Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Qkuriq

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
GT-R, Porsche, Ferrari, Lamborghini, Radical, Caterham... ezektől az ember elvárja a teljesítményt. Nyálat csorgatnak rájuk, tinédzserek nyomják pelyhedző állukat az oldalüvegre és elképzelik, ahogy lefűzik a kedvenc kanyarjaikat, ahogy driftelve fordulnak minden sarkon... az autó…..
Belsőség Az idei év vétele 2011.07.21 06:19:00
Azért mi mégis óva intjük azokat, akik úgy érezték, most jött el az ideje egy Veyron replikának: ennyit nem ér. Sőt, valójában többre mennek egy donor Boxsterrel. Mai írásunk blogposztja...
Bordán Lili (Battlestar Galactica) után újabb magyar színésznő kapott kvázi főszerepet egy Észak-Amerikában készülő sorozatban: Osvárt Andrea a Transporter-franchise (A szállító) sorozatváltozatában lesz állandó szép arc. A 12 részes sorozat a Cinemaxnál forog majd, a…..
Qkuriq 2011.05.22 15:55:20
Ken Roczen motorversenyző szemtelenül fiatal és kamaszosan őrült. Tehetségéről KTM-es szerződése, kattantságáról az alábbi videó tanúskodik: aki könnyen felháborodik, majd agresszíven kommentál, meg se nézze – ebben az anyagban minden benne van, ami alkalmas a…..
Ismét leesett a hó, így már szinte megkerülhetetlen számunkra a jól ismert kisfilm. A helyszín az általában ködös, most azonban konkrétan havas Britannia. Ezt azért fontos tudni, mert tavaly ilyenkor a saját szememmel láttam, hogyan bénul meg kétcentis hó miatt a közlekedés,…..
Belsőség Na, ki a király!? 2010.10.20 09:22:00
– Meg foglak ölni! – Ültem már olyan versenyautóban, amiben nem volt ülés. – Ez rosszabb lesz! Vélemények az azonos című írásunkról...
Angéla csodás ajándékot eszelt ki nekem: beváltotta a legalább egy éve tett ígéretét és lement hídba. Tornászlány volt egykor a szentünk, pár év kihagyás után is simán hozta a gyakorlatokat. A fotókat nézve ugyan nem volt teljesen elégedett: „görbén áll a lábam, nem…..
Qkuriq 2010.06.01 09:44:18
@Qkuriq: Szóval mégegyszer:
Mindíg is kedveltem a sportoló lányokat, mivel magam is sportolok. A képek megtekintése után pedig el lehet képzelni, hogy milyen előnyei vannak.... ;-)
Gratulálok Angéla!
  A Mazda egy ideje már ott kavar a hot-hatch-ek között. Az előző Mazda 3 MPS-nek azonban még nem sikerült betörnie a belső körbe. Most itt az új, és nem ismer tréfát. Vélemények az azonos című írásunkról...
From: Steel Gym Date: 2010/02/16 Subject: Steel Klubtagság To: Hegedűs Dezső Tisztelt Hegedűs Dezső! 2010. feb. 15.-én írt Panaszkönyv-i bejegyzést a kollegina nem tudja elolvasni ,és én sem ,sajnos. E-mail-ben kért válazst ,én is kérem ,hogy E-mail-ben is irja le a panaszt…..