Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bundili

0 bejegyzést írt és 161 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben idehaza Selmeczi Gabriella kirobbanó örömmel jelenti be a „nyugdíjvédelmi program sikerét”, s abban az értelemben feltétlenül igaza is van, hogy a kormány – meglepetésre - a magánpénztári rendszer elleni támadás során csak apróbb sérüléseket…..
Bundili 2011.02.01 20:46:59
@Ipari-antidepresszió: nagyon drukkolsz, ugye? Hát ez nem fog így működni, ki kell szépen várni azt a 4, vagy 8 évet, aztán meglátod, mi lesz! Nem kell félni, nem fog fájni.....
Nem a Facebookon nyerték meg a választást, de ott veszíthetik el a következőt.Érdekes koreográfia kezd kialakulni a Fidesz külföldi megítélésnek interpretálása kapcsán. Három szereplőnk van, akiket egy háromszög egy-egy csúcsaként is ábrázolhatnánk. Az egyik a Fidesz, ami…..
Bundili 2011.01.31 17:32:29
@gigabursch: egyetértek teljes mértékben. Hagyjanak minket békén, mi sem támadjuk őket még a legnagyobb disznóságaik miatt sem.....lenyelni pedig nem szabad a sértéseket.
Bundili 2011.01.31 17:34:33
@mocskostolvajbanda: honnan tudja,hogy mi a miniszterelnökük véleménye? Ha van neki, akkor mondja ő maga, amit nem tett meg!
Egyiptomban, nyugodtan mondhatjuk, forradalom van (akár sikeres lesz, akár nem). A hatalom már nem képes betartatni a kijárási tilalmat, a pártházakat a nagyvárosokban felégették, a rendőrség sok helyről visszavonult, a hadsereg lojalitása kérdéses. Miközben izgatottan követjük…..
Bayer Zsolti az európai hagyomány végét vizionálja abból, hogy az Európa naptárból kifelejtették a keresztény-keresztyén ünnepeket, ellentétben a muszlim, zsidó stb. vallási ünnepekkel. Ez valóban hiba. Az Európai Bizottság elnézést is kért érte, és azt ígéri megteszi…..
 Kinek mi jut eszébe Bayer Zsolt Madách-díjáról? Nekem Az ember tragédiája...  Az ember tragédiája Színházi kritika a "Faji Tárgyilagos" egykorú számából. Irta: Faj Lehel, két változatban ELSŐ VÁLTOZAT(A szerkesztőt tévesen úgy…..
Nagyon érdekes kezdeményezés jött létre az ismert közösségi oldalon. Egy csoport, mely a kormányt az MSZP-től óvja. Világösszeesküvésről beszélnek. És a szokásos: minden az MSZP hibája… (Magyar) komonisták urálják a világmédiát, még az olyan konzervatívnak…..
Deutsch Tamás minden hazai médiamegjelenése igazi csemege. Egyrészt olyan érzése van az embernek, hogy a Fidesz legkeményebb részébe néha visszatér az élet némi Viagra hatására, másrészt meg elszenvedi a vérbőséget okozó szerek tünetét: nehezen és lassan ébred. No, de ha…..
Mandiner blog Veni, vidi, Viktor 2011.01.20 10:45:00
Vörös Danny, a Magyar Nemzet jól targetált gerillakampányának arca   Orbán Viktor jött, látott - és győzött? - az Európai Parlamentben tegnap. Vagy legalábbis döntetlenre hozta a meccset, ami szép politikai teljesítmény egy hónap Magyarország-pofozás után. A…..
Bundili 2011.01.20 15:45:18
@valasz a KE-nek: Hát ez pontosan így van! Nem tudom, miért fáj egyeseknek, hogy a magyar miniszterelnök végre határozottan kiáll és zsebreteszi a nagy európa hangadóit? Végre nem sunnyognunk kell a világ előtt, bármennyire is egy-két külhonban élő hazánkfia szeretné!!!
Gulyásdemokrácia Megsértettek? 2011.01.19 13:37:00
Orbán Viktor szerint az EP-ben megsértették a magyar népet, amikor a kormányt diktatorikus hajlamokkal vádolták. Nem tudom, megkérdezte-e erről az egész magyar népet, én személy szerint mint a fent nevezett csoport egytízmilliomoda, a következő klasszikus politikai idézetet fűzném…..
Fideszes körökben nagyon hamar közkeletűvé vált az a magyarázat, miszerint egy előre kitervelt, központilag megszervezett lejárató akcióról van szó. Ennyire nem értik, hogyan működik Nyugat-Európa. (Fotó: hetivalasz.hu) Ma délelőtt Orbán Viktor az Európai Parlamentben…..
Péntek este a Kossuth téren a médiatörvény elleni tüntetésen újra meggyőződhettünk arról, hogy a magyarok nem várják a sült galambot, ha valami nem az ő szájízük szerint történik. Ha már a politikai kontrollra a Fidesz 2/3-os választási győzelmét követően csak…..
