Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tacy

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örömmel olvastam a kommentekben az érdeklődést, próbálok eleget tenni az ígéretemnek, jöjjön a beszámoló: Pénteken a nagy hó ellenére nekivágtunk a pesti útnak, a vörös iszapos helyeken tereltek, de az út „hóhelyzetileg” Veszprém megyétől rendben volt.…..
Szerintem ma 14 éve 2010.11.09 14:59:00
Még mindig ugyanolyan erős mint akkor, azon a napon és remélem még sokáig így marad...A szerelem ereje.... szeretet ereje“Suttog a reggel..szerelmes ébredő szívemnagyot dobban most,ahogy a szemeidbe nézek.Testedet érzem…minden mozdulatod, érintésed,hangod meleg és gyengéd..Nem akarom, hogy véget…..
Meghalt Marcika osztálytársa, jó barátja Tomi, szénmonoxid mérgezeésben, tizennégy éves volt. Egész nap sírtunk, gyászolnak a gyerekek, a szülők, az iskola. Virágok, mécsesek őrzik emlékét a padján. "A csillagok ragyogása volt két szemében, Nap tündöklésénél szebb…..
Szerintem Adni jó 2010.10.19 18:33:00
Tegnap megnéztem az „Adni jó” (Please Give) című filmet. Egy New York-ban élő középkorú házaspár Kate és Alex régiség boltot vezetnek, általában hagyatékokat vásárolnak fel. Kate egy jótékony angyal, vele nagyon tudtam azonosulni, én is így érzek, a szegényekkel,…..
Szerintem megint hétfő :( 2010.10.18 19:55:00
Szombaton reggel iszonyú hátfájásra ébredtem, de nem lent fájt a derekam, hanem a hátam, olyan mintha a tüdőm szúrt volna. Minden mozdulatra, bele sajdult, de úgy, hogy nem kaptam levegőt. Azért elmentünk balcsira nyaralót téliesíteni, mondjuk ott nekem a szennyes ágyneműk összeszedésén kívül más…..
tacy 2010.10.20 19:17:22
@Törzsvendég:-): Anihoz gyakran benézek, így vettem észre a hozzászólásodat. Válaszul két oldalt tudnék belinkelni, ezeken tájékozódtam. Ime:

www.youtube.com/watch?v=k00uMAclKCc&feature=player_embedded

jazoli.freeblog.hu/page/3/

Lehet, hogy a film más címmel megy a mozikban, de erről nem tudok.

Az általad közölt linken a Szelíd szerelemről olvastam, ha rátalálok, megnézem.
Köszi az információt! :) :) :)
Kedves vagy! :)
-----------------------------------

