Regisztráció Blogot indítok
Adatok
draz77

6 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Green Dayt akkor ismertem meg, mikor 1994-ben befutottak a harmadik nagylemezükkel, a Dookie-val. Persze sokan így voltak vele annak idején, nálam viszont ez azért volt érdekes, mert ekkorra már nagy rajongója voltam az olyan kaliforniai punkzenekaroknak, mint a Bad Religion, a Pennywise, a NoFX…..
draz77 2017.06.21 08:55:47
@mhakkinen: mert kell a cirkusz a népnek. A műsor nem nekünk 30+-osoknak lett kitalálva :)

és ezért nem értem végképp, hogy mit keres ott a Rancid. Nekik sincs szükségük erre, és a Green Daynek sem kell egy ilyen belemelegítőzenekar. Tök más közönség. Billie Joék az American Idiottal átlőtték magukat a stadionrocksztárok közé. Oda, ahova a Rancid sosem akart tartozni.
Mondjuk ahogy Tim Armstrong énekel ez nehéz is lenne :D
és erre eljönnek Európába felszopónak... :(
amikor kiderült, hogy együtt turnéznak, azért reménykedtem egy 1/3-2/3 időfelosztásban, aztán jobban belegondoltam. és rájöttem, hogy nem egy liga a két zenekar, legalábbis mainstream szinten.
draz77 2017.06.21 09:10:13
@mhakkinen: ha puhatolózás volt, akkor b@szhatjuk. Ha esetleg a Dropkickel együtt jönnének az megint más, ők szeretnek minket és mi is szeretjük őket.
2012-ben a bécsi Rancid / GBH koncerten elég sok magyar volt, mondjuk nekem az is elég fura párosítás :)
Május elseje, a munka és a gyöngyvirág ünnepe, Zrínyi Miklós költő-hadvezér, és Tordy Géza színművész születésnapja. 1994-ben ezen a napon távozott erről a világról Ayrton Senna, kilencven évvel korábban Antonín Dvořák cseh zeneszerző, többek között az Újvilág-szimfónia szerzője. Magyarországon meg…..
draz77 2017.05.02 08:59:13
Igen, jól olvastátok, újra lesz Rapülők. Ezt nem lehet elégszer elmondani: koncertet ad a Rapülők. A koncert február 25-én lesz a Budapest Sportarénában, szóval itt áll majd újra egy színpadon MC Gesztenye (Geszti Péter), T-Boy (Berkes Gábor ) és Michael de Lux (Szentmihályi Gábor) triója. Mi…..
draz77 2016.06.15 13:46:01
Nem érthető az összefüggés? Pedig tök egyszerű. A Papa Roach Európában turnézott éppen a Five Finger Death Punch társaságában, de miután több koncertjüket is lemondták terrorveszély miatt, így fogták magukat és hazamentek. A Five Finger Death Punch viszont folytatja…..
A Nyers és a Belmondó frontembere a Sláger TV-n lesz műsorvezető, bizony, 2015-ben is van olyan, hogy Sláger TV, és azon egy olyan műsor, hogy 7 Vezér, nem viccelünk. Heti egy órában a legfrissebb hazai slágerlistákat és újdonságokat mutatja majd meg Czutor Zoltán mindenkinek,…..
nincskibaszottfűtés. a két gyerek meg beteg, a feleségem is kezd beteg lenni. mindenkimenjenapicsába..
tegnap a nyomorék magyar válogatotton idegesítettem fel magam. mire a gyerekek ágyba kerültek és elaludtak végre, odakapcsoltam, kb. 20:53 lehetett és feröer már vezetett. Mi van?! feröer?! tudom, és mindenhol le van írva, hogy már senki ellen nem lehet biztosra menni. De mégiscsak…..
hát igen. a békávéról bőven tudnék írni, akár minden nap, mindig történik valami szaros apróság, ami felbassza az agyam. túl régóta használom :) tegnap csak a "szokásosnak" hívható para volt, ami azt jelenti, hogy valamiért valamelyik kötöttpályás fos nem jár. ez most a…..
betegek lettek a gyerekek, persze el kell menni a gyerekorvoshoz, akit persze helyettesítenek. Mindegy, egy óra várakozás, párezer forint mínusz a patikusnál. De ezen már nem is húzom fel magam. Azon viszont igen, hogy nincs kibaszott fűtés. És a tetves lakók meg nem fognak…..
Mindennapi zsörtölődés kezdés 2015.10.06 14:27:27
üdv. nem baj, ha nem olvassa senki.  Előre is elnézést, ha sokszor nem írok nagybetűt, káromkodok, helytelenül írok helyesen, vagy valaki magára ismer, ha véletlenül olvassa, és bántom. Az utóbbi inkább nem. az egésszel csak annyi a célom, hogy kiírjam magamból az összes…..
egyszerűen elfog a rosszullét, ha meglátom a folyóson csoszogni a fogyatékkal élő kolléganőmet. Ahogy a csökött kis lábait próbálja egymás után emelni a fal mellett, közben körbenéz többször, hogy nem figyeli-e valaki, nem jön-e valaki. Az elején még sajnáltam. Megtanultam…..
Erről álmodni sem mert senki. A Black Sabbath ugye búcsúzik. Mondták, hogy októberben jelentik majd be az európai dátumokat. Hát még nincs október, de bejelentették. És mi figyel ott, az első helyen? Hát a Sportaréna. Szóval 2016, június elsején Magyarországon lép fel a Black…..
November 22-én a Barba Negra Klub körül mászkálva lehet majd találgatni, hogy mégis ki van a maszkok mögött. A kamuokkult popmetál csapat augusztus végén adja ki harmadik lemezét, amin a harmadik Emeritus pápa énekel majd, aki természetesen tök ugyanaz, mint az első kettő, de…..
draz77 2015.07.28 14:22:12
@Adam CheapRock: jogos...
Bár a napokban bemutatott új Bring Me The Horizon dalhoz azt a megjegyzést fűztük, hogy a zenekar megy tovább a legutóbbi lemezen megkezdett úton, lehet, hogy módosítanunk kell a véleményünkön, mert a zenekar legújabb dala akkora király Linkin Park nóta, amilyet mostanában nem is…..
Nem az első és valószínűleg nem is az utolsó Extreme Digital posztunk, ami az ügyfélszolgálat tehetetlenségére és pronyóságára panaszkodik. Kedves ED, tényleg nem lehetne kicsit hatékonyabban és főleg udvariasabban csinálni? Utóbbi még csak nem is feltétlenül…..
draz77 2015.06.02 08:34:33
@Manyecska: ehhe... már megint a posztoló a hibás, hogy venni mert egy tűzhelyet...
az a baj, hogy gáztűzhelyt -ha szeretné, hogy éljen a garancia- csak szakemberrel köttethet be. És mi az, hogy vegyen magának? megvett egy tűzhelyet, amit nem lehet rendeltetésszerűen üzembe helyezni, mert hiányzik róla valami. Akármelyik cég is adta el, az árut hiányosan adta át. Vagy vigye vissza az eladó saját költségén, és hozzon újat, vagy pótolja az alkatrészt és helyezze üzembe. Nem akarok más márkákat és ügyfélszolgálatokat fényezni, de érdekes módon Zanussiék meg tudták oldani ugyanezt a problémát pár órán belül. (kihozták, hiányzott, tudomásul vették, futár telefonált és oda-vissza úttal pótolta. És üzembe helyezték)
draz77 2015.06.02 08:38:33
@Manyecska: idióta.
Minihorror véres vásárlóval. Persze lehet kötözködni, hogy Kata nem várta elég türelmesen az elsősegélyt az információnál, de, hogy balesetveszélyes bevásálókocsiknak nem lenne szabad a placcon lenni, az biztos. Kedves Homár! Ma, a Pünkösd előtti szombaton délelőtt…..
draz77 2015.05.27 11:49:08
@kakukk11:
ehhe. gratulálok.
1. az erzsébeti intersparban 20 forintossal mennek a kocsik
2. ha már egyszer beállt a kurvalassan fogyó (az interspar nem lidl vagy aldi) sorba, majd biztos vissza fog menni ragtapaszért, hogy újraállja a sort...
3. nehogymár ő legyen a hibás, hogy szétüti-szétvágja a bevásárlókocsi
4. az emberek javarészt jelzik, hogy rosszak a kocsik. történni meg nem történik semmi.

