Regisztráció Blogot indítok
Adatok
guma

8286 bejegyzést írt és 21681 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2020.02.15-i poszt frissitése mert a Vadászat 40 éves lett!..
2013.10.10,i poszt frrisitése.   Kopogtat az ősz. Egy levél 1903-ból visszahoz valamit a nyári napok elképesztő "eseményiből". Egy régebbi poszt kommentjében Ásó-mosó Maci már emlegette az Lőwy Árpád munkásságával kapcsolatban ezt az apró "eseményt", ami kiemeli a humorát és a versei pedig pajzán…..
2021. 03. 15.-i poszt felelevenitése. Ő csorda számra tartja gyülevészSzolgáit! éppenséggel mintha mindenHajszála egy őrzőt kívánna; sokMeránit, olykor azt hinné az ember,Hogy tán akasztani viszik, úgy körülVan véve a léhűtőktől, s mi egyRossz csőszt alig tudunk heten fogadni...
Fotó: Hevesi-Szabó Lujza / Telex A Rákeltérítő podcastban kezelés alatt álló vagy a daganatos betegségből már felgyógyult ismert emberekkel, érdekes civilekkel, valamint hozzátartozóikkal, kezelőorvosaikkal dolgozzuk fel a rák nehéz témáját. Az első részben a manduladaganatot legyőző Epres…..
Havadtőy Sámuel, vagy ahogyan a nemzetközi művészvilág ismeri, Sam Havadtoy életútja egyáltalán nem mondható szokványosnak. Magyar szülők gyermekeként Londonban született, majd apja, engedve Rákosi Mátyás csábításának, hazahozta a családot 1956-ban. Életéről, a nemzetközi zenei és művészvilághoz…..
Módosult az egyetemes postai szolgáltatás elérhetősége. (Fotó: Kállai Márton / Mediaworks) Módosult a csomagok maximális súlya és az is, hány postának kell működnie a nagyvárosokban...
Minden idők legnagyobb gengszterfilmje azokat az embereket és azt a gépezetet mutatja be, ami az olasz maffiában gyökerezve a világ leghatalmasabb és legrettegettebb hatalmává vált az Egyesült Államokban. Figyelemmel követhetjük a kegyetlen, gyilkos módszereket, amivel a Corleone család feje…..
Szlovénia gyönyörű városa, Celje közvetlen vonattal elérhető...
A viktoriánus kor lányai és asszonyai azonban nem hagyták magukat – csakazértis kerékpárra pattantak...
Egy részvénytársaság nem működhet negatív saját tőkével, azaz úgy, hogy felélte a vagyonát. Postapalota 14 milliárdért? Bútorbeszerzés 24 milliárdért? Festmények 4 milliárdért? Csodaszarvas 300 millióért? A kormány milliárdokat vont el a rezsivédelemből Mindenki nyugodjon le, jut többlet a…..
A magyar közoktatás évtizedek óta válságban van, az országot tizenhárom éve irányító kormányok pedig csak rontottak a helyzeten. Az iskolákban meghaladott tantervek alapján tanítanak a még a kormány szerint is nagyon rosszul kereső tanárok, akik közül egyre többen kényszerülnek elhagyni a pályát...
Orbán Viktor egy dologban különbözött mindenki mástól: ő akarta a legjobban – mondja Szelényi Zsuzsanna, aki a Fidesz megalakulása utáni első gyűlésen, 1988-ban lépett be a pártba, és két évvel később, 23 évesen már országgyűlési képviselő lett. 1994-ben kilépett a Fideszből, és sokáig az Európa…..
A lakossági szelektív hulladékot gyűjtő cég közleménye a vállalat weboldalán Július 1. óta nem lehet leadni a papírhulladékot Szombathelyen sem. Az átvételi helyet működtető cég weboldalán azt írják, egészen addig szünetel a hulladék átvétele, amíg nem kapnak központi átvételi árakat a MOHU…..
„Az az út, amelyet végigjártam, nem a liberalizmustól vezet a konzervativizmusig. A liberalizmus meg a szocializmus ideológia, a konzervativizmus pedig nem az. Gondolkodásmód, észjárás, habitus, talán jellem is, de semmiképpen sem ideológia. Tehát nem egyik eszmétől a másik eszméig vezetett az utam.…..
Trükközve, a szakbizottságot megkerülve készültek Orbánék erre A nagy értékű képalkotó diagnosztikai szolgáltatások, vagyis az MR- és CT-vizsgálatok államosítását, valamint a kórházi patikák kiszervezését készítette elő a kormányzat – ez derül ki a jövő évi költségvetési törvényhez beadott…..
„Fekete bárányok vagyunk, de számunkra, magyarok számára ez nem probléma. Kiéneklünk a kórusból, akkor is így tettünk, amikor a Szovjetunió alatt voltunk, a vasfüggönyön túl, és elsőként vívtuk ki magunknak a szabadságot” – mondta Orbán Viktor abban az interjúban, amelyet a Libero Quotidiano…..
Mindegy, milyen alakod van, igenis nézhetsz ki tökéletesen a strandon is. Mutatjuk, hogyan!..
Náray Tamás (Fotó: Kelemen Zoltán Gergely/MTI) – Ez egy üzleti tranzakció volt, mely tőlem, mint a kiadó egyik szerzőjétől, teljesen függetlenül, a megkérdezésem és a tudtom nélkül jött létre, ami így helyes, hiszen nem vagyok tulajdonos, s az pedig, hogy ki a tulajdonos, ki kell mondanom, nem…..
guma 2023.07.02 19:15:12
@látjátok feleim szümtükkel:

őt már elűzték és boldogul külföldön is - tehát nem igazán nagyképű...

talán ismeri az üzleti vonalakat - megvették a népszabit és bezárták, stb....

vagy az újságok kézbesitése és terjesztésének postai leállitása -de nem sorolom mert most ott tartunk, hogy a sportújságok áfája 0% lett...

nem is tudom mit gondoljak erről a nép hülyitésről....
Napsugaras szép reggelt kívánok mindenkinek! Kivételesen önmagamnak is, kompenzálandó a tegnap reggelt, amit még mostanra sem sikerült teljes egészében kihevernem. Általában is vannak olyan dolgok, melyeket borzasztóan nehezen viselek. A listavezető ebben a kategóriában az, ha hülyének néznek, és ha…..
Csaba István Varga Június 21. · Kedves Ismerőseim! Többen is megkérdeztétek tőlem május 10-én, hogy miért az volt az utolsó hivatalos szereplésem. Most elmondom. A mai nappal hivatalosan is civil vagyok. Nem, nem én szereltem le mielőtt valaki megkérdezné. A szó szoros…..
Lisszabon már tavaly is a legmegfizethetőbb úti célok között szerepelt, egy friss tanulmány szerint pedig idén elnyerte a legolcsóbb európai úti cél címet. Ez bizony hasznos információ, ha spórolni szeretnénk a nyaralásunk alatt, ha pedig az alábbi tippeket is megfogadjuk, még több pénz maradhat a…..