Regisztráció Blogot indítok
Adatok
feketefityma (törölt)

0 bejegyzést írt és 137 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szabó Ákos beszólt a fél szakmának. Azt mondja, hogy jó lenne, ha nem tolná le mindenki a gatyáját, azt mondja, hogy jó lenne, ha az egyes hirdetési eszközöket a helyükön kezelnék, és nem mindent kattintásban mérnének. Azt mondja, jó lenne, ha a szakma szakmaként viselkedne,…..
Dexternek köszönhetően az utóbbi idők legdurvább animgifjét  láthatjátok. A Rockcity rádió honlapján látható ez a szimpatikus úr, aki a szexuális perverziók legújabb, legextrémebb változatával állt elő, mikoris orálisan kényszerít egy mikrofont, miközben szabad…..
feketefityma (törölt) 2008.05.06 18:49:18
A Kiválasztott múlt szombati műsorában Uri Geller a spiritizmus egyik legősibb motívumát élesztette újjá: az asztaltáncoltatást. Amilyen ősi azonban az asztaltáncoltatás, ugyanolyan ősiek azok a trükkök, csalási technikák is, amelyekkel a spiritizmusra éhes, naiv kívülállókkal elhitetik, hogy…..
A zebrán közlekedő gyalogosok védelmére kidolgozott plazma lézer ugyan nem semmisíti meg a szabálytalan autósokat, de figyelemfelkeltésre mindenképpen alkalmas. A virtuális járókelőket megjelenítő megoldás vélhetően soha nem fog elterjedni, pedig városképi jelentősége…..
feketefityma (törölt) 2008.05.06 15:21:08
Már nem akarja mindenáron megtartani a nettelefonálás piacvezető szolgáltatását (a Skype-ot) az eBay. Ez derül ki a cég vezérigazgatójának napokban tett állításaiból. Az eBay új vezetője szerint ebben az évben meg fogják nézni, hogy lehetséges-e az eBay főbiznisze…..
feketefityma (törölt) 2008.04.20 08:01:42
Appleblog Nem is drága a Mac 2008.04.01 18:28:00
Oké, én is tudom, hagyományos értelemben persze nem is olcsó, mert almás gépet nem lehet százezer forintért hazavinni. Pontosabban lehet, csak Amerikában, mert az alap mini legfeljebb k-európában kerül 160 ezerbe, odaát 98 ezerből beszerezhető. De nem is ez a lényeg, hanem az…..
Bréking volt a New York-i tévében péntek reggel, ugyanis bejelentették, hogy Steve Jobs beperelte New York városát, másik közismert nevén a "Big Apple"-t. Noha az ügyet már tavaly szeptemberben beiktatták, eddig nem volt elérhető a nyilvánosság számára.Az történt, hogy…..
feketefityma (törölt) 2008.04.05 15:26:24
Adatvédelmi szakértők szerint személyiségi jogokat sérthet az Igazság ára című vetélkedő, mivel úgy mondunk le személyes adatainkról, hogy tulajdonképpen nem is tudjuk, mik azok. Ráadásul adatvédelmi szempontból sem mellékes, hogy a műsorban használt poligráf…..
Mi történik egy népszerű webes közösségi szolgáltatással, ha júzerszámban megközelíti a plafont? Elkezd nem valós júzerekben gondolkodni. Az iWiW-en tegnaptól szabadon regisztrálhatnak intézmények, cégek és "klubok" is. Vagyis a valós személyek mellett immár a…..
feketefityma (törölt) 2008.03.12 16:59:13
Szeretnék nevezni a WC-felirat versenyben a leghagymázasabb kategóriában. Székesfehérváron löttem minap, az állatkórház melletti állatkereskedés férfivécéjében. üdv: piquod Rákként mi is azt kérdezzük, szoldárisan: MIÉRT KELL A KAGYLÓRA ÁLLNI???? Ez amúgy ismét csak egy…..
Az előző építkezős sztori kommentjei között találtuk crow történetét, aki 3 év alatt többször javíttatta szintén új építésű lakását, mint ahányszor meleg ételt evett. A legjobb fícsör: a lakást nem lehet szellőztetni, párásodik és nyilván penészedni is elkezdett.…..
feketefityma (törölt) 2008.02.22 10:01:35
Horrorisztikus élményben lehetett része Zoltánnak alábbi levele alapján a megakínaipiacon. Egy összetört öv miatt állítólag késsel fenyegette egy boltos, ha nem fizet neki legalább 1500 forint kártérítést: Tisztelt Sárkány Center! Vasárnap esett meg velem a következő…..
