Regisztráció Blogot indítok
Adatok
regyu

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyszerű ez a Primavera fesztivál, évente rendszeresen van egy hét, amikor legalább egy-egy olyan operaelőadást is meg lehet nézni - utazás nélkül - , amelyik vidéki színházi műhelyekben készült. Tudva, hogy csak kétszer fogok ráérni (csütörtökön nézem a szegedi Trubadúrt is), elmentem már a…..
Új MÁV blog Vác-Bp expressz 2010.02.08 10:52:28
A MÁV-nak egy hét alatt sem sikerült gatyábaráznia a közlekedést a váci vonalon, holott ez az egyik legnagyobb forgalmú és mellesleg állítólag nyereséges elővárosi vonalak egyike. Mindig van valami, amire a káoszt fogni lehet. Pedig szerintem (és ide a követ vállalom) normális,…..
regyu 2010.02.10 14:06:39
Írtam ma egy levelet a Minisztériumnak, gondoltam ide is bemásolom, témáját tekintve abszolút ide illik.

Tisztelt Minisztérium!

Mint a MÁV felügyeleti szervéhez, ismét panasszal vagyok kénytelen fordulni Önökhöz, a vasút szolgáltatása és a kalauz méltatlan eljárása miatt.

Sajnos a vasút szolgáltatása a Vác-Budapest vonalon továbbra is csapnivaló, heti 2-3 alkalommal tapasztalok fél óránál nagyobb késéseket, de a ma reggeli produkciójuk minden eddigit alulmúlt. Ma, 2010 február 10-én Vácról igyekeztem be Budapestre, épp 7:58-kor megállt Vácon egy vonat, amire felszálltam, tekintve hogy megint elmulasztottak tájékoztatni minket arról, hogy a 7:58-as gyorsított személy mikor közlekedik. Kisvártatva jött a kalauz (ketten voltak), akik miután megmutattam a 21100 forintért vásárolt bérletemet, valamilyen pótjegyet kezdtek követelni rajtam, továbbá felszólítottak, hogy fizessek 900 forintot, mivel nemzetközi vonaton utazom, ami helyjeggyel vehető csak igénybe. Én erre nem voltam hajlandó, hivatkoztam arra, hogy én a 7:58-as vonatra szálltam fel (mely mellesleg kongott az ürességtől), ha rendesen közlekedne a személyvonat, természetesen arra szálltam volna. Ekkor megfenyegettek, hogy rendőrt hívnak, meghúzzák a vészféket és leszállítanak, ezután sem fizettem. Elmentek, majd kisvártatva visszajöttek, felszólítottak, hogy álljak ki a folyosóra, hiszen nem váltottam helyjegyet, nincs jogom ülni. E kérésüknek eleget tettem. Rákospalota-Újpesten vélhetően elromlott a vonat fékje (természetesen az utasokkal semmit sem közöltek, csak azt tapasztaltuk, hogy áll a vonat), kb. 5 perc várakozás után inkább BKV-val folytattam utamat, jelentős késéssel érve uticélomhoz.

Kérem ügyemben eljárni szíveskedjenek.

Tisztelettel: