Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ruprecht

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Mindenki! Nem vagyok az a szó nélkül eloldalgós fajta, úgyhogy engedjétek meg, hogy ezúton köszönjem meg nektek az elmúlt évek minden örömét és szépségét. Nagyon szerettem ezt a blogot, meg az elődjét is, és számomra mindig nagy tisztesség lesz, hogy elmondhatom…..
ruprecht 2013.09.20 15:03:16
A Dr. Rose Magánkórházban biztosra vették, hogy nem találnak semmi komolyat, ezért az orvos sajátos módon próbálta oldani a feszültséget. A viccből lekövérezés sokkja után viszont naiv ügyfél egyre hülyébbnek nézve érezte magát: Kedves Internet Népe! Eljött megint az…..
Geekblog Wicked City 2013.02.07 06:00:00
A cikk vendégbloggerünk, Farkas Dávid munkája.Kawajiri Yoshiaki világa a lehető legmesszebb áll attól, amit mi otthonunknak hívunk. Vagy legalábbis szeretnénk ezt hinni: animéi rendre utazások az emberi természet legmélyebb bugyraiba, ahol aljasság, mocsok és erőszak kart karba…..
A Bricostore-végkiárusítás mellett majdnem elsikkadt, hogy a Tescóban is volt ám különlegesen kedvezményes játékvásár. Az egyetlen gond csak az volt naiv ügyfél szerint, hogy a csak a polcokon található termékeket akciózták. A raktárból nem töltötték újra a játékokat…..
ruprecht 2012.11.28 14:12:02
@igi1: Tévedsz. Ez a kupon nem az a kupon, amire te gondolsz. Már vásároltam a játékvásáros kuponokkal. 12.415 forint értékű cuccot tettem szalagra, adtam 120 db 100 forintos kupont, és 415-öt apróban. Sima ügy, semmi trükk.
ruprecht 2012.11.28 14:21:59
@igi1: nem, nem, nem. Kevered a dolgokat.

