Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csakegynick

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy tisztességes, jól nevelt nő (angolkisasszony) ugyebár mindig pontosan tudja, hogy éppen ki dugja meg hátulról, mert ha nem, akkor nincsenek mentő körülmények, úgymint sárban fetrengés, befogott száj, halálfélelem, vagy kavargó rendőrségi gyakorlók susogása. Bánó is…..
csakegynick 2007.06.20 17:14:59
Másik néven szoktam írni ide, és bocsánat, hogy most elbújok, de pont az ilyen tarsolya félék miatt érzem szükségét.
Ha áldozat vagy egy ilyen esetben, többen akkor is Téged hibáztatnak, mert biztos nem véletlen történt veled, éppen veled, ami történt. Pedig ez nem azon múlik, Te milyen vagy, hanem azon, aki elköveti ellened.
Nem csak az az erőszak, amikor külsérelmi nyomai vannak. Erőszakot lehet úgy is elkövetni, ha látszólag semmi nyoma.

Történt már velem hasonló, mint ami a cikkben szereplő lánnyal. Nem öten voltak, hanem egyedül.
tarsolya és a többi kétkedő: valaha volt egy icipici részetek is ilyesmiben? Volt már, hogy nemet mondtatok, kiabáltatok, de semmi haszna nem volt? Hogy minden erőtöket összeszedve próbáltatok magatokról lelőkni valakit, de ő erősebb, nehezebb volt? Amikor már semmit nem tudsz tenni, hiába állsz ellen, az kevés? Közben inkább becsukod a szemed, és... próbálsz nem megőrülni. Utána pedig... ha szerencséd van, elfelejted a dolgot, legalábbis megpróbálod elfelejteni. De nem fog sikerülni. Ha szerencsés vagy, nem tudod felidézni a dolgokat, csak a rossz érzés marad meg benned. Velem ez történt. Nem tudom felidézni a teljes eseménysorozatot. De elég egy illat, egy mozdulat, és elfog ugyanaz az érzés, mint akkor. Majd ha egyszer ilyesmit éreztek, azután mondjátok azt, hogy nem is történt erőszak, a lány akarta.

Persze én nem tudom, mi történt Zsanett ügyében, bár valószínűleg tudnám, ha beszélgetnék vele, és nem abból, amit mond, hanem abból, ahogy elmondja.