Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AnnaKarenina

0 bejegyzést írt és 4694 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Persze, van ebben valami. Aki kapkod, az többet hibázik. Az is igaz, hogy huzamosan magas fordulatszámon az ember idő előtt elhasználódik, nem árt néha lazítani és buddhista lezserséggel visszavenni a lendületből. Ám a kérdés korántsem ilyen egyszerű.   A dolog ott kezdődik, hogy ahány ember,…..
Gondolom, nem árulok el titkot, hogy egy korrupciótenyészet kellős közepén dolgozom. Itt nem ritkák a több tízmilliós felújítási munkák, de egy kisebb házban csak a kéménybélés is milliókat visz el.  ..
15 évad után kiszáll az NCIS-ből Pauley Perrette, aki a tetovált, állítása szerint koporsóban alvó Abbyt (teljes nevén: Abigail Sciuto) alakítja a sorozatban, írja a Variety. A hírt maga a színésznő erősítette meg szerdán a Twitteren. "Én is épp annyira szeretem őt, mint ti" – írja Perrette a…..
Nem vagyok kárörvendő, véletlenül se. Nem lesz attól jobb hely ez az ország, hogy Demcsák Zsuzsa végre méreteset perecelt. De a jelenségről érdemes beszélni. Már csak azért is, mert ez az ember még bukni sem tud tisztességgel, eljátszotta, hogy ő mond fel. De ezen az előzmények ismeretében már nem…..
AnnaKarenina 2017.09.21 07:56:04
@hopp11: Teljesen egyetértek. Szerintem már kínos, amit D.Zs.-vel művelnek, az M1-en, stb. ezerszer gyengébb riporterek vannak Marsi TV2 zsoldos Anikóig. Igen, lehet irritáló, hogy az igényszintje a magyar átlag felett van, és az valóban irritáló is, ahogy ennek párszor hangot adott.
D.Zs.-nél sokszorosan kártékonyabb emberek vannak jelen a médiában, a közéletben, és most úgy tűnik sok minden másért is D.Zs. viszi el a balhét. Sosem kedveltem különösebben, de visszataszítónak találom ezt a napi demcsákozást.
Amúgy azt sem ártana figyelembe venni, hogy az ATV nagyon is kezd elfordulni a korábbi kritikus hangvételtől, csupa bulvárember özönlött be hozzájuk, Hajdú Péterrel az élen. Ha van tehetségtelen riporter, műsorvezető, akkor ő az, mégis D.Zs. a közellenség. Szerintem mindenki vegyen vissza, mert nem lenne szabad valakit ennyire eltaposni és uncsi is.
Tisztelt RTL Klub! Ebben az esetben meg kell jegyeznem, hogy a megszólítás pusztán udvariassági fordulat. Az RTL és társcégei nem érdemesek sem tiszteletre, de még arra sem, hogy többként tekintsünk rájuk, mint amik: erkölcstelen és etikátlan, népbutító bűnszervezetek ezek, a vezetőik pedig a…..
Nekünk még szerencsénk volt, mert rokonaink dolgoznak a Honvédben és úgymond "gyorsan" sorra kerültünk. Tisztelt Praxis!   Húgom a MÁV háziorvosi ügyeletére ment be, ahol arra panaszkodott, hogy szúr az oldala. Mar ott is annyit várt, hogy már nem bírt menni. Az orvos vakbélgyulladásra…..
AnnaKarenina 2017.05.08 20:07:35
@Greg24: Remélem, ez irónia volt a részedről.

A sürgősséginek pont úgy kellene működnie, ahogy az amerikai sorozatban láttuk (Vészhelyzet), szinte azonnali vizsgálat, diagnózis, továbbítás a 24 órában működő kórház megfelelő részlegére, ha az idő sürget, életmentő beavatkozás elvégzése.
