Regisztráció Blogot indítok
Adatok
köszönni meg én fogok

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Múlt héten döntött a kerület Tulajdonosi Bizottsága, arról, hogy hozzájárul a Semmelweis utca összes fájának a kivágásához. Az LMP és több ellenzéki képviselő tiltakozása ellenére a Fideszes többség úgy döntött, hogy az utca felújítása előtt eltüntetik az összes fát, egészségeset és beteget, jó…..
köszönni meg én fogok 2018.02.18 22:49:50
@Shish Yakoo: Ahogy azt te elképzeled. Tele vannak szeméttel az ázsiai partok is, egyébként pont az ilyen seggfejek miatt, mint te.
Schiffer András viszont elveszítette befolyását a pártban...
A TASZ jelenti Elszakítva 2015.05.03 18:44:24
Ismerjék meg a Budapest 12. kerületében lakó házaspár, Kriszta (35) és Tamás (38) élete történetét: váratlanul érte őket a tragikus fordulat. (A kép illusztráció) A házaspárnak két kisiskolás gyermeke van, Kriszta pedig most várja harmadik gyermeküket. Egy 12. kerületi…..
köszönni meg én fogok 2015.05.04 15:43:42
@Muad\\\'Dib: ezek jelzések, hogy probléma LEHET. De az is lehet, hogy nincs. Meg különben is, ha éhezik a gyerek, akkor nem kaját kéne neki adni, kedves önkormányzat?
A gyerek kiszakítása a családból az egyik lehető legbrutálisabb lépés. (Ha nincs szó bántalmazásról). Én biztos, hogy rövid úton a lépcsőház falára fröccsenteném annak a gondozónak/GYV-snek/rendőrnek az agyát, aki ezt megpróbálná.
Mivé lettetek jobb sorsra érdemes európai demokraták? Mivé lettetek szépreményű hatvannyolcasok? Hová süllyedtetek, hová akartok még merülni? Mennyire fogtok még elbutulni? Miért nem szeditek rendesen a gyógyszereiteket? Hogy mi szervezzünk felkelést? Hogy azt…..
 Szombaton, a kora reggeli órákban, Piliscsaba határában kivágtak egy 150 éves, hársfát. Mint az erről szóló cikkből megtudhatjuk, az akció rendőri segédlettel, a helyi környezetvédők tiltakozása ellenére történt, a NIF Zrt megbízásából és az A Híd Építő Zrt …..
köszönni meg én fogok 2013.03.25 19:55:11
@Blogger Géza: igen, pontosan ez a cinikus hazug hozzáállás az, ami miatt szétrohad az országunk, s a környezetünk.
"ha már egyszer kijelölték" - kik? Agyatlan bürokraták. Miért nem lehet megváltoztatni, 30 méterrel arrébb tenni a nyomvonalat? Kicsit újratervezni? Sérti a bürokrata büszkeségüket?
köszönni meg én fogok 2013.03.25 22:29:03
@sutpet: fenntartható fejlődés? A burzsujok kiköltöznek a "büdös" fővárosból, mert nekik "jár" a zöldövezet (meg elég jól fekszenek az aktuális hatalom seggében, hogy megszedjék magukat), aztán meg rinyálnak, hogy jajj nincs út meg vasút meg infrastruktúra, építsen nekem az állam azonnal a köz pénzén! Hogy a megszállt falunka esetleg egy kulturális örökségét emiatt el kell pusztítani, az hol érdekli ezeket...
A 103.000 aláírással a Parlament elé vitt népi kezdeményezés: "legyen önálló büntetőjogi törvényi tényállása a családon belüli erőszaknak" megtárgyalását jelzésértékűen, a Fidesz éjjel 3 órára tűzette ki. A hétfő éjjeli parlamenti vitában elhangzott fideszes…..
köszönni meg én fogok 2012.09.11 13:01:48
@Blogger Géza:

Igen, ragyogóan csináljátok: el kell terelni a témát a menthetetlenről, hogy a Fideszes képviselők azt gondolják, hogy a család annyira szent, hogy abban a folyamatos verésnek, megalázásnak és egyebeknek is helye van. (Bármely fél részéről).

Igen, a blogoló rossz képet választott, de láthatóan nem szándékosan - amúgy nyolcvanezer hasonló, valódi képet lehetne iderakni.

Igen, nekem is necces az utolsó kép, minek kell belekeverni azt a suttogó propagandát, hogy OV veri/verte a feleségét - ez leginkább egy aljas kampányfogásnak tűnik számomra, a szocik nem vetették meg soha az ilyet (aztán a fideszesek eltanulták).

