Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Illorien

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nézem, és szinte fáj, hogy el kéne ájuljak… És még ők várják tőlem, hogy örülni tudjak, Milyen rohadt egyediek! Hát tudod mit, szűnjenek meg! Mert ilyet én nem tudok, már ezer bocsánat, Előre keserít a „Szomorú vasárnap”, És tonhalkonzervet eszek……..
Shu-Chun Hsiao designer USB memóriái nem feltétlen a nyakláncon viselt stílust követik, ugyanakkor elegánsak egyszerűek és persze, anyaghasználatuknak köszönhetően különlegesek. A memóriák kapacitása a beton foglalat súlyának felel meg, a belenyomott feliratnak megfelelően.…..
A perforációs nyaklánc, illetve karkötő piacra dobásáért az Art Lebedev stúdió felel, amely az elmúlt években saját fejlesztésű kreatív gadgetjeivel elég szép ívet húzott. A tervező szerint az ékszerek azért jók, mert aki teheti, szinte biztosan fűz hozzá némi kommentet.…..
Hozzávetőlegesen két és fél milliárd forintnyi brit fontot invesztált Gary Neville, a Manchester United sztárja földbe süllyesztett családi bunkere felépítésébe. A 8000 négyzetméteres fészek ugyanakkor nem csupán egy megalomán celeb rémálma. A legmodernebb energia- és…..
A nemrégiben mutattam nektek egy pár Chanel Samurait, nos ezzel a poszttal összefüggésben, küldöm fel ezeket a képkockákat is. Ráálltam a logó keresésre és a Chanelt nagyon vicces figurák használták fel,- egysmásra. A cserje a kertben minden bizonnyal egy őrült megszállotté,…..
A her machete néven jegyzett fotós megosztott képei mellett semmiféle adat nem található, így marad a nettó vizuális infó... Ronda, zajos trash, mégis, mintha filmet néznénk... Via: Sex in Art..
Illorien 2010.02.10 20:57:49