Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Msx

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Csak dicsérni lehet a magyar bíróságot a mérhetetlen tisztánlátásáért. Különösebb töprengés nélkül az illető bíró ráébredt, hogy dehogyis akarták megölni Cozmát a randalírozók, a speciális szúrással nem volt semmi ilyen szándékuk. És a segítségére siető…..
Msx 2012.07.12 13:51:39
@asperjangyorgy: Azért még ne temessük az ügyet :o)) Reméljük megváltoztatják az enyhe ítéletet és példát statuálnak azok akik az "éjszaka császárainak" hiszik magukat és akiktől rettegnek az emberek, hogy hasonló bűncselekmény még csak eszükbe se jusson ezentúl!!! :((
Asperján György Reménykedés 2012.07.07 12:21:00
Tisztelt Látogatók! Ha van olyan látogatóm, akit érdekel(t) a Labancz Anna per dokumentuma, megnyugtatom, hogy amint egészségem engedi, folytatni fogom a peranyag begépelését. Tönkre tett Labancz Anna gyilkosa, a bíróság a rabszolgájává tett, a csicskásává, egyszerűen azért,…..
ISMÉT AZZAL KEZDEM, NEM VAGYOK RASSZISTA, DE HA A GYÖNGYÖSPATAI CIGÁNYOK HAZAÉRKEZÉSEKOR NEM EGY CIGÁNYASSZONY ÜT MEG EGY NEM-CIGÁNY ASSZONYT, HANEM FORDÍTVA, BIZTOS, HOGY AZ ILLETŐ MINIMUM KÉT ÉV FELFÜGGESZTETT BÖRTÖNBÜNTETÉST KAPOTT VOLNA. TISZTELT MAGYAR BÍRÓSÁG, MILYEN…..
Beszámoló a kiskunlacházi blog-találkozóról, 2011. május 21., szombatNehéz ma beszélni. Néhányan itt, Asperján György blogján ismerkedtünk meg -ide s tova már évekkel ezelőtt-, majd találkoztunk az elmúlt években, több alkalommal is. Gyuri nagyon sokféle kérdéssel…..
 FairyFeller összefoglalója:1. DNS-nyomok...?Az egyik legfontosabb kérdésben sajnos nem sikerült megtalálnom azt a forrást, amelyet nemrégiben olvastam: a helyszínen, illetve a Nóra holttestén rögzített DNS-nyomok pontos számáról. Úgy tudom, hogy több, mint 20 ilyen genetikai…..
Megjegyzéseimmel FairyFellernek ahhoz az írásához szólok hozzá, amit az EVO KOMMENTJE című írásnál tett közzé.Lám az élet cáfol.Egy fiatal férfi meg akart erőszakolni egy 14 éves Lányt (Nóra is ennyi volt), de nem sikerült neki, mert a lány védekezett és elmenekült tőle,…..
A Kékfény 2010. február 8-i adásában foglalkozott H. Nóra - ahogyan azt a rendőrök mondják - megerőszakolásának és megölésének ügyével.Régóta rágjuk ezt a gittet.Nekem az a véleményem, hogy a rendőrség egyszer már vehetné magának azt a fáradságot, hogy valami…..