Regisztráció Blogot indítok
Adatok
frü

37 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindannyian mások vagyunk, így alkatilag is más testrészekre hízunk. Ugyanakkor általában éppen ezek azok a zsírdepók, amik kitartóan rajtunk ragadnak a leghatékonyabb diéták során is. Biztosan Te is gondolkoztál már azon, hogy mégis hogyan lehet megszabadulni ezektől a zsírraktáraktól. Mostanában…..
6 éve kezdtem el funkcionális edzéssel foglalkozni. Előtte sok mindent kipróbáltam, de mégsem találtam meg a megfelelő mozgásformát. Valami mindig hiányzott. A futás számomra egyhangú sport, amit csak alkalmanként, kiegészítésként űzök. A konditermi edzés szintén unalmas, ráadásul az amúgy is egész…..
Szeretnéd tudni, hogy mit és milyen feltételek mellett sportolhatsz a várandósság alatt? Bizonytalan vagy, tele kérdésekkel? Szeretnéd tudni, hogyan és mikor érdemes visszatérni a sporthoz a szülést követően? Nemrég tartott szakmai előadásom kivonatát olvashatjátok jelen bejegyzésemben. Tarts velem,…..
Szeretnéd kipróbálni magad egy valóban hatékony 30 napos kihíváson? Van napi 20 perced arra, hogy igazán jót tegyél az egészségedért? Csatlakozz most a nagy TacFit Kihíváshoz! A részvétel teljesen díjmentes...
Talán nem osztok meg túl nagy titkot azzal, ha azt írom, jó ideje igazi sportőrült vagyok. Imádok mozogni, pörögni, sürögni-forogni egész nap. Számomra az órákig egyhelyben üldögélés igazi szadizmus. Ennek fényében éltem napjaimat akkor is, amikor eljött az ideje a hőn áhított babavárásnak. Így itt…..
Régóta esedékes volt már számomra az, hogy indítsak egy blogot a saját sporttal és táplálkozással kapcsolatos tapasztalataimról. Ugyanis számtalan személyes megkeresést kapok, amik főként ezeket a témákat ölelik körbe, így eljött az ideje, hogy a gyakori kérdéseket átfogó módon egy-egy blogbejegyzés…..
Sokan azt gondolják, hogy nagyobb multiknál dolgozni egy valóságos álom. Cafeteria, céges teló, céges autó, és a csábító karrierpálya sokakat vonz ebbe az irányba. A valóság viszont az, hogy multinál dolgozni gyakran inkább rémálom. Az elmúlt évek alatt számos helyen dolgoztam már, multinál,…..
Szeretnéd gyorsan és egyszerűen növelni az Instagram követőid számát? Íme, 14 egyszerű tipp a biztos sikerért! 1. Válassz egy témát! Az igazán sikeres Insta oldalaknak egytől egyig van valamilyen vezető témája. Legyen szó sportról, divatról, életmódról,…..
Reklám az Élet Nem minden a Like 2015.03.06 10:01:34
Ismét bekeményít Zuckerberg: az inaktív Facebook felhasználók korábbi like-jai ezentúl nem számítanak bele a teljes like-számba. Ne lepődjön meg tehát senki, ha hirtelen radikálisan csökken az oldalak like-száma bizonyos Facebook oldalak esetében. Izgalmas részletek…..
Reklám az Élet Content is King 2015.03.04 15:24:48
A digitális marketing korában az igényes tartalom egyre inkább előtérbe kerül a szponzorált hirdetésekkel (Adwords, Facebook etc.) szemben. Small business-ek sokasága nőtte ki magát a multik árnyékából a sikeres content marketing stratégiájának köszönhetően. Íme 10…..
Minden évben óriási kérdés, hogy mivel lepjük meg szeretteinket karácsony estéjén. Minél több emberre kell gondolni, annál inkább törekszünk a pénztárcabarát megoldásokra, és persze az is fontos szempont, hogy mennyi idő áll rendelkezésre az ajándékok beszerzésére,…..
Nemrég teljesen véletlenül megláttam egy képet, amin egy lány egy egyedileg kivágott pólóban edzett. Annyira megtetszett az ötlet, hogy november ide vagy oda, összeszedtem néhány egyszerű DIY pólóötletet. Fantasztikus dolgokat lehet ugyanis kihozni egy-egy kinőtt vagy épp…..