Pár éve a gyerekemet is a Honvédban műtötték vakbélgyulladással. Éjjel 2-kor mentünk be, nagy fájdalmai voltak. (Előzőleg napközben megjártuk a Nyírőt, ahol felvették volna azzal, hogy megfigyelik és mivel sebészeti osztályuk nincs, mentőt hívnak szükség esetén. Ezt mindketten visszautasítottuk, mivel abban az évben a Péterffy-ben ezt már végigcsináltuk, visszacsillapították a gyulladást. A Nyírőben mondtuk, hogy mentőt mi is tudunk hívni, értelmetlen; ebből volt még kisebb konfliktus a Honvédban, mert hogy ugye saját felelősségre jött el.) Várakozás után a Honvédban megvizsgálták, a tünetek egyértelműen vakbélgyulladásra utaltak, hajnalra bekerült a megfigyelőbe. Délelőtt hosszas UH, végül egy medika nem adta fel, és megtalálta a rosszul helyezkedő gyulladt, heges vakbelet, kivették.
Mindenkinek azt ajánlom vakbél-ügyben, amit egy sebész mondott: a legkisebb gyanúra ki kell venni, mert belehalhatsz.
AnnaKarenina 2017.05.09 02:14:03
@Katoci: Pedig bármennyire is hihetetlen, a sürgősségi osztályok azért léteznek, amit az említett sorozatban láttunk. De nem, nem várom, hogy Mo.-on így legyen, mert az eü.-szervezésben is rettenetesen le vagyunk maradva.
Az életveszélyről pedig az jut eszembe, hogy nem olyan régen történt: "Vathy Zsuzsa (Lázár Ervin felesége) influenza elleni védőoltást adatott be magának, amitől rosszul lett, a kórházban hosszú órákon keresztül várakoztatták, és mire ellátták volna, már nem tudtak rajta segíteni, összeomlott a keringése. Ez történt. Ma, Magyarországon, Budapesten, a Honvéd kórházban."
AnnaKarenina 2017.05.09 16:08:36
@Főgebra: Próbáljatok leakadni arról, hogy a példa kedvéért felhoztam a Vészhelyzetet. A sürgősséginek az a CÉLJA, hogy leválogassa az eseteket, kiemelje a halasztást nem tűrő eseteket, ellássa a kisebb, de azért kezelést igénylő eseteket, hogy azok ne terheljék a kórházi osztályokat. Ez szervezési kérdés. Ennek hiányában szinte felesleges sürgősségi osztályokat fenntartani.
@she_wolf: Ha jól elolvastad, a több órás KÓRHÁZI várakozás alatt került olyan állapotba, hogy már nem lehetett segíteni rajta.
Az oltásellenes baromságokat meg máshol terjeszd, nézz már meg néhány statisztikát, hova fejlődött az oltások révén a járványhelyzet.
Pán Péter-szindrómás bumeráng fiatalok habzsi-dőzsiznek a papabank támogatásával a mamahotelben. Egyre többen vannak, akiket érint a jelenség, és egyre kevesebben vannak, akik még csodálkoznak ezen. Mégis, időről időre az arcunkba tolják a legfrissebb felméréseket. Megvan rá az okuk. Ez is egy…..
AnnaKarenina 2017.03.25 17:49:19
@kvadrillio: Nem gondolhatod komolyan ezt. Az influenzavírusokkal szemben mindig egyrészt a kisgyerekek, a fiatalok védtelenebbek, mert még kevés vírussal találkoztak, másrészt meg az idősebb, legyengült, vagy krónikus beteg emberek. A vírusok meg mutálódnak maguktól, így megy ez.
AnnaKarenina 2017.03.25 18:23:05
@WiteNoir: Az életben meg kell próbálnunk jól érezni magunkat, és valami hasonlót biztosítani legalább a közvetlen környezetünknek. Ehhez hozzátartozik az értelmes, szívesen végzett munka, a tudás, a természet, a jó ételek, a jó könyvek, filmek, a sport élvezete, az utazások. Gyerekek flnevelése. Hedonista-e vagy sem, de ha ezeket tudod magadnak biztosítani, hidd el, egész jó élet lehet, értelem nélkül is. :)
Legalábbis ezt ígérte az egyik celebpár profi fele, ha minden igaz, Vastag Csaba (de lehet nem jól emlékszem, összefolytak az arcok egy idő után - Update: Simon Kornél mondta, elnézést) a TV2 mai sajtóeseményén, ahol bemutatták a tavalyi év legnézettebb tévéműsorának bizonyuló Nagy Duett új évadában…..
