Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NastroAzzurro

0 bejegyzést írt és 115 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bence lassan másfél éve él Ausztriában és mint írja, ő egyszerűen csak jobban szeretett volna keresni és élni, ezért vágott bele a határátkelésbe. Érdekes tapasztalatokkal gazdagodott, mint írja, azt például nem érti, miért kell bántani azokat, akik külföldön képzelik el az életüket. (A képet is ő…..
NastroAzzurro 2019.01.18 14:58:02
@Nancsibacsi: De szépen megfogalmaztad! Gratulálok. Szívemből szólátál.
NastroAzzurro 2019.01.18 14:58:02
@geegee: 14 hónapnyi a havi fizetés... mivan?
NastroAzzurro 2019.01.18 14:58:02
@Pompeo: Egy IT-s miért ne foghatna kalapácsot? Hiszen a bölcsész is rak össze hambit a mekiben...
Amikor megveszel egy új telefont még szupergyors, mindent szempillantás alatt megcsinál. Aztán egyszer csak azt veszed észre, hogy egyre döcögősebben mennek a dolgok.  Lassabban tölt be, többet gondolkozik az egyes műveletek előtt.  Többféle oka is lehet ennek a…..
NastroAzzurro 2019.01.18 14:42:32
@arabok balrol: Egyszer azért nem vettem fel egy arcot mert mondta, hogy sosem kell a windowst rissíteni. Oké ez android. De iPhone-t tényleg ne vegyél. Hamarabb használnék régi butatelefont mint szifont...
"Cigányoknak is legyen már a rendes tv-ben cigányos csatornájuk" – írta nemrég az eddig kizárólag online csatornaként ismert Dikh TV egy Facebook-posztban. A főleg romák által, főleg romáknak készített tartalmakat sugárzó Dikh TV hamarosan ugyanis az internetről a tévébe költözik...
NastroAzzurro 2018.11.27 12:12:13
@Johannesburg Miklós: Cigány az. Az, hogy romapecsenye meg romameggy romakerék még csak nem is hangzanak jól.
Neked mi az a pénz, amiért már nem mennél el Magyarországról vagy amennyiért hazatérnél? – tettem fel a kérdést többször is a blogon, és érkeztek is a válaszok rá szépen emailben (is). Ezekből válogattam ki kilenc véleményt (természetesen ezek semmilyen reprezentatív…..
NastroAzzurro 2018.09.18 11:11:30
Nincs nekem azzal semmi bajom, hogy összevonják a kémiát, fizikát, biológiát, így helyet csinálva a hazafias nevelés nevű tantárgynak. Na persze a hazafias nevelés szerintem az lenne, ha például Trianonért nem Európát tennék felelősség, hanem elsősorban önmagunkat, a saját soviniszta, hataloméhes…..
A Fidesz érdemi válasz helyett ellenstatisztikákkal altatja a problémát. A múltkor még az az egy menekült is kimászott a kerítésen. ..
Magyarországnak, a gazdaságnak és az állampolgároknak is sokkal jobb lenne, ha mihamarább bevezetnénk az eurót. Ezt a folyamatot azonnal el kellene kezdeni, hiszen sokkal több előnye volna, mint hátránya, ha mi magyarok a közös európai fizetőeszközt használnánk. Mi az Együttben kiállunk Európáért,…..
Ass blaster Cifra nyomorúság 2018.01.01 10:45:02
Otthon voltam.  Megírom.  Egy hét nem nagy idő, de szinte végig mentem valahová. Családi és baráti találkozókra, színházi előadásokra. Itt kérek elnézést azoktól akikre az idén nem jutott idő és azoktól is akire jövőre nem jut idő mert akkor látogatom meg azokat akik idén kimaradtak. Szóval nem…..
NastroAzzurro 2018.01.03 13:35:23
@diggerdriver: Nem nyertél, Pistabácsi jófej, neki szívesen segítek én is. De látom nem vagyunk egy szinten. Vagy csak tényleg nem akarod érteni...
NastroAzzurro 2018.01.03 13:39:56
@BiG74 Bodri: Fel is léptem és sikeresen. Persze szépen és kulturáltan.
NastroAzzurro 2018.01.03 14:15:24
@Gandosz: Lehet, hogy csak egy provokáló chatbot.. :) Én mindenesetre jókat derülök rajta.
A KFC-ügy bőven túlmutatva önmagán többek közt az ország lelkiállapotáról is erős tükröt tartott elénk. Bea ennek és nemrégen szerzett távolsági buszos élményének kapcsán elmélkedett egy sort az egymásra figyelés, a türelem és az emberi hangnem használatának fontosságáról. Ezzel maximálisan egyet is…..
NastroAzzurro 2017.10.20 11:48:51
@Ne várd a csordát!!: Miért lenne tahóság? Senki nem sürgethet sem a pénztáros de egy másik vevő meg pláne nem. Ha nem tud várni akkor menjen a TE** önkiszolgáló kasszájához oszt csók.
Hosszú Facebook-posztban tálat ki az X-Faktorban kiesett énekes, Nagy Szimonetta, akit a zsűri négy nemmel küldött el színpadról múlt héten. Magától a műsortól egyébként mi nem voltunk elragadtatva, bár az RTL Klub próbálta megújítani a zenei showt- a hetedik évadra azonban ez már menthetetlenül…..
Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a bull típusú kutyák, ezért kiemelt figyelmet kell fordítanunk a képzésükre. Három évvel ezelőtt fogadtam örökbe egy karcagi telepről mentett, game vérvonalú, domináns pitbull terriert, Shae-t. (Game típusúnak azt a kutyát nevezzük, ami szikár,…..
NastroAzzurro 2017.07.24 15:30:38
@árnyékgyuri: Látom szakértővel van dolgom. Volt már ilyen vagy hasonló kutyád vagy te is csak a médiából tájékozodsz?
NastroAzzurro 2017.07.24 15:30:47
@Peetee: 4éve van egy bullterrierem és eddig egyszer sem volt vele gond, nem is lesz mert tudja ki a falkavezér...
Kiabálás és röpködő papi pofonok, erőszakkal és kirúgással fenyegetőzés, kötelező misék és körmenetek hétvégén és az ünnepek alatt, megfélemlített és tehetetlen tanári kar. Így festette le számunkra egy kétségbeesett szülő egy Bács-Kiskun megyei általános iskola mindennapjait, mióta pár éve egyházi…..
Elindítva oldalunk új rovatát, ezúttal Kandász Andrea helyett, most az én kalandjáratomra ülhetnek fel az olvasók. Ígérem megpróbálok hasonlóan minőségi és egzotikus tartalmat szolgáltatni majd mint az előbb említett hölgy. Olaszországi kalandozásaim, még anno Nápoly városában kezdtem, valamikor…..
A mai poszt szerzőjét (mint oly sok sorstársát) a devizahitel sodorta abba a helyzetbe, hogy úgy érezte, külföldön tudja csak helyrehozni az életét. Ő magát „Balek Bélának” nevezi, és az alábbi posztban kifejtettekkel indokolja, miért nem tér haza. (Őszintén bevallom, nem vagyok gazdasági szakember,…..
Vaníliás cukrot vagy vanília kivonatot gyakran használunk: ha sütit főzünk, ha igazi Mekis shake-et csinálunk vagy épp fagylaltot készítünk. Sokat spórolhatunk, ha a bolti vanília aroma helyett nagy tételben elkészítjük mi magunk otthon. Nem kell hozzá semmi más, mint egy kis vodka, rum vagy brandy…..
A fenti kérdést az egyik szomszéd tette fel a legutóbbi hazalátogatásomkor. A kérdésre, akkor futtában, a hát, annak több oka van választ adtam, különösebb részletezés nélkül. A visszautam során kicsit elméláztam és próbáltam összeszedni az okokat, hogy miért is nem?..
NastroAzzurro 2017.04.12 14:24:14
@DICKtátor: "Szerintem az a hazaszeretet, hogy kutasd és ismerd fel a problémákat, majd old meg azokat. Ez az ország gyarapítása."
ebben véletlenül egyetértünk.