feketefityma (törölt) 2008.02.20 18:45:51
Az MTV ma este nyolc óra tíz perctől sugározza az Arsenal-Milan Bajnokok Ligája mérkőzést, de nem ám a provinciális 4:3-as képarányban, hanem eurókonform 16:9-ben. Mint a mozifilmeket. (Ráadásul a BL-meccseket ezentúl mindig így közvetíti majd az m1). Nagy nap ez az…..
feketefityma (törölt) 2008.02.20 18:43:28
Egy politkiai újságírónak szinte kötelező egy évértékelő, így Orbán Viktor évértékelőjét is figyelnie kell. És egy two-in-one firkabloggernek szinte kötelező eközben rajzolnia. Pár pillanat a Fidesz-elnök beszédéből: Gumiégetés lehet a vége: Észköszörülés: Így…..
A Homár visszajött az egyhetes, "edzőtábor gyermekekkel" típusú ausztriai álomsnowboardozásról, telve jókedvvel, és mibe akadt azonnal: minden idők legleleplezőbb posztanyagába. Örök hálám J.-nek, aki hihetetlenül becses fotókat készített a Helyen, Ahol Lakat T.…..
Csodálatos válaszlevelet küldött Gergő egy spamra (a feladó nevét kivételesen kitakartuk, mert álspamról volt szó amúgy, de megoldása örökérvényű lehet):Tisztelt Kibaszott Spammelő Kisköcsög Qrvaanyád! Örömmel vettük jelentkezését a kiemelt ügyfeleknek szánt…..
Naiv Adófizető alias Peti megdöbbenéssel vegyes értetlenséggel tapasztalta, hogy a Petőfi Rádió annyira minimál üzemmódban működik, hogy a robotok olvasatlanul törlik a beérkező leveleket. Csak halkan jegyezzük meg, ezek azok, akik operettet sem sugároznak! Egy hete írtam a…..
feketefityma (törölt) 2008.02.12 20:57:01
Nincs is annál édesebb, mint a keményen, véres verítékkel dolgozó emberek nyomorán kacagni. Alábbiakban két brókernetes sztorit olvashatnak, különösebb összefüggés vagy tanulság nélkül. Az elsőben Alex papáját keresték meg telefonon, majd osztották ki smsben, amiért nem…..
Volt egy telegarden nevű projekt, amelyben a neten keresztül lehetett valódi virágokat nevelni. Ez volt az egyik őse a napokban elindult hazai imamalom projektnek. Az imamalom egy keretbe rögzített hengerből áll, amelyben egy vékony papítrekercs van. A papírtekercsen található imák a…..
feketefityma (törölt) 2008.02.08 23:59:17
A pucércsajos kártyanaptár nem adja magát olyan könnyen, mint az egyéb halálraítélt papíralapú tartalmak. Bár naptár funkcióját átvették a mobiltelefonok, mindenképp mellette szól, hogy pucér csaj van rajta. Éva a hagyományőrzés eme szimpatikusan békés fajtáját fedezte…..
feketefityma (törölt) 2008.02.01 10:55:45
Schengenné felháborodásának ad hangot, amiért Frankfurtból hazafele több ízben atomjaira szedték a reptéren, mezitlábra vetkőztették, illetve alaposan le is tapizták. Hát vmire mégiscsak jó ez a fenenagy terrorelhárítás.Frankfurtból jönnék haza az éves sales meetingröl…..
feketefityma (törölt) 2008.01.30 14:42:32
Minek tagadnánk, nekünk a könnyünk is kicsordult az alábbi videó láttán: Az asszociációs teljesség kedvéért ide kívánkozik Monty Pythonék, és Szacsi kibaszottjó klasszikusa is. A felvételt a szánalmason láttuk először, millió puszi érte...
feketefityma (törölt) 2008.01.29 23:05:05
feketefityma (törölt) 2008.01.29 23:09:54
feketefityma (törölt) 2008.01.29 23:10:29
Első ránézésre egy egyszerű, kimondottan hagyományos, konzervatív karóra, másodikra egy egyszerű, kimondottan hagyományos vasúti óra a világ bármely állomásáról. A kedves, esetleg vicces, de szépen megoldott, elegáns design szintén csak első ránézésre nélküLözi a…..
Sajnos ez már annyira alap, minden hipermarket pénztáránál ki van írva: nyissák ki dvdtokokat, mielőtt fizetnek, hogy benne legyen a lemez. Mondjuk azt nem teljesen értjük, ha ilyen serényen lopják ezeket, miért nem alapfunkciója a pénztárosoknak az ellenőrzés. Akárhogyis, Mónika…..