Regisztráció Blogot indítok
Adatok
limonade joe

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyári Gábor A Magyar Narancs hasábjain „Türelmetlen és megrögzötten antiszemita személy volt” címmel jelent meg egy interjú Paksy Zoltánnal, amelyben a történész azt állítja, hogy Mindszenty József bíboros, hercegprímás nem érdemli meg, hogy egy róla elnevezett, munkásságát bemutató emlékközpontot…..
Nincs életem Nem győri ETO 2010.08.06 18:15:30
Emlékszünk még az angoltalanított Chelsea-re, vagy később az Arsenalra? Nem csak az angolok, de még sok külföldi is felhördült, mikor a nagymúltú brit egyesületeknél nem került hazai játékos a kezdőbe. Azóta évek teltek el, és már nem is annyira szokatlan az ilyesmi. Az Inter…..
"Hát az angolt!" - vágná rá sok ember, míg mások a kínaira fogadnának. De a kérdés most sem ilyen egyszerű; lássuk hát akkor a nyelvek toplistáját az Encarta 2006 alapján! (Hangsúlyozom, a helyzet nem ennyire egyszerű, mert ahány forrás, annyi adat, és óriási…..
Ez egy vitaposzt lesz - talán először a blog történetében. Sajnálatos módon válság van, nekünk meg termelni kell a GDP-t, és mint azt megfigyelhettétek, időnként kimarad egy - egy frissülés. Igyekszünk, hogy ez ne így legyen. Mi a f.. van? Ma egy hajmeresztő interjút olvastam…..
Gera Zoli megint gólpasszt adott, élete legjobb szezonját futja, ez ám a muníció, ismét el lehet ereszteni pár jobbost, azt sem baj, ha néha övön alul csúszik. A kialakult helyzet a józan gondolkodás követelményeinek meg nem felelő,  avagy illogikus, ez pedig sosem volt a…..
limonade joe 2010.04.09 12:50:02
@The Paramour: Talán Janus Pannonius-nak az Egy dunántúli mandulafáról című versét idézném fel. De mondhatnék egy másik klasszikust is: "micsoda ország?!"
limonade joe 2010.04.09 12:52:33
@heinrich: Itt persze az a kérdés, hogy ki volt renitens. A főnöknek mindig igaza van?
limonade joe 2010.04.09 12:54:11
@Circus: Na, látod, ezen el kellene gondolkozni.
Sajtótörténeti címlappal rukkolt elő nagy kedvencünk, a Hit Gyülekezetének Hetek című lapja. A pont húsz éves Photoshopot méltón ünneplő grafikán Sólyom elnök látható, amint egy lágerben haldokló zsidó - talán gyerek? - kopasz fejét írja alá egy törvénytervezet helyett.…..
Olvass!!!! Egy veszélyes regény 2009.12.30 20:29:07
"...1899. december 24-én kezdte meg a Pesti Hírlap Gárdonyi Géza Egri csillagok című regényének közlését..." Nagyon fontos könyvről van szó: "Gárdonyi élete során folyamatosan javítgatta, bővítette regényét, és nagyon tanulságos az a pálya, amelyet a…..
limonade joe 2010.01.17 19:29:59
Fú, azt sose gondoltam volna, hogy a XXI. század első évtizedének leggusztustalanabb futballjelensége pont Henry lesz. Hogy pont ő lesz Vacskamati után a második nagy, egyetemes, világméretű csaló. A csodás pasi, Arsenal-legenda, Barcelona-libling Thierry, a flegma gólörömével és…..
Van ugye Kertész, hazánk kiváló Nobel-díjasa, aki egyfelől – szigorúan irodalmi, esztétikai szempontból – nem annyira kiváló, cserébe viszont nem is annyira hazánké. Amennyire igaza van abban, amit mond, annyira nem kellene ezt hangoztatnia, akkor, amikor egy nagy…..
limonade joe 2009.11.14 12:25:18
  Ha választanunk kéne, hogy magyar balliberális értelmiségiek/politikusok legyünk, vagy AIDS-es transzvesztiták egy észak-koreai munkatáborban, valószínűleg az utóbbit választanánk: így lenne rá reményünk, hogy életünk hátralevő napjaiban is, ha nehezen is, de…..