Naponta max 50.000 forint értékű (játékvásáros) kupon váltható be a vásárlás erejéig (cigire nem). És minden más akcióval összevonható. Vagyis ha veszek egy 50e forintos pisilős babát, akkor a normál Tesco kuponból felhasználhatok 50 db-ot (1000 forintonként 1 db 100-as kupon), a maradék 45.000 forint helyett adhatok 450 darab 100-as játékvásáros kupont.
Filmdroid THE END 2012.08.04 19:54:18
Nem szokás abbahagyni egy több éves és sok ezer látogatóval büszkélkedő oldalt, de én mégis megteszem. 2007 októberében indult útjára a Filmdroid, hatalmas lelkesedéssel vágtam bele azzal a céllal, hogy minél több hírt megosszak az olvasókkal a filmek világából.…..
A Globetrade Hungary Kft. állítólagos csődjéről szerzett tudomást naiv ügyfél, amikor már 2 hónapja várta meghibásodott SSD-je cseréjét. Azt javasolták neki, várjon türelemmel, amíg újra működőképes lesz a cég, akkor majd visszafizetik a pénzét. Annyira mégsem naiv…..
George R. R. Martin sikeres regényének első kötetéből, hasonlóan sikeres adaptáció készült Trónok harca (Game of Thrones) címmel. Bezsebelte a Goldel Globe Legjobb drámáért járó díját, valamint Peter Dinklage a Legjobb férfi mellékszereplő díjat szerezte meg. Az elismerés,…..
Filmdroid Prometheus 2012.06.14 22:03:00
Minime pozitív írása után érkezzen egy negatív kritika Mráz Zoltán tollából. “Big things have small beginnings.” Ha jól sejtem ezt afféle tagline-nak szánták a készítők, amit majd sokat idéznek a film rajongói (lásd „In space no one can hear you scream.”). Én…..
ruprecht 2012.06.18 10:21:37
@qqyyqq: :-) Ez jó!
Na, ezzel is megvolnánk, megvan az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója, a Compact Disco, aminek egyik tagja a műsor közben azzal biztatta a nézőket szavazásra, hogy majd ők felteszik Magyarországot a térképre, ha eljutnak Bakuba. Nem ez volt az egyetlen otromba megjegyzés a…..
Amit Reznor és Ross kreált David Fincher filmjéhez, az nem zene, hanem egy hangeffektsáv, aminek felhasználása az egyes jelenetek alatt majdnem esetleges. De erről később, kezdetnek nem árt, ha kicsit körüljárjuk ezt a jelenséget – mert ez már az. Jelenség, ami A tetovált…..
ruprecht 2012.02.01 11:47:22
A legsötétebb óraA Timur Berkmambetov nevével fémjelzett inváziós sci-fi horror írója John Spaihts, akinek ez volt az első forgatókönyve – ez csak azért érdekes, mert a második meg a Prometheus (Damon Lindeloffal közösen). Szóval, mire számíthatunk ez alapján az év egyik…..
A Trónok harca a tavalyi év egyik legjobb sorozata volt, a kiváló szereplőgárdán túl érdekfeszítő történetet láthattunk, illetve volt egy-két nem várt, megdöbbentő fordulat is. A második évadban természetesen új arcok is felbukkannak, Gwendoline Christie egy női harcost,…..
ruprecht 2012.01.30 11:34:39
A Dal című köztévés dalverseny első adását felettébb kínos technikai bakik, hiteltelen és unott zsűritagok, no meg a 10 indulóból legalább négy esetében gyanúsan ismerős (értsd: már létező felvételekre hajazó) dalok jellemezték. A három továbbjutó mellett Tóth Gabi Nem…..
ruprecht 2012.01.30 10:54:00
James Cameron, a 3D-s őrület elindítója már javában dolgozik az Avatar folytatásainak forgatókönyvén és technikai újításain. Ám még a na'vik visszatérte előtt jelentkezik egy produkcióval, amiben csak annyi az új, hogy 3D-s. Egykori sikerfilmjét, a Titanicot konvertálta át.…..
Filmdroid Visszakézből (Ricochet) 2011.10.30 19:00:00
Ha a 90-es évek akciófilmjeiről esik szó, általában A szikla vagy Függő játszma jut az ember eszébe, pedig a listán (még ha hátul is,de) érdemes megemlíteni a Visszakézből produkciót is. Még a főszereplő, Denzel Washington sem felejtette el, mivel a Kiképzés egyik kivágott…..
ruprecht 2011.11.01 09:29:14
Edu egy újabb végtörlesztéses anomáliát fedezett fel. Az OTP olyannyira nem szeretné, hogy ügyfelei forinthitelre váltsák frankhitelüket, hogy egy nyilatkozatot is aláírat velük: Gondoltam érdekelhet titeket ez a téma: A minap a mellékelt nyilatkozatot kellett kitöltenem a…..
Az első Csillagközi Invázió film bukás volt, évekkel később mégis elővették és csináltak hozzá egy igen-igen kisköltségvetésű folytatást, majd az érdeklődést látván előhalászták valahonnan Casper Van Dient (az első rész főhősét) és leforgatták a harmadikat. A…..
Úgy tűnik, az emberek humorérzéke nem ismer határokat. Egy "mókamester" tavaly az üllői vasútállomásról rendszeresen a ferihegyi 31-es pályákra leszállni készülő gépekre irányított lézeres tollal világított bele a pilóták szemébe, egészen addig, amíg tetten nem…..
ruprecht 2011.09.20 09:47:56
@sho_run: Baszki! Nagyon durva. A sziget fesztiválon is volt aki megpróbálkozott a fellépők lézerezésével, láttam amint a biztonságiak leteperik, majdnem eltörték az ujjait!
Gareth Evans indonéz rendező vezényelte le a The Raid akciófilmet, alább láthatod a produkció előzetesét. Semmi duma, másfél perc brutál tömény akció. Elviekben a film sem lesz több, lövöldözés, bunyó, akció akció hátán. Jakartában az egyik lakóház környékét egy…..
Imre a hiteleit szerette volna egy külön számláról tovább fizetni, de az OTP ügyintézői ezt 3 hónap alatt sem tudták megoldani:2011 május hónapban, szerettük volna az összes összes hiteltörlesztésünket átrakni egy másik számlára ami csak arra van fenntartva, hogy a hiteleinket…..
ruprecht 2011.09.09 11:38:45
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:

Az elmúlt öt évben 3-szor váltottam biztosítót, mégse mondta fel az otp a lakáshitelem. Pedig az első biztosítás, amit a hitelfelvétel miatt kötelező megkötni, szintén otp-garanciás volt.
Reszkessek?
A nagy Alkonyat lázban óhatatlanul is felsóhajtunk és többször is feltesszük a nagy kérdést: „Ó, mikor érkezik már végre egy normális vámpíros film?” és közben reménykedünk, hogy a jó öreg vérszívók nem isszák meg a levét annak, hogy ez a tinifranchise teljesen…..
A mai napon jött már egy poszter az új Szellemlovas filmhez. Most itt a film előzetese is. A Ghost Rider: Spirit of Vengeance 2012 február 17-én kerül a mozikba, Nicolas Cage, Idris Elba, Johnny Whitworth, Ciarán Hinds és Violante Placido főszereplésével. A filmet Mark Neveldine és…..