Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hulladek19

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szeretnénk nagy szavakat használni, hiszen rossz útból azért elég bőséges a választék Európa keleti felén, ám ez az ukrajnai út eséllyel pályázik a kontinens legrosszabbja címre. Életveszélyesnek mindenesetre életveszélyes. A vicc az egészben, hogy nemrég újították fel…..
Gulyásdemokrácia Álszentség 2010.12.07 10:16:00
Emlékezhetünk még, a nyáron hatalmas hírveréssel beharangozta a kormány, hogy most majd az állam magán kezd el spórolni, lecsökkentik a pártok támogatását tizenöt százalékkal. Meg is tették, ahogy azt kell. Mert ez így milyen korrekt a nyolc évig senyvedő néppel szemben, de…..
hulladek19 2010.12.07 12:08:38
@bridgeman: Én pont fordítva gondolom. Én nem kértem egyiket sem, hogy képviseljen, miért én fizetem őket? Egy mérnököt, közgazdászt megfizetek a vásárolt termékek által, de jelenleg nem látom tőlük mit kapok.
Testvérem egy téglagyárban dolgozik.A mai időkben nehéz munkát találni így ő is munkatársai , akik azon a veszélyes helyen dolgoznak minden feladatot kénytelenek elvállalni. A munkakörülmé­nyekre sajnos igaz az , hogy nincs igazi védelme az ott dolgozó munkásoknak.   Pl.…..
hulladek19 2010.02.23 09:42:20
@pombera: A mkv.képviselő választás nem lehetőség 50 fő felett, hanem kötelesség, ha jól tudom.