Hujber Feriről valószínűleg egy ország gondolja azt, hogy elment az esze. A minap két interjúban is előadta teóriáját arról, hogy Jézus valójában nem halt meg, mindössze egy színjáték történt. Bár ez egy politikai blog, néha muszáj foglalkozni a közélettel is. Hujber Feri ugyanis két napra az ország…..
Miközben Magyarországon – egyelőre – alkotmányos jog az abortusz, a kormány megüzente a nőknek: nem nézi jó szemmel ezt a “túltolt” liberalizmust. Hivatalosan ugyan nem büntetik a terhességmegszakítást vállaló intézményeket, ám igen csinos összeggel jutalmazzák az abortuszt megtagadó kórházakat.…..
AnnaKarenina 2017.02.16 06:37:21
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: @Pampalini13: Majd ha az urak néznek olyan helyzettel szembe, amikor erőszak miatt esnek teherbe, vagy beteg magzatot hordanak a méhükben, esetleg saját maguk is belehalhatnak a terhességbe, vagy csak egyszerűen nincsenek abban a helyzetben, hogy egy gyereket (igen) rendesen felneveljenek. Addig maul halten!
Az állam alattomos módon erőlteti ezt a szentfazékságot, bár, hogy mit tudnak kezdeni azzal a sok kis leendő közmunkással, hacsak be nem vezetik újból a jobbágyságot.
Van az amerikai jogrendszerben egy rendelkezés, amelynek az a neve, hogy “stand your ground”. A magyarul talán jogos önvédelemként fordítható törvény lényege, hogy megengedett a normálistól, sőt a jogszerűtől eltérő eszköz használata, amennyiben valakit vélt vagy valós fizikai veszély fenyeget...
AnnaKarenina 2017.02.04 20:27:01
Max. Lord Valdezzel tudok egyetérteni, Trump bizonyos dolgokat felismert, és kihasználta, ugyanezt éljük kicsiben ov-vel. Trump természetesen megnyerhette az amerikai választásokat erre építve, de kihozni semmi jót nem tud belőle. Amerika sem tud bezárkózva fellendülni, eddig is abból éltek jól, hogy a világ nagyobb részét kizsákmányolták. Egy olyan helyzetben, amikor a világ globális problémákkal küzd, amik az emberiség létét veszélyeztetik a Földön, Trump és a trumpfélék még mindig ócska ígéretekkel és félelemkeltéssel szereznek hatalmat, amit aztán egyáltalán nem a dolgok rendbe tételére használnak, hanem tovább súlyosbítják a válságot. Trump pl. tagadja a klímaváltozást, ahelyett, hogy az USA erejével azon lenne, hogy javítsanak ezen az állapoton. Mindenki meg van hökkenve az újkori népvándorláson, bezárkózna, de mégis mit gondolnak, az emberiség egy nagyobb része csendben éhen hal, hogy senkinek se okozzanak gondot? És akkor még nem tettük hozzá a nagyhatalmi játszmákból következő vészhelyzeteket.
Mexikó: megadta az árát az USA-val való együttműködésnek, amikor megpróbálta a rajta keresztül áramló kábítószerkereskedelmet saját területén belül akadályozni, szerintem nem volt érdemes.
Egészségügy: Obama éppen, hogy ki akarta terjeszteni a jogosultságokat, saját országa nem ment bele.
Igen, új világrend kellene, ami az emberiség globális érdekeire van tekintettel, de az is biztos, hogy az nem a saját nacionalitásunkba való bezárkózás útján fog létrejönni. Sem a liberális értékek eltiprásával. Amit itt ti mondtok többségében, aszerint az egyik élet lehet értékesebb a másiknál. Hát ez az, amiben totálisan nincs, nem lehet igazatok.
