Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yogibear

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Yogibear 2011.04.07 11:06:41
@borsz: nem lehet, hogy akkor cuccolt haza, de még előtte lehordta egyik be-nem-hódoló-alattvalóját?
Yogibear 2011.04.07 11:45:14
@komiszborisz: ajvé...így legyen...mondta a Király (a.k.a. Korleóne)!
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Giró-Szász András az MTV választási műsorában kijelentette, hogy a mostani választási eredmény alapján nem állapítható meg, hogy ki lesz 2014-ben váltópárt.Érdemes megnézni a következő táblázatot:   MSZP Jobbik LMP Polgármester 49 3 1 Bp-i…..
Különös választási este előtt állunk: kevés igazi izgalommal és (a térképeken) rengeteg narancssárgával. Süveges Gergővel és Giró-Szász Andrással ezúttal is az MTV-ben próbáljuk meg követni és értelmezni az eseményeket, miután azonban több mint háromezer önálló…..
retro gastro Retro hét a Lidl-ben 2010.02.26 06:42:00
    A Lidl áruház nagyon dicséretes módon meghirdette a retro hetet, ami a tegnapi nappal megkezdődött. Természetesen már tegnap reggel ott jártam, hogy beszerezhessem azokat az alapvető termékeket, amiket gyermekkorom óta nélkülözni kényszerülök. A retro polc a…..
Yogibear 2010.02.27 19:39:15
@hüjehalyó: hehe a négercsók dobozát én is elraktam, de mindig a homokozóban kötöttek ki.
csak úgy mellékesen mindenki derültségére: nagyi úgy hívta a Leo jégkrémet, hogy botra-fagyott... :D
retro gastro Konzum szaloncukor 2010.02.24 06:27:00
A ’70-es évek szaloncukor választéka három fajtára korlátozódott:ezüstpapíros, bevonat nélküli fondant három ízbenaranypapíros, csokoládé bevonatú fondant három ízbenfenyőágakkal és harangocskákkal díszített rózsaszín és kék celofános, aranypapíros, csokoládé…..
Yogibear 2010.02.25 00:15:01
@hüjehalyó: he he emlékszem esti mese előtt anyu rám rivallt:" lehelj rám.... már megint a fogkrémet nyalogattad??? hát fiam (pedig lány vagyok...??!!! :D) majd ha jól elrontod a gyomrod egyszer akkor talán abba hagyod..."

Literes Coca Cola vastag üvegben és fém csavaros (ezüst színű) kupakkal...szinte mindig elvágta a kezem ahogy csavartam le... Ha jól emlékszem hasonlóban volt a "konkurencia" is - Pepsi.
Yogibear 2010.02.25 20:41:18
@no-night: te jó ég én eddig akárkitől kérdeztem, senki nem emlékezett a Derbyre.... Imádtuk leharapni a négy sarkát..Egyébként a kekszekhez talán még jöhet a Koktél kréker is, francia kártya mintái voltak (treff, pikk stb)
Egyébként a Penny Market polcain mostanában kapni a Szamba,Bohóc,Lottó csokikat...mire hazaér a férjem mindig megeszik 2-3 darabot.
retro gastro Téli fagyi 2010.02.19 06:23:00
A ’70-es évek szocialista édességiparának egyik remeke (mely a mai piacgazdaságban is velünk maradt): a téli fagyi. A közértekben és ABC-kben a pénztár melletti kis fehér rácsos polcokon lehetett fellelni, de kizárólag a téli hónapokban. Ha megpillantottam a pénztár…..