Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tudomcsunyadolog

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nekem lenne egy futballklubom, és annál dolgozna egy olyan fazon, akinek az a dolga, hogy naprakész legyen a játékoskeretből, azaz pontosan tudja, ki, mikor játszhat, és mikor nem, mert nem neveztük, vagy mert el van tiltva, naszóval ha nekem lenne egy ilyen sameszem, aki emellett nem…..
ProgBlog Kitört a pánik… 2010.08.16 20:25:00
Az MSZP-nél kitört a pánik. Rájöttek, hogy valószínűleg nem élhetik túl az önkormányzati választásokat, a finom ösztöneik megsúgták nekik, hogy kb. 2010. október 3-ig tartott az a szép korszak, amikor legfeljebb közepes képességű emberek százai még honi mércével (a…..
Jó nagy terror lehet a hazai élelmiszerboltokban, ugyanis nem először kapunk olyan, a munkakörülményekre panaszkodó levelet bolti eladóktól, amit bájos módon elkeseredett vagy felháborodott vásárlók nevében írnak nekünk. Kedves Elkeseredett vásárló, irtó cselesek vagyunk és…..
A hegyekben álló akciós szlovák tej naiv ügyfelünkre is csábítólag hatott, be is pakolt a kosarába laza 18 dobozzal. Az otthoni kóstolásnál viszont kiderült: az összes rohadt, ihatatlan, romlott, borzalmas. A blokk sajnos már nem volt meg, de gondolta legalább az ügyfélszolgálat…..
Lehet, hogy legfrissebb sztorink egy BKV-pénztárosokból álló, bérlethamisító maffia leleplezéséhez vezet majd? Nem valószínű, hiszen Alexandra elképesztő történetéből nem derülhet ki, hogy ki volt a csaló. Ami biztos, hogy olvasónkat feltartóztatták a Moszkva téri…..
tudomcsunyadolog 2010.06.16 12:39:48
@efhábé: Az örök idealista lol
tudomcsunyadolog 2010.06.16 13:10:13
@AnnaM: Sokan vannak akik az elmúlt 15-20 évet végigadózták és nem jutottak előbbre. Majd ha nem visz el 60%-ot az állam a fizetésekből akkor lehet pampogni.
Mit érdemel az, aki árvíz idején zsilipet lop? Hmmm? Felteszem máshogy a kérdést: Ha "terrorizmus" az, ha a szántóföldön "kémiáznak" a gyerekek suli után, ha "terrorizmus" az, ha meggyullad pár lábtörlő, akkor vajon ha embereket, állatokat,…..
tudomcsunyadolog 2010.05.26 12:57:17
@MORFOLÓGUS: hú de setét vagy téééé ÁHHHHHHH
Gulyásdemokrácia Benne van 2010.05.25 14:08:35
Azt írja az index, hogy "Szijjártó Péter újságíróknak nyilatkozva elmondta: a rendszerváltás óta ez az első alkalom, hogy a leendő miniszterelnök által benyújtott program teljes egészében tartalmazza a választásokon általa vezetett politikai szövetség képviselte…..
Március óta sok víz lefolyt a Dunán. Volt egy választásunk, Fidesz kétharmadunk, történelmi MSZP-s vereségünk, a Jobbik és az LMP bejutott a Parlamentbe, az SZDSZ és az MDF viszont kihullott, és a többi, és a többi... Ez a pár hónap bizony elfeledtette velünk, hogy…..
Sárdobáló Bérrettegők 2010.05.17 09:52:00
Nem rég tilosban parkoltam, amit a rendőrség nyomozati cselekménnyel kiderített (megkérdezte tőlem levélben, én voltam-e). Ezután jól megbüntetett, én pedig befizettem a büntetést.A félreértések elkerülése végett szögezzünk le három dolgot.A büntetés alapjául szolgáló…..
tudomcsunyadolog 2010.05.17 13:17:48
@Kedves Nard: Mondjuk neked lehet náci pöcsarcozni aztán ha feljelent valaki becsületsértésért, akkor meg fel leszel háborodva nyominger
Varánusz Nemzetbiztonság Bt. 2010.05.12 08:00:00
Tegnap folytatódott a parlament bizottsági helyeinek újra elosztása a friss, ropogós felállás szerint.A Fidesz osztotta maradékra repült rá az ellenzék, és mindegyik igyekezett szerinte menő pozícióba lavírozni magát. Kivétel talán az LMP volt, akik az előzetes két elnöki poszt…..
tudomcsunyadolog 2010.05.12 13:11:09
@az igazi Sipi: Áhhh már megint sipi blog, meneküljetek támad a kockafej!
w Dolgozz, hélóta! 2010.05.07 06:27:00
Megbűnhődte már e nép a múúltat s jövehendőőőt! Most szopjanak egy kicsit a görögök. Nekünk arra kell figyelnünk, hogy csendben és fürgén elpakoljuk a nagyszobából a buli maradványait, mielőtt a szülők hazaérnek.    A görögök ugyanis tényleg orbitális…..
  Nem a legvidámabb napjait éli április 11-e óta a Jobbik. A túlpörgetett várakozásoknak köszönhetően az első forduló eredményeit inkább csalódással fogadták a párt politikusai és választói, semmint önfeledt örömmel, s a második fordulóban sem volt sok minden,…..
