Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Horalky_Williams

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Várostervezőink figyelmébe! Hogyan kell olcsón, energiatakarékosan és kizárólag természetes anyagok felhasználásával fölépíteni egy húszmilliós nagyvárost? A hangyák tudják!A legtöbben soha nem töprengünk el azon, hogyan festhet három dimenzióban egy hangyaboly. Amerikai…..
Horalky_Williams 2011.05.12 22:48:09
@Bogoj: Végre egy értelmes hozzászólás...!
Horalky_Williams 2011.05.12 22:46:18
@Donor: Te barom, a szúnyogot lecsapod, mert különben a véredet szívja, megfertőz miegyéb. Mikor lepte el sivatagban hangya a házad, te faék? Jesszusom...
Nem lehet kérdés, hogy ez a hét a Radioheadről szól. Pár napja a zenekar bejelentette, hogy szombattól bárki számára hozzáférhetővé válik digitálisan a King of Limbs című nyolcadik stúdiólemeze, bár ezúttal elvileg nem ingyen, március végén pedig érkezik a fizikai kiadvány…..
Amikor nyolc nappal ezelőtt, közvetlenül a Fehérvár–Jesenice jégkorongmeccs után azt írtam, engedjék szárnyalni Léderer Ákost, a legkevésbé sem arra szerettem volna utalni, hogy hadd repüljön. Ehhez képest főnökei majdnem kirúgták szegényt. Történetesen az év…..
Horalky_Williams 2010.02.11 12:05:00
@Muad\\\'Dib: 5 pont, 10 csillag. ezaz.
Horalky_Williams 2010.02.11 12:10:34
Három hónapos eltiltást kapott munkaadójától a Sportklub-kommentátor Léderer Ákos. A blogunk szerkesztősége által is kedvelt tévés bűne az volt, hogy túlzott lelkesedéssel közvetítette a Nagy Gergő–Gasper Susanj verekedést a Fehérvár–Jesenice mérkőzés…..