Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ALIENwoods

15 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy látszik a nyár beköszöntével kívánja a törődést az autó.Már előző nyáron is gyanús volt, hogy mitől hangos a ventilátor bekapcsolt klímánál. Gyanakodtam már a klímakompresszorra, vagy a radiátor ventilátor motorjára, míg végül a témának utána youtubeozva előbukkant az alábbi:   Még a…..
Vásárlás óta akadozott a jobb hátsó ablakemelő (cikksz: 51723327). Eleinte még le lehetett húzni, igaz erősen tekerni kellett a kart, de idén véglegesen meg adta magát, és csere érett lett.Az, hogy mitől tud elromlani egy manuális ablakemelő orsó rejtély. Talán szándékos alul tervezettség, spórolás…..
A tavaly májusi csomagtér mikrokapcsoló csere sikeres volt, ám rövid idő múlva a "Hatchback open" felirat kezdett bevillanni minden kisebb döccenőnél, kátyűnál. Éreztem, hogy valami nem stimmel a korábbi fixel. Valahogy túl szép olcsó volt ahhoz, hogy igaz legyen a mikrokapcsoló cseréje.A probléma…..
Grande Garage Meriva a bátor 2019.05.12 21:35:38
Van az úgy, hogy hiába jár az ember benzines autóval, mégis dízelt szerel mindennap. Erre tökéletes példa a rokonság egyik Opel Merivája, melybe a Z17DTH-s motor került, azaz olyan fődarabokkal rendelkezik mint, kettőstömegű lendkerék, turbó, EGR szelep, porlasztó csúcsok, adagoló, klímakompresszor.…..
(Update: a zár szétszedésénél fokozottan figyeljünk a műanyag tartó elemekre, mivel minden kis tüske számít. )Határozottan emlékszem, hogy ősszel mikor megvettem a Puntót, még működött a csomagtér világítása.Ahogy jött a hideg télies idő ez a működés szépen akadozott majd megszűnt, és a csomagtér…..
Ma az apróbb de annál idegesítőbb elemekkel játszottam:- hátsó ablaktörlő teljes szakaszon töröljön: kitört a 3 ablaktörlő motort tartó csavarból az 1-k - középső visszapillantó és belső lámpa csavarjait újrahúztam, h kevésbé rezegjen, és h utóbbi azonnal világítson - utóbbihoz ehhez az is…..
Fa mellől és 200 huf alkatrészel gazdagabban csak az alábbi  Hiba jelenségek vannak: kormány remegés fékezéskor is remeg nagy kormány holtjáték fogy a hűtővíz akadó váltó   ..
Mivel a hátsó kalaptartó tálcát támasztó két, egyben hangszórót tartó elem idővel meggörbült így a kalaptartónak 1-2 cm mozgási helye van. A rövid tengelytáv + utak miatt előszeretettel fel-felcsapódik minden közepeebb kátyún, amit már úgy se tudsz kikerülni. Erre megoldásnak roló beépítése jutott…..
A kocsin a balhátsó lámpa két csavaros rögzítő füle már a vásárláskor is törött volt. Annak ellenére, hogy mindkét csavar rendelkezik alátéttel, rendre az utána vásárolt utángyártott lámpa is idővel eltört, pedig nem, nem voltak se túl erősen, se túl lazán meghúzva a csavarok. Hogy ne rajtam…..
  Üdv! Van egy swiftem, megpróbálom életben tartani...
szirszarjaim Lego 8846 Tow Truck 2014.09.24 08:00:00
Hogy ne csak más készleteiről legyen szó, mutatok végre valami sajátot is. Amikor arról írtam, hogy milyen klassz volt megszerezni egy gyerekkori kedvencemet, vagy újra összerakni a gokartot és a helikoptert, nem beszélve a nagyvadról, nem gondoltam, hogy ennyit kell várnom az utolsó darabra, amire…..
Tartva magunkat ahhoz a szokásunkhoz, hogy játéktrailert csak akkor linkelünk, ha kiemelkedően überfasza vagy kiemelkedően wtf, jöjjön az utóbbi kategória egyik képviselője. A We Dare című wii-s rettenet a Ubisofttól érkezik még idén és csak Európába, újraértelmezve a…..
ALIENwoods 2011.03.01 00:24:32
Steve Ballmer bejelentette, hogy év végéig egy rakás Windows 7-es tablet kerül piacra. A Microsoft állítólag több partnerrel is együttműködik a kütyük kifejlesztésében, így a Dellel, az Asussal, a Sonyval és a Toshibával.Jól látjátok, a HP már nincs a listán, pedig korábban…..
retroReplay Level-R 2010.07.13 15:21:00
Nem, a magyar játékfejlesztés nem állt le. Él és virul, ahogy erre a Level-R is a legszebb példa. Az Invictus Games-től már megéltünk olyan nagy címeket, mint az 1NSANE, Street Legal, széria és a Cross Racing Championship 2005, mely után MMO fejlesztésébe fogtak, de nem kell…..
retroReplay Sniper: Ghost Warrior 2010.07.09 10:06:15
Nos én aktívan tolom ezt a játékot, és bevezetés képpen annyit modnok róla, hogy hihetőbbnek éreztem a dzsungel feelinget mint a Crysisban.És ez még mindig "csak egy"  City Interactive-s FPS. Grafika témában elsősorban azt nézem, hogy hihető legyen, és beletudjam…..
retroReplay Játék a detailen túl 2010.06.28 00:11:44
Detailen legtöbbször egy játék grafikájának a kidolgozottságát részletességét szoktuk érteni.A korszak hajnalán, a gépek számítási teljesítménye, nem volt megfelelő a valósághű rézés 100%-s visszadásához. Na de miről is beszélünk?A korabeli gépek tökéletesen…..
A régebbi játékok azért is fontosak mert sokan ezeka lapján próbálnak elindulni napjainkban és első játékprogramjuk valamelyike ezen régi játékoknak a feldolgozása.A [REC] -The Game nem ez a játék. A Rec egy garázsfejlesztő csapat leendő játéka. Igazából nem találtam meg,…..
retroReplay Press START! 2010.06.15 17:33:00
Üdv mindenkinek!Ezen blog azért jött létre, hogy a Day Of The Tentacle-s időgépünkbe beszállva, visszarepüljünk kicsit és újrajátszuk/teszteljük/elemezzük régi kedvenceink egészen a 2000-s évig bezáróan. Foglalkozni fogunk remakekkel és igény szerint a folytatásról is…..