Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MirmiX

2 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL Klub lassan úgy kezeli a Való Világ szabályrendszerét, mint a kormány az alkotmányt, ami tetszik nekik, azt betartják, ami meg nem, azt leszarják. Mindezzel csak az a baj, hogy a műsor szereplői egy ideje már joggal vakarhatják a fejüket: ha a Nagy Testvér gumiszabályokkal…..
Balhé van! Nem lesz ma, és egész héten online közvetítés, mert Szandika kikészült, és lerugdosta a kamerákat...
Volt nekem egy tévészerelő haverom, ő mesélte, hogy amikor nyugdíjas mamák telefonáltak neki, hogy baj van, Zsoltikám, nagy baj van, akkor tízből kilencszer a következő volt a probléma:A mama kis horgolt csipketerítővel díszítette a tévét - A kis csipketerítőre rárakott egy…..
György fia soha többet nem vesz jogtiszta szoftver az Auchanban, de talán inkább seholse, ugyanis már egész faiatalon megtanította neki egy ügyeskedő dolgozó, hogy amit el lehet lopni azt úgyis ellopják, ő meg úgysem tehet semmi, akkor minek fizessen érte. 2010. június 06-án a…..
MirmiX 2010.06.21 14:50:55
@Putyur:
Jó neked hogy ennyi pénzed van hoyg veszel havonta 10 filmet te szegény....
Én egy svájci csávót ismertem személyesen, a tagnak olyan volt a gyorshajtás, mint a Krisztus Király Misszionárius Szerzetesrend nővéreinek a double penetration; elég erős szégyenérzettel gondolt volna rá, már ha hallott volna róla egyáltalán, de még csak nem is arról beszélek,…..
Nicolas Chartier, A bombák földjén egyik producere egyszer már sikeresen magára irányította a reflektorfényt azzal, hogy az Oscar ceremónia előtt e-maileket küldözgetett az Akadémia tagjainak, hogy Kathryn Bigelow filmjére adják le voksukat és ne az Avatarra. A szabályok tiltják az…..
Szívatós Szívás a Vaterán 2010.05.19 10:17:00
A Vatera.hu-val kapcsolatban tapasztaltakat szeretném megosztani az olvasókkal: "2010. január 8-án a Vatera.hu portálon eladtam egy könyvet cca. 3.000 Ft értékben. Az eladást követően hosszú ideig figyeltem, hogy mikor jelenik már meg az, hogy mennyi jutalékot kell befizetnem,…..
MirmiX 2010.05.19 17:55:15
@Seravy:
Az még abban az időben lehetett amikor szinte ismeretlen volt a vatera és ingyen lehetett felrakni mindent eladásra ,amióta ismert lett szélesebb körben persze már semmi sincs ingyen mindenért 10-20 ft okat kellfizetni ha nem viszik el akkor is.És más is változott.
 Kedves blog!   29 éves vagyok és van egy 6 éves lányom , akit egyedül próbálok nevelni.Párom problémák közepén elhagyott... 2009 januárban kirúgtak a munkahelyemről, mert nem tetszett a fönöknek hogy a “gyerek matt” csak állandó délelőtti munkát tudok…..
Negyedórával záróra előtt nem akarta beengedni Szilvit a Déli pályaudvar Relay újságosa, aztán a címben idézett verbális támadást intézte a meghökkent vevőjelölt ellen. Akinek ezzel el is ment a kedve attól, hogy a tervének megfelelően női magazinokat szerezzen be a másnapi,…..
A januárban született gorillakölyök után az orangutánoknál is gyermekáldás volt a Fővárosi Állat- és Növénykertben, írja az állatkert közleménye. A kölyök április negyedikén született, egyelőre azonban még nem sokat lehet látni belőle. A gondozók azt mindenesetre már…..
Varánusz Húsvéti köszöntők 2010.04.05 07:00:00
          Éjjel, mikor ez a poszt íródott a Jobbik volt az egyetlen, aki a nagy választói kegyvadászatban nem felejtette el köszönteni szimpatizánsait húsvét alkalmából. Piros tojást nekik, megérdemlik ezúttal. Jelentősége nulla,…..