A Vörösmarty téri Üvegpalotában kalandozva megnéztük mi is, hogy mit tudhat ez az interaktív kiállítás. Vigyázzatok, spoiler következik! Először is kezdeném az elején. Mindenképp kínosnak gondolom, hogy egy ilyen kaliberű kiállításra nem lehet (még) elővételben jegyet…..
Természetesen az idei év sem múlhat el október  31. nélkül, így összegyűjtöttük nektek azokat a programokat, amik az Amerikából származó riogatós álarcosbál koncepciójára épülnek kis hazánkban. Sok esetben itthon sem feltétlenül éppen 31-én tartják a Halloween…..
Tegnap este volt az X-Faktor első élő adása, ami nem várt meglepetéssel zárult, és az eddigi legfurcsább évad nyitányaként értelmeztem én is és az RTL Klub oldalán illetve az X-Faktor Facebook oldalán kommentelő nézők is. Kicsit utána olvastam mások véleményének, mert azt…..
PopKult Minden vámpírnak zene 2012.09.26 15:40:00
Ha már jól körbejártuk, hogy mifélék ezek a vámpírok, hol tart épp a vámpírevolúció, hogyan ábrázolják őket, hány száz filmben, sorozatban és könyvben vannak jelen, most eljött a zene ideje. Mit hallgatna a vámpír, ha létezne, és mit hallgatnak a vámpírrajongók?…..
Az Életrevalók című francia film egy olyan keskeny határon lebeg, ami általában a művészfilmeket elválasztani hivatott a kommersz nagyprodukcióktól. Olyannyira, hogy még az ócska séma-vígjátékokhoz szokott egyszerű lelkek is élvezetesnek találhatják, ha ugyan maradt még némi…..
Nyilván mostmár mindenki tisztában avval, hogy kiket is hívunk hipsternek. Aki esetleg nem, az se aggódjon, legalább annyire kesze-kusza az a meghatározás is, ami alapján néhány nagyobb médium bizonyos zenékre a hispter jelzőt aggatja fel.  Mi azonban mégis megpróbálunk…..
 Az Y generáció a „Challenge” generáció – állítja  Joeri Van den Bergh, a How Cool Brands Stay Hot című marketing kisokos belga szerzője a Kopaszi gáton, miközben a sugárzó napsütés lágyan meg-megvillan az Öbölház besötétített homályában. A…..
Ha idén a barátaiddal együtt igazi, mindent felforgató, világörökségbe illő nyaralást tervezel, irány a Hegy’! A Tisza-part a Hegyalja négy napja alatt nem csak bikinis csajokkal, jópasikkal lesz tele, de érkezik Tokajba a Stereo MCs, az Everlast, a Parov Stelar Band, a Pendulum, az…..
 Aki még ma estére nem tervezett programot, annak csupa jó hír, hogy ezúttal május 21. a zenei sajtó napja lesz egy röpke pár óra erejéig: 18 órától ugyanis a BME tanulókörében ezúttal az MMM Booking szervezője, és számtalan magyar előadó és zenekar, mint Yonderboi, az…..
Te már tudod magadról, hogy a legjobb vagy, csak még nem találkoztál a leendő főnököddel, hogy ezt neki is elmond? Szeretnéd látni végre az évfolyam legjobb csaját fürdőruhában is a Tisza-parton? Akkor súgunk: az, akivel a koncertpörgés után a legszívesebben osztanád meg…..
 A reklámipari dolgozó különböző szemmel ..
A lottózás újszerű népszerűsítése a keserédes valóságból indul ki - tudjuk, hogy a gondok ugyanazok, de azért csak jobban örülnénk, ha az orvoslásuk között viszont nem lennének ekkora különbségek. ..
Régóta tudjuk, hogy a zene és a marketing szinte elválaszthatatlanok egymástól. Ahhoz, hogy egy előadó vagy zenekar igazán sikeres lehessen, szükség van azokra a zenei menedzserekre, akik a lemez elkészültétől a koncertek lezajlásáig végigkísérik a fellépők életét. Ma tehát…..