Ami viszont szerintem igaz, hogy a kapitalizmus nem lehet megoldás a világ problémáira, ahogy egy milliárdos sem a kisemberek dolgaiban. De ahogy én látom, még mindig Európa a világ jobbik része, az igazi polgári, civil hagyományai és értékrendje alapján, amit éppen Trump itteni követői erodálnak.
Méghozzá egy békítő realityt. A képernyőre több mint egyéves szünet után visszatérő Jakupcsek a Blikk szerint tavasszal "egy egyedülálló, érzelmekkel teli műsorral rukkol elő, amelyben emberi sorsokat és kapcsolatokat ismerhet meg a néző", a címe pedig Egymás szemében lesz. A koncepció szerint…..
AnnaKarenina 2017.01.27 23:55:17
@Tesztelo.hu: A Sztárban sztár-ban Hajósnak ez volt az egyetlen mentsége, mármint, hogy megbízhatóan lehetett számítani a szarkasztikus humorára. De ki is lépett a dologból, szerintem igen kínos volt ez neki. Most van/volt neki Dalfutárja, nyilván ezért ment át. Politikailag sosem akart elköteleződni, más kérdés, hogy ebben az országban -szerintem- tisztesség dolga a fideszt megvetni. (Sztárban sztár kicsi változatban van most Csobot Adél, akinek inkább azért kellene fizetni neki, hogy semmit, de semmit ne mondjon azon a frekvencián, amit ő használ, amúgy sincs benne semmi értelmes, Pély Barna, néha ő is zavarban az egésztől, bulvár-Liptai-másodpéldány Szomszédok Anita és a joviálischkodó Rákóczi Ferenc. uhhh)

Jakupcsek értelmes nő, de nem emlékszem arra, hogy csajos csacsogáson kívül mást is hallottam tőle, bulvár-kategória.
Pedig még politikában sem kell utazni, ld. a kitűnő Veiszer Alinda beszélgetős műsorai.
AnnaKarenina 2017.01.28 00:29:09
@Zed is not dead yet: Igazad lehet, JG arroganciája átjön a képernyőről is. Veiszer Alindát azért említettem, mert jól és kreatívan is lehet beszélgetős műsort csinálni, értéket teremteni. JG megelégszik azzal, hogy egy-egy témáról teljesen felejthetően elcseverészik ismertebb, vagy kevésbé ismert emberekkel. Uncsi.
Tisztelt Ő I!Karcsi vagyok Budapestről. Lakást adok ki albérletbe. Olvastam az "Ezek nélkül ne írd alá a lakásbérleti szerződést!" cikket: link.Abban azt írják, hogy a közös költség felújítási alapba fizetendő részét a bérbeadónak kell fizetni és nem a bérlőnek. Hadd kérdezzem meg, hogy ezt milyen…..
AnnaKarenina 2017.01.07 17:03:02
@Jakab.gipsz: Éppen, hogy nem közömbös, hogy miért fizet. A bérleti díj (jó esetben - adó) tiszta bevétel a tulajdonos számára. A bérlő számára olyan lakást kell kiadni, ami "működik", vagyis biztosítva van benne a lift, a szemétszállítás, a külső (közös helyiségek) takarítása, karbantartása, stb., amit általában a közös költség tartalmaz. A bérlő fizeti a bérleti díjat és a konkrétan általa felhasznált rezsiköltségeket: áram, víz, fűtés, gáz. Sajnálatos, hogy a jogszabályok nem rendezik egyértelműen a kérdést, vagy megállapodás tárgyává teszik, hiszen a közös költséget akkor is a tulajdonosnak kell fizetnie, ha nem adja bérbe a lakást. A bérlőknek kellene általánosan kiküzdeniük azt, hogy a tulajdonlással együttjáró fizetési kötelezettségeket ne velük fizettesse a tulajdonos.