Bundili 2011.01.17 13:08:32
@pucros: hülyeségeket beszélsz. Nemcsak a magyarok lázadoznak, hanem a franciák, angolok, svájciak is, ha megvan az okuk. Nekünk a Gyurcsány éra alatt bőven volt okunk lázadozni, nemcsak a hazugság, hanem a mértéktelen lopások ellen is. Hiába lázadoztunk, nem jutottunk semmire vele. Egyébként nem csodálkoznék, ha az ÖCO is szervezne egy jó kis tüntetést a kormány mellett! Miért is ne? Pláne,ha már ennyire szeretünk lázadozni!!!
(Köz)szempont Valami változott 2011.01.15 11:53:04
Tízezer ember. Hozzávetőlegesen ennyien voltak kint a Kossuth téren péntek este, hogy voksukat letegyék a sajtószabadság mellett, a médiatörvény ellenében. Tízezer ember. Legalább ennyien vannak ma Magyarországon, akik úgy gondolják, a Kormány rossz döntést hozott és egy olyan…..
  „Érdekli Önt a valóság? Tudni akarja, kik a barátai és kik az ellenségei? Olvassa a Magyar Demokratát! Itt minden kiderül!” – ezzel a hibátlan szlogennel hirdeti a szerdai Magyar Hírlap Bencsik András hetilapját. Nehéz szóhoz jutni egy ennyire…..
Michael Knight Mi a vektor, Viktor? 2011.01.13 11:05:00
Egyáltalán nem nyílegyenes politikai irány az, amihez a kormány ragaszkodik. Az egész kormányzás ugyanis nem tűnik másnak, mint egy rögeszmés, makacs ragaszkodásnak ahhoz, hogy csak ne a gyurcsányi úton. De hogy mégis merre, azt még mindig nem tudni.Csak részben tudok egyetérteni…..
Ha a magyar gazdaság úgy fog teljesíteni, ahogyan azt Orbán és Matolcsy ígérik, ők, valamint az egész ország kétszeresen is megdicsőül. Ám ha mégsem leszünk sikeresek, az európai fősodorral való szembefordulásunkat is kétszeresen fogják büntetni. (Fotó: MTI) Nagyon sok…..
Ha az okokról és a lehetséges következményekről el is térnek az álláspontok, tapasztalataim szerint azt még a kormányzati szereplők sem vitatják, hogy 2010 utolsó két hónapjában valami megváltozott: megtört a Fidesz korábbi lendülete, támadások kereszttüzébe kerülve…..
Bundili 2011.01.13 10:16:07
@Pénteken gyere a tüntetésre a sajtó szabadságáért!: na gratulálok, menjetek csak és tüntessetek Konrád, Haraszti, Fischer, Schiff, Lendvai és hasonszőrű barátaitok mellett! Vajon mit jelent nektek a sajtószabadság? Gyűlölködést, hisztériakeltést, vagy azt, hogy gyerekeitek este micimackó helyett vetkőző hölgyeket és urakat nézegessen a tv-ben? Mitől óvjátok a sajtószabadságot? Jó lenne, ha pontok szerint meg is magyaráznátok, hogy mit nem találtok a médiatörvényben elfogadhatónak! Vagy csak szimplán saját hazátokat akarjátok lejáratni és porig alázni????
Bundili 2011.01.13 10:19:23
@Zsoo: nagyon jó és tényszerű összeállítás. Egyetértek.
Nincs sok vesztegetni való időnk. Portugália kimentése után meg kell nyugtatnunk majd a fél világot, hogy Magyarország már tényleg talpon tud maradni. Sok múlik Orbán és Matolcsy februárra ígért reformjain. (Kép: Wiki) Pénzügyi vihar készülődik Portugália…..
Bundili 2011.01.11 20:39:30
@Devil: ne bizakodj, Orbán még marad egy darabig, reméljük még 2014 után is., Addigra pedig elsimulnak a dolgok és fellendül a gazdaság is.....
A nemzetközi nyomás nő, a magyar kormány álláspontja puhul. De módosítják-e végül a médiatörvényt? Heti szavazás-összesítőnk. Ismét jelentkezünk szokásos hétvégi szavazás-összefoglalónkkal, a téma pedig mi más is lehetne, mint a médiatörvény. Különösen, hogy a…..
  Jelentősen szigorodhat az újságírók országgyűlési munkájának szabályozása. Kövér László házelnök már többször beszélt róla, hogy nem tetszik neki a plenáris üléseknek otthont adó alsóházi terem folyosóin bóklászó, a képviselőket kérdésekkel…..
Bundili 2011.01.09 14:39:35
@hunocska: grt. ezt minden blogba bemásolod??? Ki a fene olvassa el???? Keress most már mást, ne gyűlöletkampányt folytass!!!
Varánusz Ez a való világ 2011.01.08 22:00:06
Úgy alakult, hogy a friss, új, szebb jövő első napjait sikerült határon kívül tölteni. Ennek a néhány napnak az egyetlen tanulsága, hogy a kint élő rokonaink és barátaink már nem velünk nevetnek, hanem rajtunk. Ahogy a hét történéseit nézem világos, hogy Orbán Viktor…..