Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cemiblog

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
CEMI Rólunk írták 2010.04.30 16:57:00
Gyógyító ötletekÁllami vállalatok hatékonyságaLehet, hogy némely állami cégnek esélye sincs a nyereséges működtetésre, a veszteségeket is lehet azonban racionalizálni. Meglepően sok olyan egyszerű javaslat van erre, amelyeknek a megvalósítása – például az állatorvosi…..
A Fővárosi Közterület-fenntartó Vállalat (FKF) egyes közbeszerzéseivel összefüggésben, a különféle orgánumokban megjelent hírek kapcsán a CEMI Kft. rá kíván mutatni az alábbi tényekre:  A CEMI nem tud arról, hogy a hírekben szereplő, CEMI által megnyert…..
Mivel még a választások előtti utolsó napokban sem láthatóak a pártok világosan megfogalmazott gazdaságpolitikai elképzelései – a többnyire olvashatatlanul hosszú és általánosságokban fogalmazó programok jobbára csak mellébeszélnek –, a Figyelő megpróbálta…..
 A Népszabadság tegnapi számában cégünkkel kapcsolatban megjelentekre reagálva tájékoztatást adtunk ki, amely az alábbi médiumokban olvasható:A CEMI sajnálja, hogy politikai ügybe keverték - napi.huA CEMI közleménye - ots.mti.hu..
Corvinus Crew Sajtófigyelő 2008.04.24 21:36:00
Sajtófigyelő – napilapok 2008. április 24., csütörtök Magyar Nemzet Kapolyi szerződött a levadászókkal Szocialista politikai akarat gerjesztette és mozgatta a hatalmas költségekkel járó titkos akciót. Ahogy arról tegnap is beszámolt az MN (ápr.23.). három, az…..
CEMI Rólunk írták 2010.02.11 14:40:00
Kedves Mindenki! Mi, a CEMI -nél fontosnak tartjuk, hogy publikáljunk, ezért is indítjuk ezt a blogot, ahol velünk kapcsolatos sajtómegjelenések és hírek jelennek majd meg. Kezdetnek egy válogatás az eddigiekből: Vadas László (CEMI): Bor(ász)ban az igazság - managermagazin.hu…..