Húúú, nagyon fáradt vagyok mostanában Ani kedves. A mai nap meg azt hiszem, feltette az i-re a pontot. Ezután már csak a vessző jöhet, vagy egy másik i.
De majd mesélek...
Ölelésem!!!
Szerintem Figaro házassága 2010.10.17 07:00:00
Tegnap este színházban voltunk, Beaumarchais „Figaro házassága, avagy egy őrült nap története” című darabot néztük meg a Bánfalvy stúdió előadásában. Szereplők: Harmath Imre, Bánfalvy Ági , Rékasi Károly, Bugár Anna, Iván Ildikó, Bácskai János, Gyarmati Éva,…..
Szerintem tegnap délután... 2010.10.13 07:00:00
Kirándultunk, vagyis sétáltunk egy nagyot csak itt a kertek alatt... Anya, Orsi, Én és Bandi volt a túravezető.. :) Ez tényleg igaz, folyton termő málna, késő őszig terem...  ..
Szerintem Technika a jövőben 2010.08.28 23:05:00
Előbb nézd meg a képeket, és csak utána kattints a tovább feliratra! Mit gondolsz mik ezek? Nézd meg jól, és találd ki, hogy mik lehetnek... Tollak rejtett kamerával, igaz? Rossz válasz! Ezek nemsokára helyetesíteni fogják a PC-det. A mini komputerek forradalmában a tudósok…..
Nem húzta be a függönyöket az utcai lámpák bevilágították a szobát, beszűrődött az utolsó villamos zaja, és néha egy-egy haza siető ember cipőjének kopogása az aszfalton. Feküdt a lány az ágyon, mozdulatlanul, csukott szemhéja alól lassan szivárogtak a könnyek. Semmi mást…..
Szerintem Álomautók.... 2010.08.26 01:39:00
Legutóbbi bejegyzésemet ott fejeztem be, hogy indulok Érdre és Pestre. Majdnem éjfélkor indultunk Marcussal és két óra alatt meg is érkeztünk. Kedden persze módosult a menü, Álomautó kiállítás néztünk meg Budafokon, majd a Közlekedési múzeumba mentünk. Barátnőm kis…..
Szerintem Wolfgangsee 2010.07.29 07:00:00
Csodálatos helyeken jártunk vasárnap. A Salzkammerguti-tóvidék egy részét jártuk be, Salzburg tartományban, Traunsee, Attersee, Mondsee, és a legnyönyörűbb az alpesi Wolfgangsee. Wolfgang tavat a Salzkammerguti hegység veszi körül, azt mondják ez Ausztria legszebb vidéke. A…..
Szerintem Attila sírja 2010.06.22 13:28:00
Gyermekkorom egyik kedvenc regénye Gárdonyi Gézától: A láthatatlan ember. Emlékszem meg is könnyeztem Emőkét, amikor Attilát követte a sírba, és nagyon sajnáltam Zétát a thrák rabszolgafiút, aki reménytelenül szerelmes volt a lányba. Két vagy három évvel ezelőtt volt…..
Szerdán Tóni szülinapja volt, Bonyi és Orsi a két kolléga és jó barát már hétvégén elkezdte a meglepi szervezkedést. Szerda este a főiskola klubjában találkoztunk mindannyian, Tamáskám is hazajött Ausztriából. Tónit a barátnője Anikó csalta oda este kilencfelé, amikor már…..
Szombaton Balcsin voltunk, végre itt a jó idő viszont a partra le sem jutottunk a nagytakarítás miatt. Felgyorsultak nagyon a dolgok, itt a tanévzáró a nyakunkon, tiszta izgalom vajh milyen lesz a bizi. Osztálykirándulás, ballagás, idén Marciék ballagtatják a nyolcadikosokat.…..
Szerintem mekk remekeltem :) 2010.06.02 07:00:00
Dobozoltam! Na nem úgy, mint Örkény István darabjában Tóték a derék Varró őrnaggyal. Egyszerűen csak cipősdobozokat vontam be színes papírral, jó lesz a gyerek szobájában apróságokat tárolni benne. Már jó ideje gyűjtöttem a pofásabb dobozokat, és most eljött a cselekvés…..
Szerintem Már megint a kert :) 2010.05.27 19:29:00
Gyönyörű idő volt ma, napoztam is háromtól, no de nem tartott sokáig. Négy körül feltámadt a szél, igazi szélvihar kerekedett. Gyorsan felkaptam a ruháimat és szaladtam beszedni a kötélről a megszáradt ruhákat, nehogy megázzanak, mert bizony nagyon kezdett beborulni. Ilyenkor…..
Szerintem Jópofa ajándék... 2010.05.13 19:53:00
