Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mikiapó

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Liszt Ferenc repülőtéren csípték fülön a rendőrök a végrehajtói kar egyik vezetőjét, amint épp Dubaiba akart meglógni a szintén végrehajtóként dolgozó feleségével együtt. Nagyon kínos. Valószínűleg fülest kapott és megindult, de a nyomozóhatóság nem szerette volna, hogy átlépje az országhatárt.…..
Mikiapó 2021.12.05 17:59:57
@HgGina: Ő volt a mestere, aztán összeugrottak. A rossz nyelvek szerint pénzért döntött a kollégái kinevezési helyéről, nem volt elég az évi 630 milla! körüli bevétel (az irodájának) . Meleg éghajlatra készült, a hűvösön kötött ki...
Mondtad. Mondhatod ezután is. De álljon itt egy kis magyarázat, hogy miért nem lesz tőle lelkes az illető lelkész/pap. És pár tipp, hogy mit is mondhatsz helyette...  Olyan szépen beszélt Tiszteletes Úr/Asszony! Az egyik leggyakoribb mondat, amit hall egy lelkész. A templomajtóban akar valamit…..
Mikiapó 2018.06.18 20:24:04
@Csizmás K. Andor: Ha tudnád értelmezni, az egyszerű emberek mentsvára az egyház, a papokat tartom naplopónak, akiknek nem 7-től 15.20-ig tart a munkaideje, és megsértődnek, ha azon kívül b@szogatják őket...
Kihirdették a felvételi ponthatárokat, és a médiában máris megkezdődött szerencsétlen szülők szívatása az egekbe szökő albérletárakkal. Nyilatkozó szakértők, ingatlanosok 10-20%-os bérletidíj-emelésekről óbégattak vásári kikiáltó módjára sürgetve a boldogságban úszó szülőket a minél előbbi albi…..
Mikiapó 2017.08.07 21:28:31
@emzéperiksz: Teljesen egyetértek, akinek nem tetszik, vegyen saját lakást. Nekem 2 van kiadva, szeretett pártunk és kormányunk azt mondta, hogy a mostani 40 körülieknek nem lesz nyugdíja, gondoskodjon róla magának. Már az is baj??? :-)
Reflektor És akkor beszóltak 2017.04.02 08:24:39
Épp haza akartam telefonálni, hogy baleset miatt késnek a buszok, ne aggódj, jól vagyunk. Már jó ideje vártunk a végállomáson, amit a fiam nehezen viselt, mint az autisták általában. Lehet, nem volt jó ötlet, de elkértem a telefont, amit előzőleg azért adtam oda neki, hogy lefoglalja magát vele. A…..
Tisztelt Mt! Durván másfél éve öt hónappal szülés után felhívtak a munkahelyemről, hogy ha most nem megyek vissza dolgozni, akkor vesznek fel helyettem valakit és nem számítanak majd a munkámra a védettség lejárta után. Jeleztem akkor nekik ,hogy az öt hónapos gyermekem felügyeletét nem tudom…..
Mikiapó 2016.10.19 22:24:06
@Yobbágy Fery: Malátapálinka, elírva. Mint a jobbágy, és a feri, ipszilonnal...
Mikiapó 2016.10.21 22:07:45
@Yobbágy Fery: A csok a saját famíliában gyártott kistesót is elfogadja?
Mikiapó 2016.10.23 18:03:57
@Yobbágy Fery: Érintett vagy, meglökted muterod!
Úgy hívták, hogy Road Captain Biker Pub. Budafokon, a templom mögött lehetett rátalálni, egy borospince és egy présház zabigyerekeként látta meg a napvilágot. Nevelôszülôje pár lelkes biker volt, akik felfuttatták a helyet. (Mágus, Milán, Vinsz, Vili - köszönjük!)A hangos és…..
Mindenki azt hiszi, hogy otthon lehetetlen kenyeret sütni, vagy ha lehet is, ahhoz mindenképp kell egy kenyérsütő gép, ami  majd megcsinálja a boszorkányságot a liszttel, a vízzel és az élesztővel ,amitől ezekből kenyér lesz. Már legalább 2 éve sütök itthon kenyeret, gép…..
Mikiapó 2013.11.06 22:12:46
@fürtösparadicsom: A kézi dagasztás nélkül is megdicsérik a kenyeremet, az ínhüvelygyulladást meg simán megúszom. :-) :-) :-)

Kályhában érdemes kipróbálni, enyhén füstös íze lesz, az alsó ajtót a sütés idejére nyitva kell hagyni, hogy ne égjen meg a kenyér. Nézni és forgatni is kell.
A Motowell márka egy ideje már létezik, de én csak tavaly, a mopedrally előtt botlottam bele – akkor tértem vissza ugyanis a robogózásba. Igaz, áll a házunk előtt jó ideje egy ilyen, külsőre meg voltam győződve, hogy valami über menő márka. Aztán amikor megláttam a…..
  Nyálcsorgató galériához klikk a képre!   Az emlékezetemben végzett mélyfúrás után sem találtam erős kapcsolatot az eddigi motoros szokásaim, és az Imolában évente rendezett Mostra Scambio, vagyis veteránbörze mondanivalója közt. Csikós szerint, ez az igazi…..
Mikiapó 2011.09.25 18:04:19
@Psziho: Hirtelen felindulásból írtam, de az igazság az, hogy nagyobb volt a lelkesedésem, amikor megvettem, mint a türelmem, a helyem, és az időm.Most meg a pénz is kéne!
Mikiapó 2011.09.25 18:05:30
Kunio elhagyta Ouarzazate városát, és délnek indult: érezte, arra kalandok várnak rá. Az izgalmat nem csak a szép táj, hanem egy lyuk is jelentette. Nem esett pánikba, elővette a defektjavítót. Előírásszerűen felfújta a gumit, de a hab nem volt hab – úgy látszik az afrikai…..
Mikiapó 2011.05.06 20:53:25
@Mistral1011: Mégsincs rá szükséged! Bár ahogy tudom, egy automata motorfelállító Neked néha jól jönne! :-))))
Mikiapó 2011.05.06 22:19:44
@Mistral1011: Csak piszkáltalak egy kicsit, nem akartalak megbántani! A terepezés alapszabálya: ahol normális esetben fékeznél, ott húzd tövig a gázt!
De ki meri azt megtenni egy beláthatatlan bukkanón, vagy mélyedésnél? Homokról nem is beszélve!
Dogoo előző posztjában transzcendens élményeiről számolt be, amelyeket laktanyai asztaltáncoltatás során szerzett. Mai írásában (majdnem) minden jel arra utal, hogy a Gonosz előszeretettel pályázik őrszolgálatot ellátó katonák lelkére. Így jár, aki nem visz magával…..
Sokan az egyik legrosszabb robogónak tartják a Čezetát, de a helyzet korántsem ilyen rossz. A csehszlovákok hokedlije meg nem értett szereplője az ipartörténetnek: motorja gyönge, formája emészthetetlen. Ennek ellenére egyre többen vágnak bele a ČZ 502 restaurálásába – a…..
A mezei nyulakhoz képest a híradósoknak tényleg nem igazán lehetett panaszuk a szolgálatra: mindig volt fedél a fejük fölött, rádiót általában tudtak hallgatni, ráadásul – ahogyan azt TRMN mai posztjából megtudjuk – az italutánpótlás is könnyebben megérkezett,…..