Éppenhogy lezárták az urnákat, a baloldali értelmiség (például Tamás Gáspár Miklós, Hrabák András, Bakó András, Galba-Deák Ádám, Vajnai Attila, Droppa György) körlevelet küldött többek között a Stop.hu szerkesztőségének. Ebben azt ecsetelik,…..
Gábor a sátáni hamu miatt itthonragadtak halmazáig jutott Egyiptom helyett a Kartago Toursszal. Péntek este törölték a járatát, hétfőn pedig délelőtt szóltak neki, hogy délben indul a gépe: 16-án kellett volna elutaznunk az egyiptomi Hurghadara a kartago toursszal, este 19:45 kor.…..
  Reblogolom és kiegészítem egy hozzászólásomat, mivel nagy érdeklődésre számot tartó kérdésről szólt, és láthatóan nem jutott el sokakhoz az az információ, mely talán részben megnyugtathatja a mostanság oly' zaklatott kedélyeket.   Az ország…..
Balázs is kiakadt a SuperShop akcióján, meg is írta panaszát a szervezőknek. Fotókkal bizonyította, hogy a sorsjegyek valóban egyszerűen csekkolhatók, de erről az előző posztban élesztő nevű kommentelőnk is írt már: "tegnap kérdeztem pont a sparnál , h hogy megy ez. A…..
tudomcsunyadolog 2010.04.16 09:59:14
Mesterházy Attila, az MSZP miniszterelnök-jelöltje szerint a második forduló arról fog szólni, hogy milyen erős lesz a kormány feletti a demokratikus kontroll. "Ezért én azt kérem mindenkitől, aki hisz abban, hogy szükség van Magyarországon egy ilyen demokratikus kontrollra, egy…..
Tegnap belefutottam a kuruc.infó egy az LMP kommunista, MSZP-s és SZDSZ-es kötődéseit vizsgáló cikkébe. A keményen zsidózó írásban az idegenszívűséget a következővel is "bizonyították":A korlátlanul magyar hírportál cikkének ez a része azonban nem "egy…..
tudomcsunyadolog 2010.04.15 15:17:31
@jcs6: az vazzeg hogy míg szerintük te kirekesztő vagy addig ők kétszer jobban megnézik kit engednek a közelükbe.ÁHHHHHH

Esélyed sincs komoly befolyásos pozícióba kerülni ha csak nem vagy metélve vagy nincs olyan spanod aki közülük való. Ez kb 80-90%-ban ráillik az országra.
A programot olvasva, a Jobbik annyira fasisztoid párt, hogy talán maga Mussolini mester is elismerően csettintene. Az a határozott meggyőződés, amellyel a világot rendbe akarják tenni, talán csak a fasisztákra jellemző. Ne essünk bele abba a klasszikus hibába, hogy összetévesztjük a…..
tudomcsunyadolog 2010.04.07 14:24:51
@baliquez: "Szerintem az a nácifasiszta aki a kormányzati szintű, rassz alapú bűnpártolással rászabadította a rablógyilkos cigányterrorizmust az országra, hogy eközben könnyebben kiárusíthassa a nemzet vagyonát némi júdáspénzért. " hibátlan megfogalmazás
tudomcsunyadolog 2010.04.07 14:37:17
@Nyers Fa: ne menjünk bele milyen támogatást kap a termelésre egy francia gazda(abból amit innen kivisznek) és mennyit egy magyar. Szinte lehetetlen a semmiből minden multilobbi ellenében eladható árú terméket termelni. De gondolom ezt te is jól tudod hiszen vidéken élsz és van jó pár hektár földed nem vazzeg?
 Azt már többen fejtegették, hogy a kampányban elérhető sértegetési szélsőérték valószínűleg az lehet, hogy valakit azzal vádolnak meg, hogy kóka jánoshoz bármilyen pozitív kontextusba helyezhető módon van köze. Hát mit is mondjak, nem elegáns. A szodómia, a…..
Sárdobáló Bokros vs Bokros 2010.04.06 07:00:00
 Bokros Lajos február 7-én elmondott kampánynyitóján évértékelőjén a következőket mondta a munkahelyteremtésről: (az érdekes rész a videóban 1:22-től jön, ha minden igaz, akkor onnan indul magától) "Van, aki arról beszél, hogy az állam majd teremt 1 millió új…..
A poszt egy hatrészes sorozat harmadik darabja, a folytatás hétfőn jelenik meg. Az első rész a Fideszről, a második a Jobbikról szólt. Az ötlet a következő. Fogom az öt, érdemi országos listát állított pártot, és programjukat két alapvető üzenetre csupaszítom: egy…..
A betiltott Magyar Gárda alapító elnöke Vona Gábor. Ugyanaz a Vona Gábor, aki a Jobbik nevű politikai pártnak is az elnöke. Ennek ellenére úgy tűnik, Vonának egyre nehezebb feladat az időközben politikailag is önjáróvá lett szerveztet uralni. Az első nagy konfliktus a szervezet…..
tudomcsunyadolog 2010.04.01 13:14:55