Praxis Cigányok a kórházban 2010.04.01 13:20:00
Kedves Praxis,végre egy hely, ahol kipanaszkodhatom magam. Azt hittem, az egészséghez való jog alkotmányos alapjog, de nem errefelé sajnos. Bár az eset tavaly 2008 decemberben történt, csak most írom meg, nem tudtam eddig a blogról, és sűrűn fohászkodom, hogy ne…..
MirmiX 2010.04.02 02:06:31
@tcom:
hahahahahahaahha köszi jót röhögtem igy április elsején ez tényleg jópofa volt :)
Subba Heti GIF: Jesus! 2010.03.23 10:30:00
MirmiX 2010.03.30 14:53:33
Subba Ravasz Bush 2010.03.25 08:30:00
Jó öreg Bush, mekkora arc! A program egy kis kiruccanás volt Haiti-re, pacsizás a helyiekkel, körülfigyelni mi a szitu. Dzsordzsi az egyik lokállal való kézfogás után valami furát érzett, próbálta is egyből lerázni a kezéről, mint valami fogyat de nem sikerült neki, ezért…..
Michael Bay régen nem írt már a honlapjára, de nemrég feldobott rá néhány sort és megosztotta a Transformers rajongóival, hogy kik fognak szerepelni a franchise harmadik részében. „Hali, sok idő eltelt azóta, mióta nem írtam,  kicsit elfoglalt voltam. A Transformers 3…..
Mókalista Március 15. 2010.03.15 09:01:00
Igaz, hogy vágott anyag, de akkor is elszomorító.....
MirmiX 2010.03.15 18:53:23
Bolti tolvajok a lopás után pakolják az autójukba a lopott holmikat Budapesten, Kőbányán.  ..
MirmiX 2010.03.14 16:38:20
@gitáros:
Annyira beleolvadnak már a képbe hogy nem is látod őket?
Vajon miért fekete a szinük ?
Igen pont azért...
Pár napja látott napvilágot a hír, miszerint a legendás Alien-sorozat nem csak, hogy feltámad hamvaiból, de egyenesen 3D-ben fog pompázni és borzongatni a vásznon. A mögöttünk álló pár hónap csak az Avatarról és a 3D-s technológia áttöréséről szólt, s ennek elismerése az a…..
Hat fegyveres rabló tört rá az EPT Berlin 4. napjának játékosaira és vélhetően elvittek több millió eurót a díjalapból. A nagy ijedtségen kívül szerencsére senkinek nem esett komolyabb baja, de a pánik elég nagy volt, hiszen négy lövés is dörrent. Az EPT szervezői azonnal…..
Nos amikor vasárnap az Alacsony-Tátra gerincén oldalbakapott és feldöntött a 110 km/h-s pöff, és volt vagy mínusz 6 fok, kicsit el kezdtem gondolkodni. Ez ritka dolog az esetemben, tehát már a puszta tény is örömmel töltött el. A 110 km/h és a mínusz 6 fok szubjektíve hány fok…..
Budapest, sötét pókerklub mélye, egy freezeout verseny középső szakasza. Érezelemdús drámát látok, egy régi, viszályokkal tűzdelt, viharos kapcsolat képe rajzolódik ki előttem. Keserédes szerelmi történet lehet az övéké. Mintha lopva titkos naplóbejegyzést olvasnék (Eme…..
Rounders, És megint dühbe jövünk és Maverick. Ki volt vajon ZsugaBubus, vagy Charlie Firpo, Melyik kaja a jobb, a hagymás bab vagy a krumplis hal? A vadnyugaton hogy indult el egy nagy pókerparti, amelynek a végén aztán meglepetés várta a játékosokat? Hogyan kell megbabonázni a…..
Ezt a videot már sokan simerhetik, de akik esetleg nem, ők se hagyják ki! Így kell kiesni első leosztásban a WSOP main eventről. Sam Farha és Goldie Hawn fiának (Oliver Hudson) összecsapása. Szerintetek hibázott a fickó? Hozzászólásokat kérek! ..
MirmiXPokeR PerfectSzerda 2010.02.10 22:29:00
Megvolt a mai két Cooler.Minkettő győzelemmel zárult.Kezdés:00:00 win elég easy volt kisebb izgalmakkal meg ultraidiotákkal akik 8,8,6 flopra A10s el allint nyomnak ez pont egy magyar volt:DKezdés:15:12. win nemjott semmi jolap most inkább kivártam hogy kiessenek a kihaénnem franci és…..