Erre mondok egy egyszerű hétköznapi pléldát. Lakhelyem közelében van egy buszmegálló ami elött egy gyalogátkelőhely van. /zebra/. Elég sokszor láttam azt a szituációt, hogy majdnem elütnek embereket azok az autósok akik kielőzik a buszt. Nem vagyok egy közlekedési mérnök de vizuionáltam oda egy záróvonalat. Szóltam a közteresnek, hogy légyszíves intézze el. Nem sikerül. Bemenetem az önkormányzathoz és elintéztettem. Promlem solved.

Soha nem fizettem senkinek sem és saját erőből oldottam meg minden vagy csak részben kértem segítséget. Volt vállalkozásom, voltak alkalmazottaim. Dolgoztam KKV-nek de multinak is. Nem sorolom fel, hogy melyik országban mennyit és mit dolgoztam mert nem akarok "dicsekedni" vele.
És mégis itthon vagyok boldog.
NastroAzzurro 2017.04.12 15:01:08
@idiesel: Én vagyok az ostoba? Köszönöm ezt tőled bóknak veszem. Igen azt írom KELL! Mert panaszkodni meg elhúzni innen mindig egyszerübb mint tenni valamit. Itt élned halnod KELL! Majd egyszer megtudod, hogy ki vagyok. ;) Az ország ≠ Ormány Viktória
Mert olvasatodban ha felrugok egy kukát akkor jobb lesz vagy ha felgyújtok egy autót? Többet tettem az országért mint te egész életedben fogsz. Mit csináltál? Feladtad. Miért adtad fel? Mert gyenge vagy. Miért vagy gyenge? Ezt majd a szüleidtől kérdezd meg. Megtiszteltetés számormra, hogy az ilyenektől mint ÉN húztál el az országból. De ne is gyere vissza, mert gyengékre nekem nincs szükségem. Inkább kevés oroszlán, mint sok nyúl.

