Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cada

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tavaly télen rendszeresített Futóklub hagyományőrző eseménysorozatot idén is folytatjuk. Ennek keretén belül minden hétvégén csinálunk majd valami szervezett programot a budapesti Nike Futóklub vezetésével. A terv az, hogy minden hétvégén előállunk valami érdekes dologgal,…..
Mandiner blog Dúró Dóra-interú 2010.04.11 21:41:30
A gyönyőrű Lelky Lola és a szépséges Dúra Dóra beszélgetése 9 körül:   ..
Cada 2010.04.12 17:01:54
Akik - hozzám hasonlóan - már nagyon várják a vasárnap estét, amikor végre elindul az adatok özöne, és értelmét veszti minden korábbi ködszurkálás, azok számára a napközbeni részvételi jelentések is értékes információnak számítanak. Önmagukban azonban ezek a…..
Mandiner blog Te kire szavazol? 2010.04.06 07:01:00
  Tegnap a tumblr-közösségben már végigszaladt a mém Bede kérdése nyomán, miszerint ki kire szavaz vasárnap?  A magunk részéről kíváncsian várjuk a Mandiner olvasóinak válaszait is a kérdésre: kire szavaztok egyéniben, illetve listán - és miért? (S másokra miért…..
     Miután viszonylag hamar, talán már éjfél felé elég pontosan fogjuk tudni, hogy kit szabadítottak rá a választók az országra a következő négy évre, viszonylag korán reggel ott fogunk ülni a gép előtt és bogarásszuk az érdekességeket, a nap során…..
Állítólag százezrek vannak, akik még nem döntötték el, a Fideszre, vagy a Jobbikra adják voksukat április 11-én. Márpedig, ha az ember nem tudja, mit válasszon, érdemes egyszerű litát készítenie az előnyökről és a hátrányokról. Egyik rovatba írjuk a jó, másikba a rossz…..
Most már egyértelmű, amiről azért a kampány elején is lehetett tudni: az LMP és az MDF nem csupán a küszöb átlépésével, de egymással is küzd majd ezen a választáson. Miközben a két párt programja jelentősen különbözik, többé-kevésbé mégis van átfedés a megcélzott…..
Novemberben elején, amikor a második bejegyzésben a Fidesz kétharmados győzelmének esélyeiről írtam, azzal számoltam, hogy ehhez az ellenzéki pártnak szinte minden egyéni választókerületben győznie kellene. Ha a Fidesz hozza mind a 176 egyénit, már csak 82 listás helyre van…..
Cada 2010.03.12 15:37:48
@groggil: azért én szeretném látni azt a rendörosztagot aki akár a jobbik közelébe mer menni 15-én min. 50.000 jobbikos közé
Cada 2010.03.12 15:48:13
@colosgirl: a rendörség már nyilatkozatot is kiadott hoyg semmiféle zavargásra nem számitanak ergo a minimális jelenéltnél nagyobb számban enm vonulnak ki de az lehetséges hoyg 1-2 ezer rendör majd megbujik valahol a városban ha kell akkor lépjenek de ennek az esélye márminthogy zavagások legyenek minimális + senkinek sem áll érdekében
Cada 2010.03.12 15:52:16
@colosgirl: arrol nem is beszélve hogy a jobbik nem egyenlö magyar gárda és budaházy féle néphadsereggel majd meglátod a gyülésen családok lesznek kinnt gyerekek oylan lesz mint egy fidesz gyülés csak sokkal nagyobb ézelmi töltettel én már nagyon várom
Abban a jelenleg messze nem elképzelhetetlen esetben, ha az MDF-nek és/vagy az LMP-nek nem lesz meg az összes (azaz húsz) területi listája, ezen pártok szavazóinak egy része április 11-én nem fogja megtalálni kedvencét a szavazólapon. Mindez – a választói csalódáson…..
Lehetne arról beszélni - és persze vitatni is rögtön -, hogy Gyurcsány Ferenc váratlan megjelenése az MSZP kampányában professzionálisan megtervezett, széles körben egyeztetett és a szavazatmaximalizáció céljainak megfelelő lépés. Most, hogy az MDF (már nem is olyan) lassan…..
Cada 2010.03.09 21:00:54
@transziboy: fogd meg és valahoyg dugd fel magadnak te idiota down koros majom
Nem lehet azt állítani, hogy ezen a blogon ne foglalkoztunk volna eleget az MDF helyzetével. Január 12-én, amikor kiderült, hogy igaz a sokáig tagadott hír: az MDF valóban az SZDSZ-szel tárgyal, a következőt írtam: „Mi szüksége van az MDF-nek Retkes Attilára? Miért kell…..
Tegnap este az MTV esti politikai műsorában voltam, s miután a mi beszélgetésünk csak később, az adás második felében kezdődött, a folyosón szerencsére meg tudtuk nézni a Hír TV-ben a BKV volt vezérigazgatójának „vallomását”. Bár korábban a Magyar Nemzetben már…..
Cada 2010.03.08 13:50:16
Már csak szűk két hét van hátra az ajánlószelvények összegyűjtésére rendelkezésre álló időből. A hivatalos adatok ma a következő állapotot mutatják (zárójelben – ahol ennek van jelentősége - a múlt és a két héttel ezelőtti szombati adatok). …..
Kevesen gondolták volna akár csak egy évvel ezelőtt is, hogy a választási kampány egyik legkeményebb retorikai küzdelme a Fidesz és a Jobbik között zajlik majd. Bár az MSZP és a Fidesz hozza egymással kapcsolatban a kötelezőt, négy vagy nyolc évvel ezelőtt lényegesen…..
Cada 2010.03.05 12:37:10
vonagabor.hu/content/v%C3%A1lasz-bayer-zsolt-ny%C3%ADlt-level%C3%A9re