Én lennék az utolsó, aki azt várná, hogy egy retro-hangulatú, romantikus musical fogja lenyűgözni - de ugyanígy álltam egy látszólag a sportfilmes dramaturgiát másoló jazzdobos-felemelkedéstörténethez is, amelynek révén megismertem Damien Chazelle-t. Ennek megfelelően pedig már alig vártam, hogy a…..
Az a helyzet, hogy ezt az X-Faktor dolgot ideje lenne elfelejteni. 2016-ot írunk,ha tehetséget akarok hallgatni, ott a YouTube, csak győzzem élettel. A csillivilli körítés, a nagy díszlet, a szavazattarhálás és a mentorok, azaz a parasztvakítás része a dolognak, amitől tulajdonképpen tévéműsor…..
Magyarországon az abortuszok számának csökkenése örömre ad okot sokaknak. Orbán Viktor saját sikerének érzi, ami persze egy demográfiai folyamat eredménye. De föl kell tennünk a kérdést, az abortusz maga rossz dolog? Jó, ha csökken?..
AnnaKarenina 2016.11.17 15:37:33
@Ad Dio: Egyáltalán nem olyan nehéz meghatározni, hogy mikortól ember az ember: amikor megszületik. Akkortól lesz képes -megfelelő gondozással, neveléssel- emberként létezni, a levegővételtől kezdve a bonyolultabb tevékenységekig. A magzat élőlény, de mivel speciálisan (és általánosan) valakinek a testében fejlődik, addig annak a valakinek a része. Ti azt a jogot vitatjátok el, hogy annak a valakinek felelős döntése lehessen abban, hogy tudja-e vállalni a minimálisan 18 évig tartó gondoskodást, nevelést. Valamilyen magasabb erkölcsi értékekre hivatkoztok, pedig csak emberi értékek vannak. Ilyen például a felelősségvállalás. Mert titeket aztán egyáltalán nem érdekel, hogy a magasabb értékek elismerése mellett megszületett gyermekeknek mi lesz a sorsa. Erkölcsös-e részetekről ez a magatartás? Nem. Ti nem hozhattok egy másik ember helyett döntést az ő életére vonatkozóan. És ezzel kapcsolatban egy sort sem írtok vagy válaszoltok.
AnnaKarenina 2016.11.17 16:26:42
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Szóval elküretelsz? :) Látod, csak véleményt írsz, nincs semmi érv. Egyébként fogalmam sincs, mit kifogásolsz a megfogalmazásomban. Az elefánt is akkortól elefánt, amikor megszületik, nem csak az ember akkortól ember. Addig magzatok, az élet lehetőségei.
Örülök, hogy nem találkozunk többet, egy vagy a mások életébe beavatkozni akaró emberek, felelősség nélkül szájtépők közül.
AnnaKarenina 2016.11.17 16:40:59
@Ad Dio: Támadó? :) Ugyan már. Feltettél egy kérdést, én leírtam, mit gondolok erről, és a saját nézeteiket másokra erőltető emberekről. Támadási ügyben fordulj Kovács Nocraft Józsefnéhez. :)
AnnaKarenina 2016.11.15 06:11:52
@Beáta Rigóné Szilágyi: Szerintem is tiszta irónia. Baj, ha esetleg ő nem tud róla. :) Pláne, hogy egy ilyen irdatlan bakit követően (ld. Várhegyi "méltatása")
AnnaKarenina 2016.11.15 06:17:08
@Ballib cenzúrázók réme 18:
Olyan vicces, hogy a ballib médiát akarja lejáratni azzal, hogy hírt adott egy bírósági ítéletről. Tetszik azt érteni, hogy nem ők mosdatják, hanem született egy bírói ítélet? :)

"A Fővárosi Törvényszék pénteken kihirdetett ítéletében ugyanis kimondta, hogy a (nevében legalábbis) Tények című műsorban valótlan állításokat híreszteltek az üzletemberről, és ezzel megsértették jóhírnevét, magánélethez és a magántitok védelméhez fűződő jogait.