Ás igen, a lényeg akkor is az, hogy egy civil kezdeményezés, aminek semmi köze pártokhoz, ilyen pofánbaszó lekezelést kap a "Nemzeti Együttműködéstől". Lófszt képviselnek ezek, nem a nemzetet.
  Kis délnyugati szomszédunk sokáig bezzegország volt a magyarok szemében, amely a szocialista blokkból indulva, a délszláv polgárháborút némi csetepatéval megúszva gyorsan fejlődött, s már inkább emlegették Ausztria kistestvérének, mint balkáni országnak. Vannak magas…..
A Lehet Más a Politikai végtelenül aljas és sunyi támadást intézett a 65 éven felüli magyar lakosok ellen, de a Kereszténydemokrata Néppárt nem enged, nem hátrál egy tapodtat sem! Csak a testükön át!Szóval ezek a nyikhaj ördögbotosok azt a hallatlanul felháborító módosító…..
köszönni meg én fogok 2012.03.13 23:48:25
@Spaller Endre: @Rufus78:

Nem te vagy a vak, jó politikus módjára nem megy bele a kínos kérdésbe.
A nagy ötlete ugyanis az, hogy a vasúti dolgozók rokonai nem utazhatnak ingyen többé. Ami egyrészt jogos, ha egyszer kevés a pénz, ne szórjuk ilyenekre, másrészt annyira tipikus fideszes megoldás, hogy magasról teszünk az egyes emberekre, és 0-ról egyből 100%-ra emeljük nekik a jegyárat, harmadrészt max. pár tízezer rokonról beszélünk, szemben a 3 millió nyugdíjassal, ami azért nem tűnik a probléma átfogó megoldásának.
Szia Viktor! Tegezlek, mert nem érdekel téged ami történik velem. Már engem sem ami veled fog.Vannak még az országban sokan így ezzel , de kell valami ami mozgat. Megmozgat, mert lassan futóversenyt rendezünk. Nem is tudtad? Te mész elöl, mi kergetünk. Miért is? Na várj, megpróbálom…..
köszönni meg én fogok 2011.11.23 11:27:21
@nemzetikonyves: egyrészt ha kettős mérce, akkor azt miért nem kifogásolod, hogy akik nyüszítettek Fletó alatt az elkúrás miatt, azok most miért védik a védhetetlent?

Másrészt megmondom, hol voltak a "demokráciaféltők" Fletó alatt: épp elhagyták a szocikat és az szdsz-t (a rendőrroham és a hazudozás miatt) ezért zuhant a népszerűségük a mélybe, ezért lett a Fidesznek 2/3-a. Mert bennük volt lelkiismeret, ami nem tűr meg dolgokat egy bizonyos határ után - szemben a fidesznyik birkanéppel, amivel mindent meg lehet etetni, amit a führer a Magyar Nemzetben közzétesz.
  A végtelen esztergomi polszappanopera szó szerint a legsötétebb fejezetéhez érkezett: a mai napon megszűnik a közvilágítás és a közétkeztetés a városban a lehetetlen anyagi és politikai helyzet folyományaként. A közvilágítást működtető cég ügyvezetője már…..
köszönni meg én fogok 2011.11.23 10:56:54
@Google: seggfejkém, Orbánnak nem ellene, hanem mellette van egy kétharmad... ha Tétényi mellett lenne kétharmad, akkor szerinted menne a lekapcsolgatás? Nem, a fidesznyik komisszárok masíroznának a börtönbe.
köszönni meg én fogok 2011.11.23 10:59:04
@dobray: itt az alkalom akkor, hogy a KDNP visszavegye a várost :) Milyen érseki székhely már az, ahol egy ilyen fura, liberális beütésű katyvasz uralkodhat, mint a Fidesz :)
Demonstrációval emlékezett Horthy Miklós budapesti bevonulásának évfordulóján a Jobbik.  A rendezvényen Novák Előd elmondta: követelik, hogy a budapesti Bartók Béla utat nevezzék át Horthy Miklós útra. A párt alelnöke a Jobbik sikerének nevezte, hogy a Fővárosi…..
köszönni meg én fogok 2011.11.17 11:38:33
Mandiner blog Megfizet a nyomorult! 2011.11.15 11:01:00
  Csurkáék a zsidókat inkább csak szóban, esetleg újságcikkekben baszkurálták, a Jobbik a cigókkal már terepen, face-to-face keménykedett, a nagy közös ellenségkép-keresési küzdelemben végül, erős hajrával a kétharmad vitte el az arany szatyor díjat, amikor a…..
köszönni meg én fogok 2011.11.16 12:21:05
@bbjnick: "Mindenkit megfertőzött a liberális métely"

főleg a te agyadat. Amiket a hajléktalanokat védőkről mondasz, mind hazugság, ugyanis.

