Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reszleg

5 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Olvasom a mai híreket és egyre csak Bibó sorai járnak a fejemben a demokrácia meghamisításáról.  Azt írja az index, hogy „senki nem akarja Schmitt dolgozatát vizsgálni”. Nem azért mert nem értenek hozzá, nem azért nem tudnak franciául: A népszabadság…..
 Az MTI a következő hírt tette közzé:  „Plágiumgyanú - Dékán: nincs ok azt feltételezni, hogy megalapozatlan döntést hozott a Schmitt Pál értekezését bíráló bizottság     Budapest, 2012. január 13., péntek (MTI) - A Semmelweis Egyetem…..
Részleg Kellemetlen igazság 2012.01.15 12:00:08
Nemrég láttam a Kellemetlen igazság című filmet. Ebben Al Gore próbálja felhívni a figyelmet a környezetszennyezés veszélyeire. A film tulajdonképpen egy nagyon profin felépített prezentáció.Szerintem ezt filmet a mondanivalója miatt kell először megnézni, másodszor pedig…..
 „Nem kíván állást foglalni Schmitt Pál plágiumgyanús disszertációjával kapcsolatban a Hoffmann Rózsa vezette közoktatási államtitkárság, amely tavaly ősszel főiskolai és egyetemi hallgatók figyelmét hívta fel arra, hogy bűncselekményt követ el, aki sajátjaként…..
Részleg A részleg 2012.01.14 20:10:00
A blog névadója a Részleg című Bodor Ádám elbeszélés, amely alapján Gothár Péter készített remek filmet.Weiss Gizi története így zárul: „ez most már így lesz egy darabig.” Én bízom benne, hogy a jó dolgok még jobbak lesznek, a rosszak pedig megjavulnak. Talán ez…..
E-könyv olvasók Dühöngő 2010.10.01 22:43:15
Kedves Olvasóink!Nos, itt majdnem mindent lehet. Kivéve amit a „szabályzat” tilt és amit a jó ízlés nem enged meg. Ilyen a személyeskedés, a flame és az illegális források nevesítése (vagy utalás rájuk, hogy miként lehet megtalálni mondjuk guglin). Minden szabály…..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...