Ha másra nem is jó ez a poszt, a spar szokta szondázni a homárt, talán valami történik. Mindenesetre küldhetnék továbbképzésre az alkalmazottjaikat a fentebb említett két bolthálózat valamelyikébe.
Képzeljünk el egy lakatlan szigetet, ahová a 90-es évek legtúlértékeltebb zenekarait száműznék kulturális retorzió gyanánt! Lelki szemeinkkel máris látjuk, amint a Bush és az Blur tagjai alkut kötnek, hogy – az éhhalált elkerülendő – titokban megölik és megeszik H.P.…..
A keményzene az elmúlt évtizedek során mindig kitermelte azokat az úttörő, de sok esetben csak szimplán különleges zenekarokat, akik valami előremutatót alkottak. Sok esetben ez a szakmai sikereken túlmenően anyagiakkal is párosult, de tisztelet a kivételnek sok esetben korai…..
Ez a hír leginkább a harmincas éveiben járó rockereket izgathatja fel igazán. A szombathelyi zenekar két elég jó csapat, a death metal Extreme Deformity és a thrash Jeanne Dark romjain alakult húsz évvel ezelőtt. Az első, magyar nyelven is megjelent nagylemezüket akár lehetne Fear…..
Corey Taylor most elmondja nektek, hogy nála melyik a TOP Slipknot album! Ahogy már pár hete Jonathan Davis is felállított egy sorrendet, hogy melyik a kedvenc Korn albuma, úgy most az Iowai horror brigád kapitánya is ezt tette. Hajtás után olvashatjátok, hogy Mr.Taylor szerint melyik a…..
draz77 2015.04.17 10:45:42
az az album a legjobb, amin ez van:
www.youtube.com/watch?v=YWX0w6siLyk

a legjobb két és fél perces dühkitörés, a legjobb helyen elböffentett fuck you-val :)
Ha rockdiszkók vannak, akkor vannak rockslágerek is. Mi a sláger a rockzenében? Hát olyan dal, ami elsőre a fejben ragad, melyet együtt énekelsz, üvöltesz a kedvenc zenekarod énekesével vagy csak simán szétléggitározod az agyadat egy bazi nagy riff, vagy groove hallatán. Na, ilyen…..
Ahhoz képest, hogy a Slipknotot indulásakor - főleg a maszkhasználat miatt - a numetal hullám legnagyobb kamujának kiáltotta ki a sajtó, meg talán még a metálrajongók is, a zenekar mára az egyik legfontosabb része lett a metálszíntérnek, és nem nagy kockázat kijelenteni, hogy most…..