A bíróság külön kiemelte, hogy az országos csatorna tendenciózusan szerkesztette, csoportosította a Spéderre nézve sértő állításokat, hogy egy pénzéhes, mindenkit eltaposó bankárnak ábrázolja. A szakmai szabályokat és az alapvető médiaetikát felrúgva eközben Spéder családjára, egészségi állapotára is minősíthetetlenül személyeskedő megjegyzéseket tettek, de a bíróság szerint súlyos következményei lehettek volna annak is, hogy a Spéder által akkor még irányított bank „toldozására-foltozására” célozgattak, ami megrendíthette volna a pénzintézet helyzetét." Nu vot. :)
Egyre nehezebb teli gyomorral követni a TV2 sajtótörténeti mélyrepülését, de hiába próbáljuk tényleg leszarni azt, amit Szalai Vivien és csapata művelnek a Tényekben, egyszerűen vannak olyan dolgok, amik mellett egyenes gerincű ember képtelen szó nélkül elmenni. A 24.hu szúrta ki (mondom, mi…..
AnnaKarenina 2016.11.15 05:46:32
"Hogy pontosan milyen helyzetekben érték tetten az orosz titkosszolgálatokat, arról nem sokat beszélnek az európai vezetők. Jó általános képet ad viszont a BIS nevű cseh titkosszolgálat éves jelentése, ami szeptember elején jelent meg.
Eszerint „az orosz kémek komoly rendszert építettek ki szimpatizánsok bevonásával, és ez veszélyt jelent az ország stabilitására, mert manipulálják a cseh társadalmat és a politikai környezetet”. A cseh elhárítás szerint az orosz ügynököknek hat fő feladatuk van /itt csak kettőt idézek/:
Gyengíteni a cseh sajtót manipulatív propagandaanyagok becsempészésével, kommentekkel.
A cseh közvélemény manipulálása a tények relativizálásán keresztül. A fő üzenet az, hogy „mindenki hazudik”." stb. Ezt látjuk itt is a fidesz védelmében.
Hányadék, amiket ide okádnak a fidesznyikek és pártolóik, amikor relativizálni próbálják az Index szavahihetőségét, amikor Vona "megvédését" felróják, hiszen a legcsekélyebb értelemmel is fel lehet fogni, hogy nem Vona politikai vonalát védik, hanem a fidesz aljasságát és az őt kiszolgáló médiát mutatják meg az ő valójukban. Hiszen a fidesznek nem Vonáék vállalhatatlan politikai nézeteivel van bajuk, hanem azzal, hogy nem paríroznak már a fidesznek. Hát nosza, kenjünk rá valamit, libsi mégsem lehet, akkor legyen ő homoszexuális. Mindez persze elég kontraproduktív, viszont arra remekül felhasználható, hogy a még valóban objektív tényeket felmutatni akaró újságírásba belerúgjanak, ne má', hogy a Vonát is megvédik, holott az elemi tisztesség dolga, hogy baromságokkal nem üldözünk embereket. Más példának ott van a hvg-s újságírónő, aki dokumentálja, hogy az ellene felhozott vádak hazugságok, és még arra sem veszik a fáradságot, hogy egyáltalán beazonosítsák.
Amúgy meg folyamatos a fidesz-daráló, ahogy az mdf-től, a kisgazdáktól megszabadultak, minden konkurenciát kiirtanának, és hát nem a politikai elveik miatt, csak a hatalomért és a pénzért. Aki ezt még mindig nem látja, az teljesen hülye, vagy rendesen megfizetik ezért.
VV Zsófi sírva, VV Viki döbbenten vette tudomásul, hogy lemaradt a 12 millióról, lakásról, autóról, nyereményútról. Egy százalék különbség is alig volt a két döntős között. A sok ülvöltözéssel tarkított finálét itt közvetítettük...
Sokan szenvedünk „kincskeresési mániában”, én magamról nem is tagadom. Leendő kincstáramnak egyik ékköve egy Otto Wagner tervezte karosszék lesz. Az a fajta, amit a bécsi királyi takarék tanácstermébe tervezett. Ilyen csoda karosszékem még egy ideig nem lesz, de Otto Wagner…..
