Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Railrob

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A holló lopott egy szép méretes sajtot, majd egy fára telepedett vele. A róka észrevette ezt, és meg akarta kaparintani a sajtot. Odaállt hát a fa alá, és dicsérni kezdte a hollót, hogy milyen nagy és szép. Kijelentette, hogy leginkább őt illeti meg a királyság a madarak között,…..
Bloodrayne, Dungeon Siege, Alone in the Dark – mindegyik remek játék volt a maga nemében, és milyen borzalmas filmek készültek belőlük. De miért Uwe Boll rendezte mindegyiket? És miért lőnek le annyi, játékból készült filmet még a forgatás előtt? A lenti folyamatábra…..
Olvasónk, egy hölgy, önhibáján kívül került szinte kilátástalan helyzetbe.Sajnos a jóhiszeműségem miatt most nagyon nagy bajba kerültem. Felvettem a saját lakásomra jelzáloghitelt a "barátnőm" részére, azzal a szóbeli megállapodással, hogy őszig lefizeti.…..
Cukorróka blogja 2010.02.15 15:19:27
főzök bőgökvicces lány vagyok ilyenkor..
Railrob 2010.02.16 14:44:33
:(
What really grinds my gears Start 2010.01.01 18:22:00
  Rájöttem, hogy blogot akarok. Anno a Puruttyában legjobban az fogott meg, hogy görbe tükröt tudott mutatni a világ felé. A sok ökörség meg polgárpukkasztás mellett voltak nagyon frankó kis témafelvetések, amit a maroknyi olvasóval jól ki is veséztünk. Egy ponton még…..
Railrob 2010.02.15 20:01:54
Kicsit felrobbantomavilágot hangulatban voltam a béna vizsga után, szóval gondoltam választok egy filmet, amiről jókat hallottam, és még sosem láttam. Hát, ez úgy tűnik hiba volt, mert akkorát csalódtam, mint a ház. Ez a film brutálisan rossz. Másnap megnéztem Angival is,…..
Szia!Ma nem leszek hosszú mert lefáradtam, mire nevet találtam ennek a fránya blognak, úgyhogy megyek is aludni.Jó éjt!..
Railrob 2010.02.12 18:04:00