azt hiszem vona min.elnöki vitátkezdeményezett többek között ez egy fontos üzenet
Cada 2010.03.05 12:43:17
@radala: az a durva hogy a fidesz jobbik "csatában" annyira eltörpül az mszp mintha nem is léteznének azt hiszem erre utalt Gábor a win win effektusnál
Érdekes interjút adott ma a távirati irodának Szekeres Imre. Idézem az összefoglalót: „A politikus szerint ártanak az MSZP-nek azok a szocialista politikusok, akik most a múltbeli történésekkel vagy a lehetséges jövőbeni pozíciójukkal foglalkoznak ahelyett, hogy a lehető…..
  Nagyjából negyven nap van hátra az első fordulóig, s kíváncsiak vagyunk, t. kommentelőink mire számítanak a választásokon. Öt párt területi listás eredményeinek országos átlagára vagyunk kíváncsiak (tehát arra, hogy az összes pártlistás szavazat hány…..
Cada 2010.03.03 09:54:25
A mai napnak két fontos híre volt a parlamentbe jutásért küzdő egyik kis párttal, az LMP-vel kapcsolatban. Egyrészt megjelent a hivatalos adatokban a párt első jelöltje, a bajai választókerületben indulni szándékozó Ikotity István. Ugyanakkor – sok optimista nyilatkozat után…..
Újabb hét telt el az ajánlószelvények összegyűjtésére rendelkezésre álló időből. Körülbelül a táv felénél vagyunk, valójában azonban a hátralévő három hétben már sokkal nehezebb a vadászat, hiszen részben elkeltek, részben elérhetetlenek a szelvények. A hivatalos…..
Cada 2010.02.27 14:00:33
@közlekedési bűnöző:

hát nézd elöször is az 5.kerületben rogán brutálisan erös elégedettek vele a kerületben az egyébként is erös fidesz az 5.kerben még erösebb az országos átlagnál amit én tudok az 5.kerben a fidesznek több mint 100 aktivistája van és oylan szinten tarolták le az elsö pár napban a lakásokat hogy eszméletlen

aztán

ne felejtsük el hogy az 5. ker 13.kerülethez esö része ösi ballib fészek a parlamentöl a körutig tartozo rész erösen zsido lakta terület ergo erösen liberális és azt se felejtsd el hogy az 5. kerületben indul schiffer debreczeni és a már emlitett rogán igazi halál csoprot ez a jobbik bázisa sem igazán bp-en van és akkor usszál egy oylan ár ellen amiket fent leirtam rogánnal valo elégedettség erös liberális kerület

nehéz de meglesz 600-650 körül van most az 5.kerben a cédulák száma jövö héten viszont megyünk besegetine a 6 7 8 11 13 14. kerületböl de szerinetm obudárol is jönnek meglesz a kopogtato nem kérdés csak iszonyuat kell melozni érte ez az utolso kerület és hidd el az összes budapesti jobbikos aktivista az 5.kerületben lesz ha kell

ez a szervezettség és sziv miatt is tart ott a jobbik ahol most tart mert nem számit mennyi munkával jár de megcsináljuk
Előre szólok, ennek a bejegyzésnek csak áttételesen lesz köze a politikai elemzéshez. Akit tehát csak az érdekel, véletlenül se olvasson tovább, hiszen nincs rosszabb, mint a csalódott olvasó.Vallomással kezdem: a televíziós szereplések közül a választási műsorokat szeretem a…..
Orbán Viktor egy most megjelent – de tavaly ősszel elhangzott - beszédében ismét felbukkan az általa már többször is említett centrális pártrendszer gondolata: "[M]egvan a reális lehetősége annak, hogy a magyar politika következő tizenöt-húsz évét ne a duális…..
Tölgyessy Péter a minap találóan háromfordulós választásról beszélt, amelynek első fordulója már javában zajlik: ez ugyanis nem más, mint az ajánlószelvények gyűjtése. Egy korábbi bejegyzésben ennek kapcsán formális és valódi feltételekről írtam, azt állítva, hogy…..
Bizonyára - velem együtt - sokakat meglep, hogy most már napok óta tartósan a Jobbik vezeti ennek a blognak a szavazását. Több ezer voks érkezett, s bár természetesen egy ilyen szavazás nem lehet reprezentatív, és közismert az is, hogy a Jobbik nagyon erős (felülreprezentált) az…..
Cada 2010.02.15 07:36:14
Mindig élvezettel olvasom Lánczos Vera írásait, amelyeknek visszatérő témája a politikai elemzők butasága, felületessége és fájdalmas hozzájárulása a demokrácia minőségromlásához. Korábban az ÉS-ben, legújabban pedig a Galamus-csoport nevű formációban ostorozza időnként…..