Regisztráció Blogot indítok
Adatok
burkina

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meggyes Tamástól Bokros Lajoson és Hagyó Miklóson át egy mítosz és egy gondolkodásmód bukásáig: 2010-ben sokan buktak, és nagyot. Folytatjuk év végi listázásunkat: 2010 legelképesztőbb politikai karrierjei után az idei év legnagyobb bukásait gyűjtöttük össze. Íme! 5.…..
burkina 2010.12.27 08:30:16
@Szekuriti Blogger: "...annak a gazdaságpolitikának a cehhjét most fizetjük meg."
Jól elkeseredtem. Azt hittem, hogy az elmúlt 20 év elég volt annak a megfizetésére, legalábbis elegem van már a megfizetésekből.
Állítólag 1500-an voltunk. Vagy kétezren. Nem tudom, nem számoltam. De lehettünk volna többen is. Hisz egy olyan törvény ellen tüntettünk, ami ellen még a Magyar Hírlap is tiltakozik, márpedig ők nem a túlzott ellenzékiségükről híresek mostanában. Úgy látszik még Széles…..
burkina 2010.12.26 14:41:08
@Droli: „...én is több embert vártam volna egy ilyen tüntetésre. Mi lehet az ok, az emberek érdektelenége, közönye?”
1. Az emberek be vannak caratva. (Egyik smerősöm azért nem mutatkozott manyup-ügyben, mert esetleg meglátják a tv-közvetítésben, és jön az indoklás nélküli felmondás.)
2. Mindenki a másikra vár illetve gondolja, hogy nélküle is lesznek elegen.
3. Még mindig nem hiszik el, hogy amit látnak, az már valóság, és nem jönnnek finomítások.
Így dicsérjen meg az ember egy fideszest: pont tegnap délelőtt méltattam Lázár János mondatait, amelyekkel egyetértek, erre már aznap délután elsütötte az év eddigi legcinikusabb mondatát ("A jogállam megszilárdulásával az alkotmánybíráskodás ilyen széles jogköre…..
burkina 2010.11.05 17:59:05
@DeMarco: Hadd legyek én az első ilyen ismerősöd!!! 41 év munka után 100e alatti nyugdíjjal, 18e bankkölcsönnel. Amióta a szociális konyháról kedvező áron kapom naponta az ebédet, panaszom sincs. Fizettem az eü 300 Ft-ot - mikor bevezették - nem volt ellene kifogásom, arról nem tehetek, hogy megszűnt.
Egyébként soha nem szerettem másokat okolni, ha lett volna valamennyi ambícióm (nem volt), ma több pénzem lehetne. Vannak 100e-n fölüli nyugdíjas ismerőseim, ők addig tanultak, míg jobb fizetésük nem lett.
Ha fiatal lennék, a mai eszemmel továbbtanulnék, és máshol próbálnék szerencsét.
Azért a "nyomoromban" évente háromszor tudok fodrász-kozmatikust finanszírozni, valódi és egyetlen luxusom a net-előfizetés (a gépet nem én vettem). Szóval vannak ilyen helyzetűek (sajnos még rosszabbak is) nem kevesen, ki milyen társaságban forog, olyanokat ismer. Szia.
Sárdobáló A szabadság vége 2010.10.26 17:00:00
A cikkel ma reggel Horváth Andor Márton kezdett el vitatkozni.Ma a Fidesz eltörölte a szabadságot Magyarországon. Ugyanis a kormánynak nem tetsző Alkotmánybírósági ítélet után úgy döntött, hogy megváltoztatja az alkotmányt - egyúttal megfúrva a nyugdíjpénztárakról tervezett…..
burkina 2010.11.05 17:32:47
@Örülünk, Vincent?: Már elfelejtetted a neny-t? Legyen béke... Benned is!