limonade joe 2009.11.09 13:00:00
Tegnap a Debrecen futballcsapata hatalmas meccsen 2-0-ra megverte a Levszki Szófiát, s ezzel bejutott a Bajnokok Ligája főtáblájára. Ez a dolog kétségkívül az elmúlt évtized legnagyobb magyar futballsikere.A siker pénzben is kifejezhető: a Debrecen pusztán a főtáblára…..
limonade joe 2009.08.26 18:01:28
A magyarellenességéről híres szlovák politikus, a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnöke elég megdöbbentőt nyilatkozott a kislétai gyilkossággal kapcsolatban: "Az Egyesült Nemzetek Szervezetének (ENSZ) érdeklődnie kellene a rasszista indítékú bűncselekmények magyarországi…..
szily Bolgár úr kérem 2009.08.03 02:32:40
én nem véletlenül drukkolok az MTK-nak. Továbbmegyek, drága Bolgár úr: senki se véletlenül drukkol az MTK-nak, azt ugyanis idővel a legszórakozottabb professzor is észreveszi, hogy minden második hétvéégén több száz, szerencsés esetben több ezer fiatal férfi dalban…..
Ünnepek idején veszekszik a család, sokan borzasztóan berúgnak, Pettkó András pedig üdvözli a választópolgárokat. A legendás karácsonyi videó népszerűségét ügyesen felismerve az MDF-es képviselő most kijött a húsvéti verzióval is, Ha van olyan, hogy kultuszfilm és…..
limonade joe 2009.04.11 06:30:37
Olvass!!!! Öt zsák mák 2009.02.04 23:10:00
 Öt zsák mák     Egyszer volt egy ember, akinek volt öt zsák mákja. Nem tudta mit kezdjen vele, ezért hát felpakolta az öt zsákot a szekerére, és elment a piacra. Az ember ment-ment és egyszer csak a szekér beleakadt egy kőbe..    Az ember…..
limonade joe 2009.02.26 12:04:40
 A miniszterelnök meggondolatlan kapkodása egy olyan futballistának a képét idézi meg, akinek csapata a 85. percben is jelentős hátrányban van, a vereség biztos, a szurkolók hörögnek, ő pedig kétségbeesetten próbál labdába rúgni, míg végül nagy igyekezetében…..
Ferenc és Klára asszony szombaton Bécsben megtekintették Tina Turner koncertjét. Először is nagyon szomorú, hogy amikor Gyurcsány Ferenc egy estét külföldön tölt, az ellenzék számon kér és ítéletet mond, ahelyett, hogy a nyilvánvaló "legalább addig sem tett kárt az…..
 Azt hittem, ez soha nem történhet meg, és mégis!Szegeden sikerült a lehető legostobább módon kifacsarni a törvényeket, és hírt kreálni egy nem létező erőszakból. Aki nem tudná vagy időközben feledésbe merült volna a dolog, annak itt egy link: A hír az OrigónAz csak…..
Tavaly júniusban írtuk meg, hogy Alföldi Zoltán az RTL Klub Híradójából az ATV-hez igazol. Meglepő döntését azzal magyarázta, hogy nyolc év híradózás után saját műsort akart készíteni. Aktuálpolitikai, oknyomozó, tényfeltáró háttérműsort szeretett volna, és eleinte…..
Nem az első, és nem is az utolsó alkalom, hogy a PTC, a Szülők tévétanácsa nevű ad hoc egyesület (kb. olyan, mintha az ember hat barátjával forradalmi bizottságot hozna létre, és saját faszságaival bombázná a sajtót állandó jelleggel) felkapja a vizet a tévében…..
limonade joe 2008.10.27 15:39:18
Bejegyzésemet szeretettel ajánlom a KDNP-nek, Hock Zoltánnak és az MDF-nek, valamint a jobboldalinak nevezett pártsajtónak - a melegfelvonulás kapcsán. Továbbá az összes, az abszolút erkölcsiség mércéjével hadonászó, magát "konzervatívnak" tartó úriembernek és…..
w A nyolcadik utas 2008.05.13 08:00:00
Hiába már a felháborodás, a dühödt kiátkozás. A vak is látja, mi folyik itt. Magyarországon működik egy alig mérhető, idegenszerű törpepárt, amely fikarcnyisága ellenére arcátlanul, gátlástalanul próbálja a többségre kényszeríteni az akaratát. Ez az akarat ráadásul nem…..