Nyuszi vagy idiesel? Gondolom azért i mert iPhone... szánalom
NastroAzzurro 2017.04.13 11:36:00
@Bela Vadas: Alattvaló tétem? Kis barátom te miről beszélsz? Honnan veszed a bátorságot, hogy ilyeneket írj?
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt Szerkesztők! Én egy Postai raktárban dolgoztam pár évig Pesten. A Közvetlen Főnökasszony szörnyű a kis kedvenceivel együtt, akik minden nap bejártak hozzá jelenteni az irodába. Ez a Kis…..
Vásárolj szezonális zöldségeket és gyümölcsöket. Nálunk éppen a téli szezonban kezdődött a hozzátáplálás. Egy ideig próbálkoztam mangóval és hasonlókkal, hadd szeresse meg a gyerek a gyümölcsöket, de amikor sokadszor futottam bele éretlen gyümölcsbe - meguntam. Maradtunk az alapoknál. Alma, körte,…..
NastroAzzurro 2017.03.21 11:14:40
Március elseje lévén mondhatjuk, hogy elindult a tavasz, ez pedig elméletileg azt jelenti, hogy a kerti szezon is kezdetét veszi. Természetesen most azonnal még nem vághatunk bele a kertészkedésbe, de ahhoz éppen időben vagyunk, hogy eldöntsük, idén mit szeretnénk a kerttel kezdeni. Sokaknak…..
NastroAzzurro 2017.03.02 11:43:13
@CsendPenge: A paradicsom gyakorlatilag egy gyomnövény. Nekem velük volt a legkevesebb gondom. Kezdőknek én ezt javasolnám a sikerélmény miatt. Meg nagyon könnyen szaporítható.
Abban megegyezhetünk, hogy amikor bármilyen kínai gyártmányú terméket vásárolunk az első dolog, ami felmerül bennünk: vajon meddig bírja? Sokan azt is kétségbe vonják, hogy a kínai gyártmányú termékek esetében lehet-e érvényesíteni maradéktalanul a garanciát. Ezeket a kérdéseket nincs miért…..
NastroAzzurro 2017.02.13 12:44:03
@Kivlov: Te nem vagy Magyar? Ne bántsd a Magyart mert pórul jársz.
NastroAzzurro 2017.02.08 13:01:10
@Kutyahoroszkóp: Miért is lennék hülye? Kifejtenéd bővebben? 1 mentés nem mentés 2 mentés 1 mentés de 1 mentés nem mentés.

csak a telefonodon van az adat... ellopják tönkremegy buktál mindent
NastroAzzurro 2017.02.08 14:00:33
@GranTorino: Nem a poszter a hülye hanem a cimborája. De mondjuk a poszter is az mivel szifont használ.
Tech Mester IOS vagy Android? 2017.01.10 13:46:10
Hogy melyik lenne a jobb? Sajnos teljes biztonsággal nem mondatom ki egyiket sem. Lényegében két forradalmi rendszerről beszélünk, akik tervezői olykor-olykor koppintanak egymásról egy keveset. Na de ki nem csinálja ezt a 2010-es években? Rajtuk kívül, valahol legalább 3 testhosszal lemaradva…..
NastroAzzurro 2017.01.11 12:27:05
fotó:NCinDC/Flickr Avagy ott dolgozni? Úgy tűnik, hogy Budapesten, azon belül Csepelen is beindulhat a felhőkarcolósodás. Főleg akkor, ha tényleg megnyerjük az olimpia rendezési jogát, mert akkor elszabadulhat a fejlesztői pokol az ilyen, még kihasználatlan, s magas hozammal kecsegtető…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   A nevem R. (kérem bizalmasan kezelni) és el akarok mesélni valamit. Tudják én egy gyorsétteremben dolgozom, konkréten a keszthelyi M-ban. Kezdeném a történetemet az egyik vezető beosztású…..
Nehéz fába vágja a fejszéjét az az ember, aki ma Magyarországon jó kézműves sört keres. A választék hatalmas, a minőség pedig ingadozó. Egy hónappal ezelőtt levelet írtam, valamennyi magyar kézműves sörkészítőnek, hogy tesztelés céljából kérjek tőlük a termékeikből, s igen nagy számban kaptam is.…..
NastroAzzurro 2016.12.07 10:55:50
@Szabadnapos Szakács: "nem is értem, hogy keveredtél ide" és ott a Kőbányai azt lehet inni. Imádom az ilyen nagypofájú dumát. Értem én, hogy neked ez szakmai dolog. De egy nagytudású ember sosem kérkedig a tudásával hanem mindig alázazos és szerény marad.