Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ormanyosbogar

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Van még olyan, hogy MDF? 2010.02.22 12:00:00
Persze, hogy van, hogy ne lenne, mindent el is követnek, hogy übereljék azt a poént, hogy az SZDSZ-szel léptek választási szövetségre. Hát milyen emberek ezek már könyörgöm? Biztosan nagyon aranyosak civilként (nem), de jelöltként maximum a Sas Kabaréban állnák meg a helyüket.…..
  Nem egészen két hete gyűjtik a pártok az ajánlószelvényeket, és szűk négy hetük maradt a leadásig. Ahogy telik az idő, a cédulák fogytával úgy lesz egyre nehezebb ajtóról ajtóra járva újabb ajánlásokat szerezni (saját bevallása szerint csak a Fidesz…..
Eltelt egy újabb hét az ajánlószelvények összegyűjtésére rendelkezésre álló időből, s bár még négy hétig vadászhatnak a jelöltek, a korábbi bejegyzés folytatásaként talán nem érdektelen ránézni már a hivatalos adatokra is:  …..
Sejtettem, hogy előbb-utóbb az MDF-fel kapcsolatban valamit már el kell találnom. Miután az utóbbi időben többször tévedtem az előrejelzésben, hiszen a párt 2004 óta rendre átbillent a küszöb felett, ezúttal a szokásosnál is óvatosabbnak kellett volna lennem. Ennek ellenére egy…..
            Egyszerre kaptam két szórólapot a postaládámba. Lehet, hogy ugyanaz az ember dobta be. A látszat ellenére az egyik fideszes.A Fidesz szerint Tóth József megszavazta:a nyugdíjelvonástaz egészségügy…..
  „Egyrészt magánemberként, Nav­racsics Tiborhoz fűződő barátságom révén, másrészt püspökként, híveim képviseletében voltam jelen. Ezt talán sokan furcsállják, ám ha lenne másik olyan párt, amely az egyház által hirdetett értékek mellett áll ki, annak…..
Tegnap este a Filmszemlén voltam, ahol egy „bájos” díjátadás részese lehettem (aki felnyakkendőzött politológust szeretne látni, kattintson ide), de időnként azért a kommentekbe is beleolvasgattam. Mindig meglep, hogy amikor a Jobbik szóba kerül, hirtelen megszaporodnak a…..
ormanyosbogar 2010.02.09 21:53:24
ormanyosbogar 2010.02.09 21:56:53