciót egy Susan…..
levi009 2015.06.15 19:14:50
@Lady Ann: Ja! Majd nagy korában dönti el azt is, hogy fiú lesz, avagy lány. Gratulálok a naiv gondolkodásmódotokhoz, vagy a még rosszabb hátsó szándékotokhoz!
Előző bejegyzésem óta kaptam hideget és meleget, ennyit a szabad véleményemről - mellesleg itt a bal oldalon van egy-két idevonatkozó dolog, akinek az előzőben leírtak nem tetszenek, az olvassa el. De azért rakjuk ezt a dolgot tisztába, mert sokan félreértettek. Továbbra is a…..