Tamáskám osztrák barátjának szülinapja lesz nem sokára. Törtük a fejünket mivel ajándékozhatnánk meg. Gerard pilóta és sárkányrepülő iskolája is van, ez adta az ötletet. Találtunk a közelünkben egy nagyszerű festőművészt, aki aztán a fénykép és az elgondolt témából…..
Szerintem környezetbarát jármű 2010.05.12 10:44:00
Anyukámtól ma egy nagyszerű ajándékot kaptam. Vett magának és nekem is egy szuper challenger típusú járművet. Az üzletben rögtön elmondták, hogy a szervízelést és a motorolaj cserét vállalják.Autóval hoztuk a járgányokat haza, de amint beesteledik, ki fogjuk próbálni,…..
tacy 2010.05.12 22:24:23
@-Ani-: Jó repülést! Üdvözlöm a baglyokat! :)
Szerintem Drága kicsi Dédi.... 2010.05.11 09:38:00
Ismét elment valaki, akire már csak emlékezhetek, akit örökre a szívembe zártam. Ha felnézek az égre, megint egy csillaggal több ragyog. Pici kezét többé nem tarthatom a kezemben, többé már nem mesél a régmúlt időkről, emlékei, kicsi, törékeny alakja immár nekem is emlék…..
Szerintem Kétcica :) 2010.04.22 05:00:00
Imádom a macskákat, ezért az érdi házunk udvarát és most ezt is mindig jó pár cica tarkítja.A blogomban is elég sokszor írtam róluk, sőt a fejlécen is ott van belőlük három.A legidősebb cicám Budaörsről érkezett, kb. 10 éves (nem kiscicaként jött) őt Franciskának…..
tacy 2010.04.26 11:35:50
- Cin-cin-cin, errefelé sok-sok sajtot láttam nemrég.
- Ne mondd! És milyet?
- Olyat, amilyet még sohasem azelőtt.
- Hú, de izgalmas! Megkeressük?
- Naná! Már dörzsölöm a pocakomat, nyám-nyám, de jót fogunk lakmározni! Ujjé!
- Siessünk hát kutakodni, cin-cin.
- Képzeld, azt se kell, ki volt pakolva rengeteg de rengeteg! Csak odamegyünk és adunk a koleszterinnek!
- Adunk, bizony ám, nem fog a doki állandóan inteni.
- Már szimatolom az illatát! De mintha más szagok is terjednének, nem érzed, cin-cin-cin?
- Ne rinyálj má'! Gondolj az élvezetekre!
- Gondolok, gondolok, de nézd, az nem a gazdasszony? Szólítgat valakit. Fülelj csak!
- Tényleg. Azt mondja, hogy Kormos. Biztos a kutyája.
- Ezek az emberek olyan fantáziátlanok. Annyi Kormos kutyáról hallottam már...
- Most meg azt kiáltja, hogy Franci, te, ez nem a Franciska rövidítése?
- Meglehet. Ilyen kutyája is lenne?
- Hmmm, hmmm... Mindegy, spuri a sajtokhoz!
- Ááállj meg! Odanézz! Jaj nekünk! Két nyáú jelent meg a porondon!
- Jaj, jaj, bizony, négy macskaszemet pillantottam meg. Ők lennének Kormos és Franciska?
- Ők, ők, menekülés!!!
- Ilyen bolond neveket!
- Ne bámulj! Uzsgyi! Szedd a lábad!
- Jó, jó, de hát micsoda marhaság, hogy az egyik Kormos, a másik Franciska?
- Az emberek mindig furcsák voltak. Na, most gondold el, milyen röhejes, ha együtt van a két név, hahaha!
- Hihihi! Elképzeltem. Kormos Franciska, hasamat fogom a nevetéstől. Hogy lehet ilyen névvel élni? Cin-cin-cin.
- Ezt a mókát megünnepeljük, meghívlak, oké? Egy kamrában sok szalonnát láttam.
- Oké, remélem, ott nincs se Kormos, se Franciska, cin-cin!
- Fussunk, fussunk, hadd lobogjon a fülünk! Cin-cin-cin-cin-cin...
Szerintem közeleg a nap.. 2010.04.08 20:15:00
A blogomon nincs politizálás, de kezd országszerte "izzani" a helyzet. Nem beszélnek róla (eleget), mindenki szemében ott van az a..... ismeritek a Luis de Funes nézést? :) Ho ho hó! Te csak azt hiszed, hogy én nem tudom! :) De én beléd látok, ho ho ho és azt is tudom, kire…..
Szerintem szülinapis :) 2010.04.13 19:36:00
Az idő ugyanolyan borzalmas mint tegnap, viszont a kedvem valamivel jobb. Marci a zalaegerszegi színházban volt délután, a Padlást nézték meg. Apcikámnak ma van a szülinapja, amit sajnos nem velünk tölt, de hétvégén megünnepeltük. Sütöttem neki libamájat, amihez Gáborkám…..