Regisztráció Blogot indítok
Adatok
muzsazsuzsa

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Ki kukucskál ott? 2010.08.14 11:11:00
Ki kukucskál 31:18-nál ilyen kiváncsian ezen a nem túl gusztusos gang-bang partyn? Sokan felfedeztétek Szigeti művész urat is. ..
Világszerte milliók járnak a Metallica koncertjeire, amiből kiindulva azt hihetné az ember, hogy irreális kérésekkel bombázzák a bulik szervezőit az egyes helyszínen, pedig nem. A zenekar tagjai a mai napig közös öltözőt használnak, és csupán dohányzóasztalt, székeket,…..
Nagy figyelmet kapott március elején az éppen nőnapon megnyitott, a női innovációkat bemutató köztéri kiállítás, amely az Ariel Liquitabs támogatásával, annak bevezető kampányához kapcsolódva jött létre. Kilenc hatalmas köztéri szobor került a Gödör mellé, ahol egy…..
A múltkor már volt szó a Dog water nevű termékről, a kifejezetten a négylábú kedvencek számára kifejlesztett ásványvízről. Ezúttal egy kutyakajagyártó cég kedveskedik az ebeknek különleges hirdetésekkel. A brit Wagg Foods cég térdmagasságban helyezte ki kifejezetten…..
Úgy látszik, hogy rossz idők járnak azokra, akik a szaunában izzadós-pöcsnézegetős vagy a légkondira bekeményedő mellbimbós Skoda-reklámokat szerették. A sikamlós poénokra épülő reklámoknak hála istennek vége, legalábbis külföldön biztosan. A legújabb Skoda-szpot…..
Egy Pannon méretű ügyfél megszerzése alaposan felforgatja egy ügynökség életét, de ennek megfelelően az elvesztése is átrendezi a viszonyokat. A Pannon távozásával az Ogilvynek újra ki kellett találnia magát, amihez először le akarták zárni a pannonos korszakot. Ennek a…..