SENKI nem mondott olyat, hogy a hajléktalanság jog lenne. Ez a te beteg elméd szüleménye. Olyat sokan mondtak, hogy a LAKHATÁS emberi jog.

"Az emberi méltóságra hivatkozva nem követelhetjük valakinek a méltatlan állapothoz való jogának biztosítását"
Újabb beteg félremagyarázás. A "jogvédők" azt követelik, hogy a társadalom segítsen - az emberi méltóság nevében. S ha nem segít, akkor legalább ne rontson a helyzeten.

Amit meg a "keresztény alapú" szolidaritásról írsz, az szintén hazugság. Jézus annyit mondott, hogy segítsd embertársadat, s nem hadovált össze vissza kötelességről meg visszaillesztésről.

"a hajléktalanság úgy a személyre, mint a közösségre nézve komoly veszélyforrás."

Na persze. Nincs ennél nagyobb, talán csak a bolsevizmushoz mérhető!

Szóval nem az. Sőt a te szempontodból, aki kereszténynek hazudod magad, éppen hogy alkalom és lehetőség az irgalom és az alamizsnálkodás gyakorlására, arra, hogy a legnyomorultabban is meglásd az emberfiát, nem pedig arra, hogy egy mindenkit átnevelő fasisztoid államról álmodozz.
Tegnap délután az országgyűlés fideszes, jobbikos és KDNP-s támogatással elfogadta a szabálysértési törvény módosítását. December 1-től a "közterületen való életvitelszerű tartózkodás", azaz konkrétan az utcai hajléktalanság 150.000 Ft-tal vagy azonnali 60 nap…..
köszönni meg én fogok 2011.11.16 00:55:43
@egy hang: 100% egyetértés
Képgalériánk a mai napról:http://kettosmerce.blog.hu/2011/11/11/tuntetok_foglaltal_el_kocsis_mate_irodajat_kepgaleriaMintegy 30 civil tüntető foglalta el Kocsis Máté józsefvárosi polgármester irodáját és a körülötte lévő folyosót a VIII. kerületi polgármesteri hivatal…..
köszönni meg én fogok 2011.11.11 14:40:06
@Goose-T:
jaja, megint előkerül a szokásos fasiszta demagógia, hogy a szegények és a segélyesek miatt megy tönkre az ország.

A bruttó államadósság 21.000 Mrd Ft. Évente 1100 Mrd-ot törlesztünk. Mivel a fele euróban van, az euró gyengülése miatt nő: egy harminc forintos gyengülés 1000 Mrd-dal növeli az adósságot.

Egy szociális bérlakás-hálózat beindítása max pár 10 milliárd lenne. Kevesebb, mint ami kárt Kósa egyetlen nyilatkozatával képes okozni.

Kimiatt megy csődbe az ország valójában? Csak nem a Kósák és Szíjjártók és Matolcsyk miatt?
  Korrekt hangvételű, vitairatként is felfogható írással szólított meg minket, a Mandiner szerkesztőit Vári György. A magyar narancsos kolléga (aki a jobb híján ifjúkonzervatívoknak nevezett körökről írt mancsos cikk társszerzője) írását tegnap közöltük…..
köszönni meg én fogok 2011.11.04 11:55:26
@tábormegsemmisítő: "ifjúlibsi mozgalom célja ugyanis láthatóan a társadalom hiszterizálása saját céljai érdekében."

A saját célja érdekében? Mert nincs itt egy jogállamot szétverő és ezzel mindenkit szolgává nyomorító hatalom, ugye?
köszönni meg én fogok 2011.11.04 12:32:58
@tábormegsemmisítő:
Te nagyonhülye, a pozitív változás nem az oktatás minőségére vonatkozik, hanem arra, hogy akkor birkák voltak a diákok, ma meg tökösek, és ki mernek állni magukért.

Amiben a mostani kormánynak tényleg nagy szerepe van, mégpedig olyan módon, hogy annyi böszmeséget követett már el, hogy ez még a legbirkábbakat is felpiszkálta.
köszönni meg én fogok 2011.11.04 13:04:14
@tábormegsemmisítő: te jó ég, ez tényleg abszud.

Nem "benneteket" nézlek hülyének, hanem csakis téged. Fogalmad sincs, mit olvasol, nem érted, mert hülye vagy és végtelenül beszűkült.

