Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leo Gecc

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éppen most megy a mozikban az év scifije. Az Érkezés valami teljesen újat, egyedülálló élményt nyújt a földönkívüliekkel való kapcsolatfelvétel témakörén belül, pedig ezt a műfaji sablont már rengetegszer feldolgozták a filmtörténelem során. Denis Villeneuve viszont megmutatja, hogy van még miről…..
Amikor megjelent a színpadon a Hungary's Got Talentből reciklált meztelen költőnőnek aposztrofált Franciska és a dettó onnan ismerős Kretének frontembere, Regináld, a zsűri meg úgy tett, mintha ezeket még soha, de tényleg, akkor elég ideges lettem. Annyira nem, hogy átkapcsoljak a Star Academyre,…..
Bizonyított tény, hogy Pataky aranyere gondolathullámokkal irányítja a gazdatestet B)..
Mióta a Trónok harcából jelenség lett, mindenki a potenciális utódot szeretné levadászni, a kiadóktól és producerektől kezdve a fanatikusabb olvasókon át egészen az egyszeri tévénézőig. A tüzes-jeges monstre történetfolyam sikerét nyilván nem lehet egyetlen kiemelt…..
Kedden írtam egy felhívást, általános iskolás szülőkhöz meg gyerekekhez, Álljunk együtt bosszút az általános iskolán! címmel, hogy jelentsék nekünk, hogyan zajlott az évnyitó. Erre futott be az alanti levél, a legjobb anya-lánya-írás, amit valaha olvastam, megható és vicces…..
Továbbra se tudjuk eldönteni, hogy mi ez a jelenség, mindenesetre az azóta valamilyen okból Miss Springként (:-D) futó, szüzességét árverésen áruló hölgy bedobta a törölközőt. Mint ismeretes, valaki egészen 26 millió forintig is elment a licitálásban, csak hogy ő végezhesse…..
Leo Gecc 2010.08.26 16:14:02
Leo Gecc 2010.08.26 16:16:58
Édes Istenkém! :-DDDDDDDDD..
Leo Gecc 2010.08.24 13:55:46
w A tett első, a szó második 2010.08.11 05:06:00
Az uborkaszezon nevű időszak aktív pihenésre ad alkalmat. Amikor nincsen hírdömping, és Schmitt Pál is csak álmában bornírt egy picit, akkor van idő egyrészt körbenézni a világban, ahol nem uborkaszezon van. Hanem leég fél Oroszország, Ázsiát a víz mossa el, Korea kardcsörtet,…..
Igazándiból szombaton akartam kirakni, de már mások is megírták, úgyhogy jöjjön Dóra!..
Leo Gecc 2010.07.30 15:12:10
Hallstatt ez a mesebeli osztrák falucska Salzkammerguti-tóvidék legfestőibb települése, de talán egész Ausztriáé. A Hallstatti-tó mellett a hegyoldalban épült városka a helyhiány miatt választotta ezt a furcsa, fecskefészekszerű építészeti megoldást, mely igazán különleges…..
w Amire nincs magyarázat 2010.07.05 05:00:00
Amikor nincs magyarázat, akkor a Zemberek költenek maguknak. Spekulálnak, konteókat gyártanak, és nagy élvezettel osztják meg azokat egymással. Ezért nem hibáztathatók, az emberi elme nem tűri a vákuumot, akkor érzi jól magát, ha érti a világot. A kormány eddig majdnem minden…..
Mindenki fejében megfordul a kérdés, milyen lehet a Playboy villában? Vajon tényleg mindegyik ott lakó Playmate-et megkúrja az öreg? Kendra első könyvében leírja (amit gondolni akarsz), hogy hogyan is zajlott egy estéjük."Az egyik lány megkérdezte, hogy fel akarok-e menni Hef…..
Bigyóblog A porszívós pókember 2010.07.02 08:38:00
Egy 13 éves Pókember-rajongó fiú nagyon szeretett volna úgy falra mászni, mint a képregényhős, Mivel nehezebb rávenni egy radioaktív pókot, hogy megcsípje, mint porszívókból készíteni mászókarokat, az utóbbit választotta. Via Übergizmo Nyerj egy 320GB-os külső merevlemezt a…..
Subba Subba Records: Boney 2010.06.30 14:55:00
..
Leo Gecc 2010.07.01 08:53:27
Emlékeztek a Mátrix 2-ből, amikor Neo pedofil pap csuhában aprítja a sok Smith ügynököt. Az indiaiaknak ez se volt szent! Kicsit más a sztori , de a lényeg nem változott. A Balázs Pali csávó megállíthatatlan! Köszi a linket Almáspitének!..
Leo Gecc 2010.06.30 14:15:40
A "Mondjunk le Schmitt Pálról az árvízkárosultak javára" nevű abszolút szimpatikus és vállalható Facebook csoport, és pár kép az epikus találkozóról Proli Depptől.Amikor Schmitt elővette a nyulát, felvonyítottunk! ..
Leo Gecc 2010.06.29 19:59:00
  A híres-nevezetes debreceni koncert, ahol Endre részeg volt. Bónusz felirattal. Lézengenek, ténfergek órákon át Várom, hogy jöjjön egy jó társaság Nyitva az ajtó, itt nincs meghívó Õrültek napja, ez csak nekünk való Sziget az óceánban Menedék bánatban Napfény vad…..