Kordonbontással összekapcsolt sajtótájékoztatót hirdetett csütörtök délutánra a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom a Szabadság téren álló szovjet hősi emlékmű elé. Az ötórai kezdés előtt a televíziós stábok annak rendje módja szerint elfoglalták helyüket az…..
AnnaKarenina 2014.04.27 11:36:34
@Sárga Pecsenyekacsa: Csak a tényszerűség kedvéért. Mo. olyan ország volt, ahol 1938 óta voltak zsidótörvények, ahol a tanulástól kezdve, a házasságon keresztül az egzisztenciális ellehetetlenülésig korlátozták a zsidókat. 1939-ben vezették be a munkaszolgálatot, ami aztán 1943-tól a 2. magyar hadsereg oroszországi részvételével a zsidók számára "rendes" kivégzési módszert jelentett. A német megszállásra 1944.03.19-én Mo. kétségekre okot adó politikai viselkedése miatt került sor (béketárgyalási kísérletek az angolokkal), ugyanakkor a rendkívül ostoba Horthy a hivatalában maradt, vagyis a magyar államiság nem sérült, szimplán eltűrte a németek intézkedéseit és saját szervezeteivel (csendőrség) azt meg is támogatta. 1944.10.15-től kezdve a nyilasok már nyíltan gyilkolhatták a zsidókat, a németek meg készülhettek a még Németországon kívüli katonai ellenállásra az oroszok ellen. Bármennyire is tagadni akarják, az tény, az oroszok ellenséges területen harcoltak és felszabadították Mo.-ot a fasizmus alól. Mint mindennek, ennek is ára volt, amit Mo. nem is tudott volna elkerülni, mert a nagyhatalmak már döntöttek K-Európáról, de mérsékelni még tudott volna, ahogy pl. Románia is tudta az utolsó pillanatos kiugrásával. Ezek a szomorú tények, akik ebben nem látják a magyar politikai felelősséget, nem is akarják. Pedig volt nekünk egy Teleki Pálunk, aki -pedig részese volt a zsidó törvények elfogadásának- már 1941-ben a búcsúlevelében mindent elmondott, amit Mo.-nak ma is tudnia kellene:
"Főméltóságú Úr!
Szószegők lettünk – gyávaságból – a mohácsi beszéden alapuló örökbéke szerződéssel szemben. A nemzet érzi, és mi odadobtuk becsületét.
A gazemberek oldalára álltunk – mert a mondvacsinált atrocitásokból egy szó sem igaz! Sem a magyarok ellen, de még a németek ellen sem! Hullarablók leszünk! a legpocsékabb nemzet.
Nem tartottalak vissza.
Bűnös vagyok."
Ide jutottunk. Csak egy halvány félmosolyra tellett tőlem, amikor bejelentették, hogy Spielberg és Tom Hanks újra együtt fog dolgozni. Pedig a kiváló rendező ennél sokkal többet érdemel, hiszen fantasztikus filmeket alkotott korábban, azonban őt is utolérte Hollywood rákfenéje: a…..
AnnaKarenina 2014.04.25 22:13:51
@AnnaKarenina: Jurrasic
A Szombat esti láz nem kifejezetten az a műsor, amivel papíron a 18-49-es korosztályt meg lehetne fogni. A fiatalokat akkor sem érdekli annyira a versenytáncosok és lelkes vagy annak hazudott celebek szambáznak át a képernyőjükön, ha Tóth Gabi csöcsei kivillannak a nagy…..
Az Ember, Akinek A Farkától VV Zsófi Hidegrázást Kapott, azaz VV Ádám esett ki a VV6-ból a nagyszájú VV Aurélió ellenében. VV Ádám pályája a villában elég egysíkú volt, meggyújtotta a fingját, részegen többet volt meztelen, mint nem, és minden villalakó nőt szeretett…..