Hol állított olyat a csajszi, hogy sokkal jobb a helyzet, mint az előző kormány idején? Hol?

Azt mondta, hogy az kiállás jobb, éppen azért, mert az általános helyzet szar.
  Megtekintettem tegnap az új retorikai magasiskola egyik első politikai orgazmusát tegnap, a Szabad Sajtó útján. Unalmas, közhely-pufogtató tüntetés volt, alulmúlva talán az eddigi összes demonstrációt, amin jártam. Annyi kiderült: szabad országban élünk, ahol szabad…..
köszönni meg én fogok 2011.10.24 15:57:29
@Google:
"Kérdésként merült fel, hogy ugyan vajon mit csinált őt évvel ezelőtt Kulka, Dénes, Istvánffy, Dorottya, na és a többiek?
Ugyanazt, mint most. Kéjjel nézte végig,"

Csak az ótvaros mocskos hazugságokat, ha befejeznétek, már közelebb lennénk egy jobb világhoz.

Pont azért ítélték el az elmúlt 20 évet a felszólalók, mert nem tetszett nekik az a rendszer sem, ahol büntetlenül ujjat törni lehet.

Csak egyetlen példa Istvánffy blogjáról:
fenteslent.blog.hu/2009/12/02/nevennevezniabunost
köszönni meg én fogok 2011.10.24 16:40:26
@Google: látod, ezért vagy egy mocskos hazudozó. Istvánffy mindig is ezt mondta. És Bodoky is, akire hivatkozik, vagy van kedved őt is szemkilövő pártinak minősíteni? Tőled nem lenne meglepő.

Az, hogy azt gondolod, köpenyként cserélgeti az ember az álláspontját az üléspontja szerint, csak azt mutatja, hogy túlságosan hozzászoktál a fideszhez.
köszönni meg én fogok 2011.10.24 17:15:32
@Google: "vannak még páran szervezők. Azt hiszem."

Vannak. És egyiket sem ismered, fogalmad sincs hogy miről mit gondoltak, gondolnak, mondtak, de feltételezted, hogy tapsoltak a kardlapozásnak:

"Kéjjel nézte végig, ahogyan most is ugyanazt tenné, hogyan verik végig, kardlapozzák és könnygránátozzák a nekik nem tetszőket. "

Megrágalmazol embereket, hogy egyetértettek a rendőri brutalitással, aztán csodálkozol, hogy mocskos hazudozónakneveznek? Szerintem ne csodálkozz.
Szuper ez a Munka Törvénykönyve tervezet (?), főleg, hogy olyan remek szakember az egyik szerzője, mint Pethő Róbert, aki mellesleg tíz éve a Tesco megbízott munkajogásza. A következő Munka Törvénykönyvét meg biztos a szakszervezetek írják, paritásos alapon, nem?  Dr.…..
köszönni meg én fogok 2011.08.10 14:59:54
@KUCM:

Na te pontosan az a fajta önző, zsugori, hazug és mások bőrét lenyúzó vállalkozó vagy, akit a forradalom elsőként fog a falhoz állítani.
80-90-ből hogy lehet megélni, mesélj? Sehogy, csak nyomorogni, pesti rezsiköltségek mellett. S te azon élvezkedsz, hogy milyen fasza, hogy a tesco csak ennyit fizet ? És hogy 8 órán túl még "természetesen" ingyen túlórázik? Neked börtön járna vagy kényszermunka, nem adócsökkentés.

Te mennyit keresel, egyébként? Mennyi az amit így vérszívással el lehet érni?
Kettős Mérce KKV és a multik 2011.06.13 05:26:00
Az LMP benyújtott egy törvényjavaslatot a pláza építések szabályozására, és a helyi közösségeknek nyújtandó nagyobb ellenőrzési jogokra. A Fidesz napirendre vette a javaslatot és elszabadult a pokol. A fő probléma az ellenzők részéről így útilag látva nem is az, hogy mi…..
köszönni meg én fogok 2011.06.13 17:47:04
@fg56: "senkinek semmi köze ahhoz, hogy egészséges ételeket akarok-e fogyasztani"

De van, bazmeg, mert ha megbetegszel, akkor mások pénzén kell gyógyítani.

Ha kimennél az erdőbe csendben meghalni, amikor stroke-ot kapsz a sós étel miatt, akkor pampoghatnál.

