Regisztráció Blogot indítok
Adatok
guma

8041 bejegyzést írt és 21639 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz a megalakulása óta kiemelt figyelmet fordít a médiára. A hangsúly néhány választási vereség után még nagyobb lett, Orbánéknak szinte rögeszméjükké vált, hogy a sajtó barátságtalansága okozta a kudarcokat. A párt az évek során számos stratégiát kipróbált médiahátországának megteremtésére és…..
A túlzott alkoholfogyasztás hazánkban minden ötödik férfi halálával kapcsolatba hozható. Bár az alkohollal összefüggésben álló halálozási arány a férfiaknál négyszerese-ötszöröse a nők esetében feljegyzett értéknek, a szebbik nem esetében sem árt az óvatosság. És akármi is derül ki mai cikkünkből,…..
Bojár Gábor (Fotó: Végh László/Magyar Hang) Nem bánta meg Bojár Gábor, hogy Márki-Zay Pétert segítette tanácsaival a kampányban, ezután is minden erejével támogatja azokat a politikai erőket, amelyek „az országot tragédiába vezető Fidesz-kormány leváltásához hozzá tudnak járulni”. A Graphisoft…..
Az HBO mozicsatorna saját gyártású filmje a televíziózás történetének egyik emlékezetes eseményét dolgozza fel. 1991. május 23-án Johnny Carson bejelentése, miszerint befejezi a show-műsorát, és visszavonul a műsorvezetéstől, valósággal sokkolta Amerikát. Carson a televíziózás kimagasló egyénisége,…..
Szijjártó Péter Moszkvában tárgyal Alexander Novak energiaügyekért felelős miniszterelnök-helyettessel 2022. július 22-én Az erről szóló kormányrendelet aznap este jelent meg a Magyar Közlönyben, hogy Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Moszkvában tárgyalt 700 millió köbméter plusz…..
A harminc éves kort sokan tartják vízválasztónak. Vannak, akik szerint, ha 30 éves korodra nem szedted még össze magad, nem vagy családos férfi vagy nő, akkor később már mindezek elérése szinte lehetetlen lesz. Nos, mindannyian tudjuk, hogy ez azért nem igaz. Vannak, akik bőven 30 után találtak rá…..
Egy rendszerváltás utáni példátlan megszorításnak köszönheti a Fidesz, hogy a kilencvenes évek közepén ellenzéki pártként erőre kaphatott. A Horn-kormány nevéhez kötődő, de máig emlegetett Bokros-csomag éppen a fideszes marketingnek köszönhetően nőtt túl önmagán, majd vált a Fidesz csodafegyverévé:…..
1888-ban hozta piacra több, vizsgált reagensét a Merck német cég, többek között az indiai kendert is, garantált tiszta reagensek jelzéssel – Forrás: Vegyi Ipar és Kereskedelem, 1941. december (3. évfolyam, 12. szám) / Arcanum Digitális Tudománytár ..
Gulyás Gergely kancelláriaminiszter szerint a kormány mindenben engedett az Európai Bizottságnak, majd négy területet sorolt fel, amelyen konkrét „engedményekre” kész. A közbeszerzések, a korrupció, a jogalkotás és az energiafüggés csökkentése az érintett területek, amelyeken konkrét ajánlásokat…..
Paulot és Waltert több dolog is összeköti. Egyrészt a gyönyörű Iréne személye, másrészt cseppet sem veszélytelen munkájuk. Aranycsempészéssel foglalkoznak, melyhez, olyan " tiszta múltú " embereket toboroznak, akik könnyen átjutnak a határon. Ezúttal egy amerikai újságíró kerül hálójukba, akit…..
„Voltunk mi már sorosisták, jobbikosok, momentumosok, márki-zayisták is” – sorolja a Magyar Hang című nyomtatott hetilap főszerkesztője, milyen politikai környezetben kényszerülnek újságot készíteni. Nem titok, az országgyűlési választások eredménye pénzügyileg nehéz helyzetbe hozta a lap kiadóját,…..
Hogy melyik évben jöttél világra, nagy szerepet játszik az életedben – ami viszont igazán fontos ebben a témában, az az, hogy mi a születési éved utolsó számjegye! Ennek alapján ugyanis rengeteg dolgot meg lehet állapítani a tulajdonságaidról, szokásaidról, sőt, még arról is, mi fontos számodra az…..
Nem túlzás, ha azt állítjuk, a Zeneakadémia épülete az egyik legszebb felsőoktatási intézményünk Budapesten. Az impozáns palota méreteiben és látványában is lenyűgöző. Ráadásul több érdekességet és titkot rejt, mint gondolnátok...
Egy Békés megyei felszámolóbiztos a Quaestor-ügy után kapott lehetőséget arra, hogy Orbán Viktor vejével és Jellinek Dániellel üzletelhessen. Kétmilliárdos kölcsönt vett fel, mielőtt beszállt a NER nagy játékosai mellé...
A brazíliai fiúk 1978-ban bemutatott amerikai és brit közös produkcióban készült film. A filmet Franklin J. Schaffner rendezte és a főbb szerepekben Gregory Peck, Laurence Olivier, James Mason és Steve Guttenberg látható. A film Ira Levin azonos című könyve alapján készült. Wikipédia..
Fekete humor a magyar külügytől: háborús veszélyhelyzetre hivatkozva halasztották el 45 nappal a válaszadást az Arnest nevű orosz cég 6,8 milliárdos állami támogatásáról. ..
A megkeseredett, és diákjai által utált Andrew Crocker-Harris, egy angol bentlakásos iskolában tanít görögöt és latint. A diákjai zsarnoknak tartják, nem minden indok nélkül. 20 éves pályafutás után arra kényszerítik, hogy megromlott egészségi állapotára hivatkozva visszavonuljon, és várhatóan a…..
Földünk tele van csodálatosabbnál csodálatosabb természeti látnivalókkal, melyek szüntelenül lenyűgöznek minket. A világ minden táján találkozhatunk gyönyörű színekben pompázó nemzeti parkokkal, tavakkal, folyókkal, völgyekkel vagy épp mezőkkel. Íme, egy csokorra való fotó a legszínesebb…..