Pont azért kell új szabályozás, mert eddig nem volt, és emiatt rengeteg probléma volt. Megvoltunk eddig nélküle is, persze. csak az Auchan épített parkolót a lápba, csak az Aréna tüntetett el egy 100 éves nemzeti kincset, csak Kecskemét közepébe basztak bele egy senkinek se (kivéve korrupt önkormányzati képviselők) kellő plázát. Ha szerinted ez rendben volt így, és menjen tovább, akkor bűnpártoló vagy.
w Lehet más a korrupció 2011.06.10 07:00:00
A Tesco vállalat mindössze kilencven éve foglalkozik kiskereskedelemmel, így kevés fogalmuk van arról, hogy hova érdemes új áruházat építeni, mekkorát, és kell-e egyáltalán. Bizonytalanságukat azzal próbálják leplezni, hogy a forgalmukra mutogatnak, mondván, hogy a magyarok…..
Reggel óta visszafoglalták Barcelona főterét a rendőröktől a Democracia Real Ya aktivistái, a rendszer megváltoztatásért tüntető valódi demokráciát követelő mozgalom tagjai. Őket azért verte ki (szó szerint) a rendőség a térről, mert holnap a Barcelona BL döntött játszik,…..
köszönni meg én fogok 2011.05.28 01:44:33
@Buzzword: az a vicces, hogy ugyanolyan rövid a huzalozásod, mint egyes forradalmároknak. Ha meghallod azt a szót, hogy "igazságtalanság", egyből rémképek áradata zúdul az agyadra: gulág, kitelepítés, koncepciós perek...

Paranoiának hívják ezt.
köszönni meg én fogok 2011.05.28 02:20:43
@Buzzword: "pályaválasztási életképtelenségükért"

Na persze. Ahol 40%-os a fiatal munkanélküliség, és rájön erre egy gazdasági válság, ott valami történni fog. Nem azért mennek filmesztéta szakra, mert annyira érdekli őket, hanem mert olyan a gazdasági rendszer, hogy nincs rájuk szükség. Jogászra, közgazdászra sincs szükség. IT security vonalon sem végtelen a felvevőkapacitás. Fel vagy akadva a vörös csillagon, holott ez csak a felszín.
köszönni meg én fogok 2011.05.28 12:01:35
@Gyáli úr: tökéletesen előadod 6 sorban a kispolgári, végtelenül önző és beszűkült neolibet. Aki ráadásul tudatlan is. Pedig elég lett volna elolvasnod ezen a blogon az előző bejegyzést, ami Madridról szólt, s hogy ott mit akarnak az emberek. Közvetlen demokráciát, a bankok és a korrupt politikusok hatalmának letörését. Az állam hatalmának növelését meg biztos nem, annyira fogalmatlan vagy, elképesztő.
 LMP 17,58% (ősszel 12,64%)Fidesz 39,08% (ősszel 47,49%)MSZP 29,94% (ősszel 22,76%)Jobbik 8,29% (ősszel 7,57%)ZÉK 3,58% (ősszel 9,54%)Munkáspárt 1,08% (ősszel nem indultak)Hadd gratuláljak Tildy balázs újdonsűlt képviselőtársamnak!Remélem ugyanolyan sűrűn fogják őt látni a…..
 „Éhezik majd a sok gyerek, és nagyot szívnak a nyuggerek” – ezekkel a sorokkal kezdte meg hétfői koncertjét Orbán Viktor punkzenekara, a Szottyos Farhát, amely a népszerűtlen intézkedések kommunikálására alakult. Orbán Viktor tegnap bejelentette a Facebookon:…..
köszönni meg én fogok 2011.03.02 16:08:57
masszázsblog Az első volt a csoda 2010.06.21 08:10:00
Engedjétek meg, hogy megoszthassam első erotikus masszázsélményemet a blogon. Legszívesebben megadnám a Barbara - mert így hívják - elérhetőségét, mert szívből ajánlom mindenkinek, de sem a blognak, sem pedig ennek a beszámolónak nem a reklámozás a célja. Elöljáróban…..
köszönni meg én fogok 2010.06.21 09:29:38
Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége, fuss el véle.Nagyjából ennyivel lehet összefoglalni az LMP zuglói pályafutását. De ha így folytatják, akkor nagyjából ennyire számíthatnak országos szinten is. Az első fordulóban váratlanul jól szerepelt alakulat ma egy nemes gesztussal…..
köszönni meg én fogok 2010.04.23 10:23:09
@Cpt. Flint: Hát te is provokátor vagy vagy nagyon hülye.

Akik itt a matrica tartalmával egyetértenek, azok a jobbik szimpatizánsok. Nekik nem para lebirkázni/hazaárulózni szavazókat.

Azért az nem úgy megy szerintem az LMP-ben sem, hogy egy egyéni jelölt gondol egyet, oszt azt szór ki, amit akar.